За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 324 104
  • 24 452
  •   1
Отговори
# 24 000
  • here and now
Мисля си за дрехи и поръчки вместо за бач. А би трябвало да е обратното
Миту Mr. Green Разорих се, но явно не достатъчно Mr. Green

# 24 001
Мисля си колко горда съм от себе си! Blush
За пръв път от ужасно много години насам не се поддавам на черно- петъчната истерия.
Факт е, че ми отне доста време да постигна това напълно незаинтересовано дзен състояние, когато оферти летят отвсякъде, но успях!!!
Потупвам се по рамото. Blush

# 24 002
  • France
Пу! Блазя ти.

# 24 003
Мисля си, че животновъдите са изправени пред оцеляване, дали няма да изчезнат и последните ентусиасти да гледат овце или кози. В социалните мрежи се въртят клипове за болни овце от чума, а днес дават, че ще бъде унищожено по хуманен начин стадо от овце, които ако не бъркам имат шарка. Тъжно ми е, че на село дворовете на хората са празни, а едно време във всеки двор е кипял живот. Вече нямат желание и по 1 овца или коза да гледат.

Мисля си, че някакви събирали бездомни кучета, които използвали за стръв на кучета обучавани да се бият. С кой акъл и как не ги стяга корема или сърцето да вкарат едно кротко и добричко кученце да бъде разкъсвано от обезумели зверове. Нали уж имахме Зоополиция? Или някой си правеше реклама уж с кауза?!

Мисля си, че хората са най-безсърдечните същества на тая земя, а би трябвало да сме най-висшия ум, поне така вярват...

# 24 004
Мисля си, че някакви събирали бездомни кучета, които използвали за стръв на кучета обучавани да се бият. С кой акъл и как не ги стяга корема или сърцето да вкарат едно кротко и добричко кученце да бъде разкъсвано от обезумели зверове. Нали уж имахме Зоополиция? Или някой си правеше реклама уж с кауза?!
Къде това?

Аз се успокоявам, че на такива изроди, като душата им излезне от тялото, започва "купона".
Мир няма да намерят и оная болка не е като тая тука, като сме на земята, макар че и тук има ужасни болки, но тук имат край. Поне по моите изстъпления, смея да твърдя, че е хубаво човек да се е погрижил за душата си още от тука, че после наистина е плач и скърцане със зъби.
Знам как ги връзват кучетата и как ги мъчат, да не могат да се освободят, мръсни гадове.
Може да е грях, но мисълта, за наказанието на тези хора след като душата им излезе, донякъде ми носи необходимата справедливост.

# 24 005
По спомен мисля, че Якоруда споменаха.

# 24 006
  • Mediterraneo
За пръв път от ужасно много години насам не се поддавам на черно- петъчната истерия.
Факт е, че ми отне доста време да постигна това напълно незаинтересовано дзен състояние, когато оферти летят отвсякъде, но успях!!!

Ти пазарува предчернопетъчно, не се прави!

Имах планове да накупя дребни подаръчета днес, само с моите деца приключих. А, на ММ пристигна един колан, за под елхата ще е. Сега ръчкам нета за динозавър някакъв интересен за седемгодишно.

# 24 007
  • Португалия
аз ги почвам от началото на ноември, подаръците- като ми свърши сезона на рождениците Blush
така ми е по- малко стресово
тази година, всички бяха готови , наведнъж, от черен петък взех само едни слушалки за плуване,но ще му ги дам на бенефициента, още като дойдат, че само мрънка за повредените
изобщо- ако си търсиш нещо конкретно, и си следиш цени, дори без цветни петъци, се намират добри оферти

# 24 008

Ти пазарува предчернопетъчно, не се прави!

Не по- различно от обикновено, когато нещо наистина ми хареса. Да не говорим, че някои неща с месеци дебнех да ги намалят, но така и не дочаках.🙃

Факт е, че последните седмица- две освен едни червила, които щях да купя така или иначе (а и са си на редовна цена), не съм се поддала грам на изкушенията. 😇

# 24 009
  • France
Като стана дума за какво ни чака на "оня свят" се замислих колко ще бъде нечестно ако просто няма нищо. Никаква справедливост, никакво възмездие.

# 24 010
  • Mediterraneo
Разбира се, че няма нищо. Гол се раждаш, гол си отиваш.

# 24 011
Мисля си .... каква суета и какво безсмислие е всичко земно. Черен петък, Коледа, работа, хората, с които общувам, всичко е суета.

" Затова намразих живота,
Защото тежки ми се видяха делата, които стават под слънцето;
Понеже всичко е суета и гонене на вятър. "
Еклесиаст 2:17

# 24 012
Имам проблем с банката и това много ме дразни. Все едно са ми вързали ръцете. Още не мога да го измисля как и кога. Главата ми бумти от мисли.
Ще почиваме повече тази Коледа и НГ за сметка на много дни отпуска.
Детето започва пубертета ... Олеле мале ... Не е самостоятелен и има някои страхове ...
Безсилна съм да се справя в някои ситуации ... Защо, защо ... ?

# 24 013
Аз пък мисля, че възмездието идва още докато си жив. Не съм убедена, че има друг живот след смъртта, но в причинно-следствената връзка съм твърдо убедена. Ако твориш злини, рано или късно ще си береш плодовете им.

# 24 014
Възмездието не може да поправи стореното.

Общи условия

Активация на акаунт