Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 496
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
И на мен ми трябва нов сутиен, вчера на работа толкова ми стискаше, че трябваше да го разкопчая, а днес бях с риза която последно обличах преди 3-4 седмици и сега копчетата щяха да се пръснат. На мм много му харесва, обаче болката при допир е страшна, ходила съм преди на преглед за гърдите и ми казаха, че са много жлезисти, което ги прави много болезнени Sad Grinning Ужас хич не искам да казвам още на колегите...пък днес след като хапнах на обяд една не спря да ми гледа корема. Чак се поблазних живот и здраве ако всичко е наред да изляза в по-ранен болничен и без това имам целодневно главоболие, а днес и едни горещи вълни...цялата кондиция за работа отива на кино.

# 616
 От вчера сутринта съм с болки в левия яйчник. Пичнах да пия но шпа. Док.каза и днес да пия 3/1. Сега чакам пред един кабинет и пак ме заболя. Остана ми още 1 прием и дано утре всичко да е добре.
 Гърдите ми вече не са напрегнати,но са натежали.
 И моето коремче вече се забелязва,или аз си мисля така, но днес директорката ми помогна  за 1 физ.работа,която не ме е затруднявала. Това ме наведе на мисълта,че може да ме подозира.

# 617
Здравейте, момичета! Положението при мен е много зле. Вчера ходих при доц. Конова, минах при тяхния гинеколог, всичко с бебчо е добре. Доц.Конова беше много любезна и изчерпателна, според нея е тромбофилия или някаква бактерия във влагалището, причината за мъртвото ми раждане. Написа предписания на моя доктор да ми вземе материал за тази бактерия и взе кръв за тромбофилия, резултатите ще излязат след две седмици. Пуснаха изследвания на щитовидната жлеза, и там показателите са фрапиращи, стана ясна причината.
TSH  - 48.8     референтни ст-сти 0,34-2,,5
TAT - 12.8                                     4
MAT - 1016                                    9
FT4 - 5.82                                      7.5-21.1
Изписа ми лекарства и през 4 седмици ендокринолога  ще ми следи показателите. Много съм изплашена, четох че тази болест Тиреоидит на Хашимото, сериозно може да увреди бебето.

# 618
Само да кажа, че си взех крем за коремчето на "LIERAC" за бременни, много ми го препоръча момичето в аптеката, струва 46лв. #Crazy нооо Мустелата беше 60лв.

# 619
  • София
Имам близка с Хашимото. Роди прекрасно здраво бебче, което в момента е първолак. Не се притеснявай излишно. За безброй много неща пишат, че може да увредят бебето, но реално вероятността това да се случи е изключително минимална.

Мустелата не знам защо толкова безумно са я надули. Навремето пак не беше от най-евтините, но вървеше около 15-16 лв. Сега си я купих за 44.

# 620
Здравей, bebe87, съжалявам за резултатите ти.
Знам, че трудно се изпълнява това което ще те посъветвам, но не чети повече информация в интернет. Доколкото знам Конова е много добър специалист, изяснили сте рисковете и ще вземеш мерки. Хубавото е, че както си писала на 4 седмици ще те следят и ако е нужно ще се вземат мерки. Не мисли отсега за лоша развръзка и подобни. Знам, че не е лесно, но трябва да мислим за спокойствието на бебето.

# 621
  • София
И на мен сестра ми е с Хашимото. Проблеми с бременността не е имала, и сега си имам една прекрасна племенничка Hug

# 622
Всичко ще бъде наред  Heart Eyes ще видиш .. мисли позитивно, колкото и сърце да се къса от мисли, вярвай че в живота стават чудеса и че Господ щом е с нас нещата ще се наредят! Имаш подкрепата ни  bouquet

# 623
И аз съм с Хашимото. При високи стойности на TSH е трудно забременяването и голям риска от спонтанни аборти. НО, всичко се контролира с лекарства. Опасно е за бебето, ако си с високо TSH през цялата бременност. Като си започнеш Еутирокса/Елтироксина и ще ти се нормализира хормона и всичко ще е наред.Не се притеснявай излишно за това.  Hug

# 624
bebe87 съотношението между ТСХ и ФТ4 е странно. Задължително повтори изследването в друга лаборатория.

Аз също съм с Хашимото, но в обратната форма в момента - тиреотоксикоза.

За коя бактерия се взима изследване и по-специално ли е?

# 625
Благодаря ви, момичета, нужна ми е вашата подкрепа. И понеже не съм казала на приятели, няма кой да ме успокоява. На този етап няма и да кажа на никой, само родителите ни знаят

# 626
Зълва ми е с Хашимото, има 2 деца. Горе главата, всичко ще е наред!

Аз още не се мажа с нищо, защото ми се гади от миризмата на козметика, а в момента съм като хрътка и най-немиришещия крем на мен ми мирише ужасно. Първите пъти се мажех с какъвто крем за тяло имам подръка и то пак след 4 месец. Имам перфектна кожа и нито една стрия.

Аз също имам коремче, за разлика от първите пъти, когато до 4 м. нямах никакво, сега съм като бременна в 4-ти месец.  ooooh!

# 627
Бактерията е микоплазма, може да я има в организма без симптоми. Но според гинеколога ми бактериите и гъбичките могат да направят други бели, като преждевременно раждане, спукване на мехура, но не и такава смърт, като при мен. Другото, което ми каза, че и кървенето на венците е опасно, така че вземайте мерки и затова. Момичета изследвайте си хормоните на щитовидната жлеза, нямам никакви оплаквания и не съм и предполагала, че имам такъв проблем.

# 628
  • София
Това пък с кърврнето на венците ме втрещи  Shocked
Знам, че е съвсем нормално при бременност и си имах и с миналата, и с настоящата. Какво му е опасното?

# 629
Уреаплазми, микоплазми, трихомони и хламидии ги пускаме заедно, като правим инвитрото.
Правила съм ги.  Лекаря по ЖК ми пусна дори токсоплазмозата.

Общи условия

Активация на акаунт