За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 324 109
  • 24 452
  •   2
Отговори
# 23 715
Моят емайл е ок, за това избелвам. Зъболекарят ми също е педант и е връщал мои приятелки заради емайл.

Което не им попречи да отидат при друг и все пак да избелват на свой акъл… това не го разбирам

# 23 716
  • Mediterraneo
Не избелвам, страх ме е, а и не ме кефят светещи зъби в устата. Пушач съм и пия доста кафе, но имам бели зъби( не по мои думи, зъболекарят ми го твърди). Важното е да са ми здрави, другото не ме интересува толкова.

# 23 717
  • Португалия
всичко е рулетка
майка ми имаше перфектните зъби, до менопаузата
после започна да прави зъбен камък, после други проблеми
аз имам  правен само един зъб ( след бременността) , един липсващ(счупи се към 5ти клас), 2 с алмагама( също горе долу от тогава), и никога не съм имала зъбен камък
но, не очаквам да съм все така

няма възраст за направата и грижата за зъбите- четох изследване за сърдечни арести- огромен процент ( над 70) са имали лоша зъбна картина

# 23 718
Имам шест металокерамични коронки от преди много години, смятам да си направя всички зъби с циркониеви. Видях на живо резултати от клиника в Истанбул и много ми хареса. Само че никак не ми се тегли кредит.

# 23 719
Кучето ни е много зле, цяла седмица е със стомашни болки, повръща и има разстройство. Двама лекари я лекуват, изследванията й са добре, на ехограф всички е наред , а отпада все повече въпреки лечението. Сутринта мъжът ми тръгна за Стара Загора в университетската клиника, дано там й помогнат. Много сме притеснени ...

# 23 720
  • Mediterraneo
Стискам палци за животинката!

# 23 721
Системи ще й помогнат, поне малко да се закрепи. Стискам палци и аз!

# 23 722
Благодаря за подкрепата! Беше на система във вторник, имаше подобрение, но снощи се влоши, въпреки, че чрез деня  й слагаха спазмолитици. Пие вода и повръща веднага, трепери и едва стои на краката си, не знам какво й стана. Дано не умре.

# 23 723
Да не се е отровила от нещо?
Нашето куче беше зле преди 2 месеца. Чист пътник беше, но я закрепиха в клиниката. Стоя 3 дни на системи.

# 23 724
Имам шест металокерамични коронки от преди много години, смятам да си направя всички зъби с циркониеви. Видях на живо резултати от клиника в Истанбул и много ми хареса. Само че никак не ми се тегли кредит.
Недей! Металокерамиката представлява метална обвивка на пънчето на зъба с керамично покритие. Но основата на венеца контактува с метала и с времето се отдръпва и оголва шийката на зъба. Така че след 20 години максимум пак ще трябва да ги сменяш. Ако ще даваш толкова пари, направи си чисто циркониева керамика.

# 23 725
В устата си имам металокерамика и цирконий, различни мостове, правени по различно време и при различни зъболекари. Разликата е огромна в полза на циркония.

Да не се е отровила от нещо?
Нашето куче беше зле преди 2 месеца. Чист пътник беше, но я закрепиха в клиниката. Стоя 3 дни на системи.

Не е отровена, всичко почна от стомашно неразположение, сега има течност в белия дроб от това, че е повръщала. Поне така са казали в Стара Загора. Правили са й рентгенови изследвания, пак ехограф, нищо няма, освен тази течност в белия дроб, която никак не е безобидна. Продължаваме лечението, но все още диша тежко и само гледа да легне. Дано утре да има е по добре.

# 23 726
В устата си имам металокерамика и цирконий, различни мостове, правени по различно време и при различни зъболекари. Разликата е огромна в полза на циркония.
Не се разбрахме правилно. Циркониевата керамика се използва както самостоятелно за чисто керамични коронки, така и за покритие в металокерамичните коронки. А също и добрите материали за фотополлимерни пломби са на циркониева основа. Отделен въпрос е, че мост от чиста керамика над повече от един липсващ зъб не се препоръчва. Защото керамиката е по-крехка, макар и по-твърда от метала. И има опасност да се счупи при дъвчене.

# 23 727
  • София /Абсурдистан
Кучето ни е много зле, цяла седмица е със стомашни болки, повръща и има разстройство. Двама лекари я лекуват, изследванията й са добре, на ехограф всички е наред , а отпада все повече въпреки лечението. Сутринта мъжът ми тръгна за Стара Загора в университетската клиника, дано там й помогнат. Много сме притеснени ...
Направете и тест за кърлежова болест. В София струва 60 лв., при вас може да е различно.
Водата в белия дроб е притеснително нещо. И моето куче беше пътник, с вода в корема, но се оправи. С тези симптоми се оказа кърлежова болест и един месец пи доксициклин. Стискам палци да се оправи животинката.

# 23 728
  • Бургас
Стискам палци да се стабилизира кученцето!🍀

Мисля си,че скоро не съм ходила на зъболекар за профилактика. Трябва да отидем с децата.

# 23 729
  • SF
Аз точно за това не бих препоръчала никога бг естетичен хирург за ринопластика
Да се почне после, ама ти каза, ама гледай ме сега

Ами аз бих препоръчала.
Така, както си препоръчваме лекари всякакви за всичко. И за важни болести. Кой кого как ще излекува вече наистина не е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт