Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 497
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Аз само смених сутиена с един, за който се бях надценила преди няколко месеца, та и на него му дойде реда Wink  И вчера си поръчах един клин, не за бременни, просто клин Wink

Sun-smile добре, че ми е студено да си ходя по навлечена, че и аз си имам коремче и не съм нито ханшеста, нито пък съм имала корем до сега, та да няма неудобни въпроси от колегите.

Иначе и аз от известно време си задавам въпроса "с какво ще се мажа", че съм с доста суха кожа и сега не пропускам лосиона след баня, а после не ми се мисли. Така, че мамите с опит, помагайте!

# 601
Днес ходих да дам кръв и урина. Във вторник ще се записвам на ЖК в поликлиниката, а другия петък съм при лекарката, при която ще раждам в Щерев, да разчете изследванията и да ми даде дата за БХС.

Търся си сега някакъв спортен сутиен, с който да спя, защото много ме болят гърдите при всяко завъртане в леглото. Трябва ми нещо да ги държи стегнати на място.
Мажа се с Мустела, както и миналата бременност. Май вече доста пъти го писах. Бях много доволна тогава, дано и сега да действа така  Peace

При коя лекарка ходиш в Щерев? Там си следих миналата бременност и родих там, тази също съм решила там да я следя. Може да се засечем някой път Simple Smile

# 602
  • София
При Савова съм. И предната бременност се следих и родих при нея. Сестра ми също. Доволна съм много от клиниката и докторката и особено от начина, по който ме заши след секциото - няма дори бледа следа от белег. Всъщност, предната бременност започнах да следя при някакво светило в Майчин дом, но толкова ужасно ме разочарова, че в 4 месец се преместих в Щерев.
Сега си платих някакъв пакет за проследяване на бременността. Не съм сигурна дали излиза много по-изгодно, но така поне не го мисля всеки път колко ще ме оръсят, а платих наведнъж и сега съм с приятното лъжливо чувство, че минавам всичко "безплатно" Laughing

Може да се засечем и да пием по кафе пред клиниката някой път  Hug

# 603
Аз съм на 24 сутринта там,може да се видим. Савова е душичка, аз работих там до преди да родя Simple Smile

# 604
Още от предната си бременност знам, че е важно да се мажа с нещо, за да овлажнявам кожата, не е толкова важно точно с какво. На пазара има много видове и марки. Бях пробвала доста неща,  но най-много ми допадаше едно олио на Мама Дона. Сега доизмазвам с каквото имам,  а олиото ще използвам през лятото,  защото трябва малко време да стоиш без дрехи, за да попие, а сега ми е толкова студено,  че не мога да си представя да чакам и олио да попива Simple Smile.

# 605
На мен урина не са ми взимали до сега...само кръвни изследвания ми правят... Shocked

# 606
Адри́, Filiika s maslo и аз съм в Щерев, но съм при Ганева.
Но пък още не съм направила нищо с ЖК по каса и нз дали изобщо да се записвам при някой или мога и без нея. И ако се запиша някъде на ЖК искам хем да е при някой читав, хем да ми е удобно поне тя, че Щерев никак не ми е удобно.

# 607
  • София
Аз в поликлиниката мисля да се запиша на ЖК. Не, че има някакъв смисъл особен, но там лекарката ми се стори изключително мила и внимателна (в Щерев нямаше часове в близките 3 седмици и затова ходих в поликлиниката да ми потвърдят бременността след теста) и като цяло ми направи страхотно впечатление и реших, че нищо не губя, ако се запиша при нея и я посетя за няколко безплатни прегледа. Още повече, че поликлиниката ми е на 50 метра от къщи.

# 608
Момичета в 9 г.с. съм а не усещам гърдите си толкова натежали преди бяха и надути а сега не толкова това нормално ли е

# 609
Момичета в 9 г.с. съм а не усещам гърдите си толкова натежали преди бяха и надути а сега не толкова това нормално ли е
Аз нямам абсолютно никакво напрежение в гърдите от 8г.с насам, вече съм в 12г.с и нищо не усещам...не го мисли и не се затормозявай, че и аз бях така, всичко е наред...  Peace

# 610
  • София
И аз днес отидох да си купя дънки за бременни, старите вече много ме стягаха и едвам ги закопчавах  Blush Преродих се направо, страшно удобни са Grinning Сега с тези коремът доста повече ми личи и детето започна да говори и пее на бебето  Joy

# 611
  • София
Здравейтее! Мен напоследък започна много да ми "пари" корема, едно такова топло ми е, какво може да значи? Мажа се с лосион за тяло и ми минава, на Дав е, не някакъв специален.

# 612
  • София
И аз на заплата ще трябва да понапазарувам малко удобни дънки и панталони. Вече дори и като съм права ми стискат много, а като седна трябва не да ги разкопчая, а и да ги поизхлузя надолу.

# 613
Ааз ще си купувам удължители за сутиен.

# 614
Сега се връщам от моята докт. Попитах я и кога ще спра утрогестана,а тяказа само „ще видим” аз мислех, че е до 12с. А тя каза, че може и до  36 с. Shocked но аз съм с малка доза *1 вагинално
Аз с първата бременност и сега,съм с доза 3 по 2 /1 вагинално и 1 през устата/. Изобщо нямам спомен,кога го спрях първия път. Това,че поставям вагинално таблетка,ми писна вече и е много неприятно,като изтича. Постоянно съм с ежедневна превръзка,иначе всичко отива на бельото.

Общи условия

Активация на акаунт