За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 285 230
  • 23 776
  •   1
Отговори
# 23 550
  • France
Но се усеща като 1984. Кураж ви желая и лека нощ.

# 23 551
Днес цял ден си мисля за свинско и тиква. И за една мъртва хватка, от която тая държава не вярвам вече да се отскубне. Толкова ми е угнетено, че не мога да опиша гнева и безсилието.  Освен да сготвя свинското и тиквата, друго не ми остава.

# 23 552
Утре съм на първи урок по шофиране, страх ме е, да видим как ще се справя.

# 23 553
Днес цял ден си мисля за свинско и тиква. И за една мъртва хватка, от която тая държава не вярвам вече да се отскубне. Толкова ми е угнетено, че не мога да опиша гнева и безсилието.  Освен да сготвя свинското и тиквата, друго не ми остава.

Дай моля те рецепта за това свинско с тиква, че и аз съм в една яма. Поне да е вкусно, м@мка му.
Elizabeth_, стискам палци. Ще се справиш!

# 23 554
Мисля за безбройните риалити предавания по всички ТВ канали. Какво се цели?! Ако искат да ми насочат мислите в определена посока, поне да го правят систематизирано. Това множество води до хаос.
Възхищавам се на хора, които могат да ги гледат повече от 1-2, това са много здрави нерви, изключителна сетивност, която да хване смисъла на показаното и да извлече полезност.

# 23 555
  • София
Мисля за безбройните риалити предавания по всички ТВ канали. Какво се цели?! Ако искат да ми насочат мислите в определена посока, поне да го правят систематизирано. Това множество води до хаос.
Възхищавам се на хора, които могат да ги гледат повече от 1-2, това са много здрави нерви, изключителна сетивност, която да хване смисъла на показаното и да извлече полезност.

Ти точно няма от какво да се притесняваш. Мислите ти са отдавна насочени. Дано поне го осребряваш.

# 23 556
Скрит текст:

Ти точно няма от какво да се притесняваш. Мислите ти са отдавна насочени. Дано поне го осребряваш.
Завиждаш?! Wink

# 23 557
  • София
Разбира се 🤣

# 23 558
Мисля си за страха и с каква скорост изяжда всичко.

# 23 559
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Аз си мисля за това, как понякога страха и мисълта единствено за собственото добруване превръща хората в чудовища. И колко не искам да трябва да разчитам, че някой ще прояви състрадание ако съм в нужда.
Чудя се едни жени жени ли са, или харпии.

# 23 560

Целят пари. Това е лесно смилаемо забавление, не изискващо много мислене, което може да се гледа и с половин око и гъделичка определени черти на човешката природа.

# 23 561
  • Португалия
мисля си за животът и смъртта
Скрит текст:
преди няколко часа, едното ми дете е било на опашката за обяд, когато една служителка получава сърдечен удар
страшна какафония настава, децата остават прекалено дълго там, а останалите служители реагират неадекватно
последват твърде много излишни приказки и коментари, догадки и обвинения...
а децата, особено като моето- несрещало смъртта, са в шок или поне, много афектирани
и аз досега обяснявах, говорих, давах съвети, утешавах, изпратих я вкъщи, и сега си мисля - за различните хора, за различните общества въобще, за смъртта и нейното приемане...

# 23 562
Това е ужасно! Децата са станали свидетели на смъртта... много шокиращо е било предполагам. Преди няколко години в гимназията на дъщерите ми в час по физическо почина едно момиче. Получило инфаркт горкото дете. Децата станаха свидетели на цялата процедура по установяването на смъртта, на пристигането на майката на момичето, на шока ...беше много травмиращо за учениците, за учителите. За съжаление такъв е живота.
Кирил Маричков - каква нелепа смърт 😢

# 23 563
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ех... Аполония няма да е същата, как пеехме всички, със сърце и душа, година след година бяха там, а сега - колко ще е различно.
Това е вкусът на времето... дава ни и ни отнема, и време не ни остава да се осъзнаем и насладим на това, което наистина имаме.

# 23 564

Поклон пред паметта му и мир на душата му.
Отказвам да повярвам.
Снимката е от концерт на Фондацията преди година в Мюнхен.

Общи условия

Активация на акаунт