За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 342 598
  • 24 737
  •   3
Отговори
# 23 700
  • Португалия
затова , никога не се влиза, с гладно дете в магазин
те и възрастните, не трябва да влизат гладни- пазаруват необмислено

# 23 701
За съжаление около касите в магазина е пълно с изкушения за децата и родителите са принудени да купуват, за да няма писъци.
Хранителната индустрия в комбина с търговците са майката си трака. Simple Smile

Зависи от разбиранията и подхода.
Никога не съм се чувствала принудена да купувам подобни неща. Купувала съм ги, защото така съм решила, или не съм, защото не съм сметнала за необходимо.
Не съм от тези, които поддават на манипулации, без значение от вида им, пък било то и във вид на детски истерии.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 13:08 от TuЛи

# 23 702
  • Mediterraneo
Кой каза, че си мисли за кредит за зъби? Да действа! Аз с това компромиси не правя и ако ми се налага кредит, няма да го мисля, но ще си направя зъбите.
В устите на ММ и моята, заедно с брекетите на голямата има налети пари за чисто нова кола, без да преувеличавам. В понеделник съм пак на линия след 7 години само профилактика, сега се налага да вадя зъб, да махам мост и да правя 2 импланта. Поредните 2 бона.

# 23 703
Има доста пълни деца за съжаление. Аз не съм била никога наднормена, но преди известно време реших да отслабна, успях и вече години наред задържам. Не ми е било трудно и сега не ми е. Успях с калориен дефицит и физическа активност, умерена. Смятам, че щом аз мога, значи всеки друг може.

# 23 704
Има доста пълни деца за съжаление. Аз не съм била никога наднормена, но преди известно време реших да отслабна, успях и вече години наред задържам. Не ми е било трудно и сега не ми е. Успях с калориен дефицит и физическа активност, умерена. Смятам, че щом аз мога, значи всеки друг може.

Hаднормено тегло = BMI над 30 или BMI над 27 с поне 1 заболяване, свързано със затлъстяване.
Другото са козметични промени които човек може да коригира само с lifestyle.

# 23 705
За зъби не ща да чувам! Толкова пари съм дала и още имам за оправяне. Мъжът ми и той като е почнал, та мостове, та лечение, всяко посещение 200 лв минимум. Лоши са ни зъбите и на двамата и само правим, правим.... докато не сложим протези и се свърши веднъж завинаги с тия наши зъби 😀

# 23 706
  • France
Мисля си колко много харесвам мястото, където живея

# 23 707

Ooo, че хубаво!

Аз от години си мисля, колко ненавиждам мястото, където живея, но за съжаление към момента  опциите за преместване клонят към нула. Трябва да почакам още някоя и друга година.

Но колко е хубаво да си си на мястото, ей Blue Heart  Вече почти забравих това усещане.

# 23 708
И аз съм вманиачена на тема зъби, естествени, поддържани, периодично качествено избелвани, оставила съм немалко пари. Мия по двете системи, абе пълен детайлинг Grinning Даже в момента взимам пробиотици за зъби Grinning

и най- ми е мъчно когато млади хора слагат фасети и коронки и си съсипват в дългосрочен план неповторимите естествени зъби, с тяхната полупрозрачност, натуралната гладка връзка на зъба с венеца и естествения размер

# 23 709
Аз не избелвам. Жълтеят ми, особено сравнени с някой американец, но ме е страх, че избелването поврежда емайла.

# 23 710
Ах, как ви завиждам!

Аз посоянно си мисля, колко мразя мястото, където живея. Но за момента нямам друг избор.

И аз съм обсебена със зъбите. Майка ми и баща ми не се грижат за техните и винаги ще ги помня с проблемите им покрай зъбите.

# 23 711
Аз не го мразя, но все повече усещам колко съм различна от масата си сънародници и колко мястото, където живея, не е моето. Но съм вързана от стари родители, а после ще бъда вързана от старост. освен ако стане нетърпимо.

# 23 712
  • France
Не завиждайте толкова, до година най вероятно ще се местя Confused

# 23 713
Ден с ден не си приличат. Затова мисля често

# 23 714
  • Пловдив
Аз не избелвам. Жълтеят ми, особено сравнени с някой американец, но ме е страх, че избелването поврежда емайла.
Правилно те е страх.

Общи условия

Активация на акаунт