Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За какво си мислите постоянно напоследък?

 • 554 262
 • 10 288
 •   1
Отговори
# 9 930
 • Мнения: 1 781
Май неправилно ми отговаряш. Друг се тръшкаше за готвенето.

# 9 931
 • Мнения: 4 390
а. не се тръшка вече . споко. сега спирам ученето и слагам 10 годишния с книгата за готвене. За обяд чакам мусака и за вечеряако не я чде ще му се наложи да си сготви сам винен кебап! Ама-ха!

# 9 932
 • Мнения: 1 781
а. не се тръшка вече . споко. сега спирам ученето и слагам 10 годишния с книгата за готвене. За обяд чакам мусака и за вечеряако не я чде ще му се наложи да си сготви сам винен кебап! Ама-ха!
Това, че 10 годишен те разиграва си е твой проблем. Аз съм отгледала две, които не са ме разиграване да готвя като луда.

# 9 933
 • Мнения: 4 390
зна мили дами. мой проблем е. от утре хляб и вода и какви са тези разигравки. старите дами по 2 са отгледали с желязна дисциплина. парави сте момичета и на 30 по 2.
поклон!

# 9 934
 • Мнения: 1 781
Боже, готвенето и гледането на деца до какви истерични кризи води.

# 9 935
 • Мнения: 10 567
Май неправилно ми отговаряш. Друг се тръшкаше за готвенето.

Да, вярно, че днес темата на тръшкането е нова, пропуснала съм.
Сега ще налея още масло в огъня, но има и мъже, които готвят, и могат да бъдат включвани в наряда. Само предлагам, не е задължително. Simple Smile

# 9 936
 • Мнения: 18 141
Защото моите рядко искат да ядат нещо , което е останало от предно ядене. Голям гърч. Малки количества , различно и да се хареса . Ужас.

Лошо си ги научила. Аз нямам нерви да готвя всеки ден, че и по два пъти. Готвя голямо количество и се яде два дена, че и три.  Сготви им нещо любимо (да кажем пълнени чушки) и на другия ден им дай да избират - вчерашните чушки или броколи на пара. И ще се научат.

# 9 937
 • Мнения: 4 390
да! помощ. истерия. всички в кухнята! без излключения.
само където не всички сме в пенсия и не на всички ни мъжете са пенсионери или безработни. Това за гранд дамите.
Черна станция и аз не мога да ям стари неща. готвя малки и разнообразно. Гледам да е различно и всеки да го хареса. Гледам всички да ядат заедно едно и също и после миене и никакви остатъци в хладилника.
Но вече май излизаме извън контекста на мисленето. Пак.

Измислих менюто за обяда и ще си мисля за вечерята. За веюерята май ще се наложи да скокна до магазина.

# 9 938
 • Мнения: 10 567
Simple Smile Е, жените само при безработица и пенсия ли готвят?

# 9 939
 • Мнения: 18 141
да! помощ. истерия. всички в кухнята! без излключения.
само където не всички сме в пенсия и не на всички ни мъжете са пенсионери и безработни. Това за гранд дамите.

И точно затова не се готви по два пъти на ден, а по веднъж на два дни. Ама като гледа ти не се оплакваш, а се хвалиш, и затова се дразниш на коментарите Wink

# 9 940
 • Мнения: 1 781
Simple Smile Е, жените само при безработица и пенсия ли готвят?

Явно в нечие изкривено съзнание. Явно неже наясно, че някои жени и работят. Завист за пенсия виждам 🤣🤣🤣.

# 9 941
 • Мнения: 469
Някой не искал да яде една "манджа" два пъти?Ами, моля, знае къде е хладилника, напълно свободен е да си направи, каквото му се яде.Аз не съм назначена на супер заплата като готвачка, че да утаждам на всеки.

по темата....мисля си напоследък за морето.Все по-често.....а навън вали ли, вали....ужасТ!
Че и май по-студено ще става....

# 9 942
 • Мнения: 1 646
Студеният душ след една определена житейска възраст има добро терапевтично действие - относно въпроса, как се помага на хора, които са приели, че са "мека Мара". Не виждам и нищо лошо в това да си напомняме, колко важно е на кого даряваме времето си. Една от драмите на малките населени места е точно затъването в битовизми, сред които човек се оказва заради "общественото мнение", темите на дребно и изпадането в интриги, които сериозно ограбват времето, което може да бъде прекарано далеч по-приятно.

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 07:54 от Oyasumi

# 9 943
 • Мнения: 1 187
Като сам си избереш да плащаш данък обществено мнение,кой ти е виновен?Човек има избор.Все пак,един живот живееш.Заради другите ли е,какво ще кажат?
Особено престъпно е,когато налагаш комплексите си и на децата си,завъртайки отново порочният цикъл.

# 9 944
 • София
 • Мнения: 49 759
Единственият работещ начин е прекъсване на комуникацията. Изглежда жестоко, но никой не може да те накара насила да общуваш с някого, ако не искаш, още повече, че вас нищо не ви свързва - нито сте роднини, нито сте колеги, нито нищо. В един момент ще се примири.

Да, това с готвенето за цялото семейство всеки ден е много натоварващо, сега като се сетя, че се въртях в тази въртележка години наред и с всичко останало, определено се чудя как съм издържала. Но тогава ми беше важно. Всяко нещо с времето си.

Общи условия

Активация на акаунт