Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 495
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Адри, казвам ти какво ми каза доц.Конова и аз със двете бременности имах кървене от венците. Gerda, и аз почвам да се замислям да пусна отново изследванията. Но ендокринолога нали ги видя, не и се стори странно.

# 631
Здравейте момичета,

Втори ден съм с главоболие. Много ми е студено и ми се повръща. Имам някакво стягане в корема, но се надявам да ми мине.

Надявам се скоро да се разделим с тези неразположения.

# 632
Бебе, при толкова високо тсх  фт4 е съвсем малко под нормата.Не може да е така.

# 633
  • София
Благодаря ви, момичета, нужна ми е вашата подкрепа. И понеже не съм казала на приятели, няма кой да ме успокоява. На този етап няма и да кажа на никой, само родителите ни знаят

И аз съм с хашимото, не е толкова страшно, не чети в Интернет по добре

# 634
Разбрах,че трябва на гладно и жадно сутринта да ги пусна изследвания, но да си взема ли таблетката преди това. Понеже докторката каза след 4 седмици да пусна тсх след взета таблетка. А вярно ли, че не трябва да пия кафе, след л-тироксина. И колко време да изчакам до кафето 😃

# 635
Здравейте момичета,

Втори ден съм с главоболие. Много ми е студено и ми се повръща. Имам някакво стягане в корема, но се надявам да ми мине.

Надявам се скоро да се разделим с тези неразположения.

И аз бях така преди няколко дни. При мен беше от  обезводняване тъй като 2 дни не спрях да повръщам. Пробвай да пиеш течности, нещо което да не повърнеш. Чай, айрян, вода или сок. Но трябва да е в големи количества. И ако утре си така звънни на докторката ти да я питаш какво да вземеш.

Успех!

# 636
Bebe87, когато пусках хормоните за щитовидната лекарката ме предупреди освен и за кафето ами и зъбите да не си мия с ментова паста за зъби...

# 637
Не забравяйте и компот от кайсии, защото съдържа важни електролити, които губим при повръщане.

# 638
При мен името на темата се променя на три сърца туптят в едно - засега.

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 08:23 от грозда

# 639
Темата е супер, вие сте много активни, въпреки че аз ви следя по-скоро във ФБ (там съм Ол Фи , Оля в действителност).
Грозда, страхотна новина. Честито! Аз сега ще ходя да си пускам изследванията .
В сряда ще ходя за БХС в МД. Снимка ще ми направи Георги Георгиев, една колежка, която сега лежи там след раждане ми го препоръча. Пък да видим.

# 640
Добро утро момичета! Явно днес сън ранобудна, като за събота Simple Smile

bebe87 Щом като вече си на лечение няма от какво да се притесняваш. Аз също имам позната с Хашимото, която роди адски сладко и здраво бебече. Да не споменавам, че познавам още три жени с Хашимото, които си водят най-нормален живот. За съжаление стряскащо е колко чест е тоя проблем с щитовидната жлеза, но пък се контролира  bouquet

Грозда много се радвам за теб. Да са ти живи и здрави близначетата. Тепърва ще ни разказваш - едноячни, двуячни, момичета, момчета ....ах голяма си е радост  Heart Eyes Аз съм близнак и всеки ден съм благодарна за сестра ми - имаме много близка и дълбока връзка.

# 641
Грозда честито! Страхотна новина!Аз тия дни се чудех кога най- рано се вижда, че са близнаци  Simple Smile

# 642
Здравейте и от мен,момичета. Грозда,честито за двете сърчица. На мен продължава да ми е лошо и да ми се гади и то предимно преди обяд и понякога и вечерта. Чак на 27-ми съм на преглед,да видим как е бебчо и дали тия кисти не са се поприбрали малко. Надявам се с разтежа на бебето,всичко да отшуми,но Божа работа.

# 643
Здравейте момичета Simple Smile За всичките изследвания, които пишете няма кой да ни ги направи, освен ако не е открит от преди това проблем, в другия случай се приема, че всичко е наред и се прилагат по-консервативни мерки. Та дори и никога да не са ти правени хормонални изследвания. Опитвам се по-леко да гледам на нещата, все пак нашите баби и майки нищо не са правили и си имат здрави дечица. Моята баба е имала една неуспешна бременност, завършила при раждането, просто едно време те оставят да се разхождат в болницата, докато получиш контракции, тя не е получила и краят е ясен Sad

# 644
Браво,Грозда!Страхотна новина.

Аз започнах да се мажа с биоойл.

Общи условия

Активация на акаунт