За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 341 909
  • 24 727
  •   3
Отговори
# 24 465
Аз мисля, че таткото или друга мъжка авторитетна фигура в семейството, е човекът, който да учи момчето в мъжко поведение. Жените масово сме ревливи, каквото и да кажем, не сме пример за подражание в това отношение.

# 24 466
  • София
Абе честно да ти кажа, не знам дали в училище, или просто с възрастта. Комбинация от двете, предполагам. Ама началния курс все си беше така горкия.

# 24 467
  • София
Аз си мисля как всеки има някакви проблеми, които му се виждат ужасно значими и тревожни, без да си дава сметка как приятел, съсед, колега е "затънал" много повече. И колко болезнено е някой да ти се жалва и оплаква за дреболии, а ти да трябва да го успокояваш приятелски, вместо да му се изсмееш и да му кажеш: "Човече гледай си живота, нямаш идея какъв късметлия си".
Била съм и от двете страни и ужасно съжалявам как съм наранявала хората с подобно поведение.

# 24 468
Мисля си, че вероятно съм странна птица, но забавления включващи ресторант+ разни вариетета, танцьорки, кючекчийки и подобни не са ми изобщо в графа "голям купон", а по-скоро ме карат да се чувствам не на място.

# 24 469
  • Бургас
За нещата, които трябва да се вземат в ръце, за да има яснота.

# 24 470
Да променя нещо в себе си или няколко неща. Осъзнати грешки, а не ги поправям…

# 24 471
Мисля напоследък колко злоба има у хората, как да се абстрахирам от такива хора, как да се науча да не приемам тази енергия?

# 24 472
Какво визираш в това, че в хората има злоба, и че ти приемаш по някакъв начин тази енергия. Дай пример?

# 24 473
  • София
Мисля си, че вероятно съм странна птица, но забавления включващи ресторант+ разни вариетета, танцьорки, кючекчийки и подобни не са ми изобщо в графа "голям купон", а по-скоро ме карат да се чувствам не на място.

Моля, нареди се на опашката за Странни птици! Grinning

# 24 474
Мисля си, че ми закъснява 3ти ден цикъла, а ми е много точен. Преди броени месеци бях на профилактичен преглед, казаха ми че всичко е наред. Не съм притеснена, не се сменят сезоните, не ме боли корема... Хммм а аз съм малко хипохондричка.

# 24 475
Мисля си за всички, дето хукнаха да правят подкасти, надкасти,задкасти, предкасти... малко твърде се нароиха.

# 24 476
За децата ми си мисля постоянно и по-конкретно за сина ми. Той е много чувствителен и се разстройва от най-малкото. Почва да плаче с глас и сълзи за дреболии, а е вече на 6 и половина. Искам да го науча, че с рев няма да постигне нищо, но не се получава засега.
Моя е на 7 и половина и на всичко ми реагира с рев. Казах го да предпише една диктовка. Рева повече време, отколкото му от е да я препише.

# 24 477
  • London
Аз пък пия Лате само, не мога чисто черно кафе или късо еспресо. Силни са ми, захар слагам задължително. Гледам да имам тръстикова или кафява, придава приятен аромат, но като нямам слагам и бяла или ако изобщо пък нямам лъжичка мед. Не го обичам чисто. С кафето малко захар не е проблем, важно е да не се тъпчем със сладкиши през деня.

Колкото до децата моето малкото си мисли, че растат парите по дървесата. Онзи ден счупи за трети път на макбука екрана , по 250 паунда смяната на всеки ми е излязла. Поръчах му веднага нов, 2024....1200 паунда се изръсих и обясних, че ще се наложи да намали ходенията в супера за глупости до 1 път седмично след училище за да разбере, че не пази достатъчно и че ме е ангажирал отново непредвидено със скъпа покупка. Естествено недоволен, не схващащ, че трябва да пази вещи, да цени парите и тн. То имало пари вика ... на мен ми е в тази посока нервата с 5 годишния ми. За протокола аз ходя със стар андроид телефон, защото не съм фен на ябълките и си пазя вещите.... Но то вече знае марки, има претенции. Отрано ....

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 14:04 от La Catrala

# 24 478
Аз пък пия Лате само, не мога чисто черно кафе или късо еспресо. Силни са ми, захар слагам задължително. Гледам да имам тръстикова или кафява, придава приятен аромат, но като нямам слагам и бяла или ако изобщо пък нямам лъжичка мед. Не го обичам чисто. С кафето малко захар не е проблем, важно е да не се тъпчем със сладкиши през деня.

Колкото до децата моето малкото си мисли, че растат парите по дървесата. Онзи ден счупи за трети път на макбука екрана , по 250 паунда смяната на всеки ми е излязла. Поръчах му веднага нов, 2024....1200 паунда се изръсих и обясних, че ще се наложи да намали ходенията в супера за глупости до 1 път седмично след училище за да разбере, че не пази достатъчно и че ме е ангажирал отново непредвидено със скъпа покупка. Естествено недоволен, не схващащ, че трябва да пази вещи, да цени парите и тн. То имало пари вика ... на мен ми е в тази посока нервата с 5 годишния ми. За протокола аз ходя със стар андроид телефон, защото не съм фен на ябълките и си пазя вещите.... Но то вече знае марки, има претенции. Отрано ....

Аз съм хеликоптерна майка, даваща всичко за детето си, но в конкретния случай бих постъпила по съвсем различен начин. Най-малкото, бих ограничила достъпа до макбук. О, чак сега прочетох това “поръчах МУ нов” и буквално ме шокира. Макбук на петгодишно!? Защо?

# 24 479
Мисля си за баща ми, мъчно ми е, че не можа да види децата ми пораснали, и да си поговори с тях. Можеше много неща да им каже, но няма да е в този живот.

Общи условия

Активация на акаунт