Искам да кажа ... (109)_13.02-19.02

• 81 129
  • 865
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!
Първото кафе пия вкъщи,преди да са станали другите. Обикновенно на крак,докато правя закуска за мъжете.Ако съм на работа, второто е там,а ако не-чак следобед. Домашните знаят,че като стана и не съм си взела дозата кофеин, хубаво от мен няма да видят  Mr. Green .

# 16
  • В Космоса
Не мога да пия кафе, изтръпват ми крайниците, ускорявам пулс, получавам сърцебиене. Sad

# 17
Пия го на работа, с колежките. Започваме много рано и трябва да го глътна набързо, а не обичам така. Следобед пия още едно  Heart Eyes Обожавам кафе, много се притеснявах как ще се случат нещата, когато отказвах цигарите, но нямаше никакъв проблем  Peace

# 18
Добро утро!
Първото го пия вкъщи. Не мога да стана преди моите мъже, това значи някъде към 4.30 да съм станала, така че пия и се приготвям за работа. В дни като днешния, когато има повече неща за правене, не успявам да го допия и го взех със себе си.

# 19
Първото кафе го пия на работа, после пия още 1-2през деня.
В къщи нямам това време да се занимавам и кафе да си правя, предпочитам да спя още 10мин. Simple Smile

# 20
  • някъде ... тук ...
Първото кафе пия вкъщи, докато правя закуска, сандвичи за училище и допивам на спокойствие последните 5-7 минути преди да изляза за работа.

Лека и ползотворна седмица Hug

# 21
Единственото кафе за деня (слабо, с мляко и мед) пия сутрин, след като съм събудила дечурлигата, направила закуски и приготвила кутийки. Докато пия бавно кафето, си преглеждам поща, съобщения и ФВ фийда, едновременно и регулирам движението в къщи - " бързай, ти не забравяй чантата за спорт, среши се по-добре, измий зъбите отново, закъсняваш, да не забравиш домашното, успех на теста, ключ имаш ли си, сложи си каската, хайде по-бързо, смени тоя панталон най-после, докога ще повтарям да бързаш, не с тия маратонки, че вали, и аз те обичам, остави горката котка, внимавай на завоите- хлъзгаво е, каскатаааааа, обади ми се като се прибереш, днес ще обядваш у Сара, дай бележката на класната си ,  днес имате допълнителна тренировка, да не забравиш, да-мой ред е да ви взема, колкото небето и звездите, остави котката де, бързай, може още мляко, плитки или опашки, не може с пола, добре - може с пола, ама с дебел чорапогащник, червеното не върви с розовото, не с къс ръкав, и с две тениски не става, така е добре, остави котката, много те обичам, не съм забравила за скъсаните цвички, внимавай при пресичането... ".

# 22
Леле, колко съвети си спестявам като излизам първа  Mr. Green
Кой каквото облече с него ще мръзне, каквото си вземе с това ще спортува и т.н. Ми...нямам оплаквания, като знаят, че трябва да разчитат на себе си, свикват, де ще идат  Peace

# 23
Не пия кафе вече от 1-2 години, но задължително първото го пиех на спокойствие вкъщи, а после още няколко на работното място. Сега пия чай като стана, а по-късно през деня по един горещ шоколад на работа с колежките и на лаф. Grinning Независимо дали пия кафе или не предпочитам да стана по-рано да се разсъня и приготвя нормално вкъщи и после да излизам. Не обичам да скоча сутрин и хукна нанякъде бързайки още в полузаспало състояние.

# 24
Ненавиждам сутрин да имам да правя нещо веднага след ставане , затова всичко приготвям вечер, дрехи за всеки, за мен даже аксесоари до тях, сандвич на Мия, опакован във фолио. Сега, когато трябва да сготвя за обяд преди плажа, пак правя заготовка от вечерта, всичко нарязано в кутийки и в хладилника, сутрина само да сглобявам. Всячески се мъча да се организирам, само и само да не започвам деня на педал, това адски ме изнервя. Аз съм дейна след 10 дотогава съм на автопилот, когато се налага действам, но ако имам право на избор не бих. Ако трябваше да ставам да водя Жаки на градина и да и търпя цирковете за дрехи, щеше да е ужас! Надявам се до септември, когато ще я запиша да се очовечи, а дано, ма....

# 25
Ай ся, при съседката newsm78 newsm78 Жената ще ме подстриже, ако взема със съседката да си пия кафето, свате. #Crazy

# 26
  • Sofia
Първото кафе  започвам да пия  на крак, докато уговарям ученикът да става, после си го допивам в леглото. Аз си допивам по цял ден кафето.Обичам го и студено. Черно. Отпивам глътка, след известно време-пак.
Пия и следобедно кафе, продължително, почти до вечерното вино.
Добро утро! Чакам мама и татко днес да пристигнат  Heart Eyes. Ще им сготвя манджичка, сгласих им спалнята,мих прозорци,баня,пуснах им топлото...Един спорт ще изскачам,вземам младежът и се строяваме да ги посрещнем,живи и здрави  Praynig.

# 27
И аз като Жаки си приготвям всичко от вечерта.
Включително и храната за обяд за мен. Ненавиждам сутрин със ставането, да трябва да си сипвам някаква храна и да ми замирише на ядене. Simple Smile
Дрехите и моите и на дъщерята за училище - също.
Тя вече е втора смяна, така че каквото си изберат с баба си, с това ще ходи. Simple Smile

Сега го е хванала да учи и пише буквите. В петък започнаха с О, С, Р, Б. В събота продължиха с буква А.
Тя му я "пише" с точки, а той трябва да ги съедини. Добре се справя, предвид че е на 4г. без малко. Simple Smile

# 28
Сесил, има много такива книжка с точки, моята също много ги обичаше.
Не само буквички, а и различни фигури, за очупване на ръчичките.

По- късно пък беше луда по свързване на фигури с цифри, имаме дена такава дебела от Лидл, но е за по- големи, с числата до 100.

# 29
raja_nikol, да знам, трябва да му купя.
Но на сестра му и прави кеф да му ги рисува тя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт