Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 23 201
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Фиффи, значи е време да си вземеш котка. Да не се отпускаш с мястото в кревата  Laughing

# 136
Добра срещч, дамо! И аз така, Патето е нахранено и преобуто и сега да видим колко време ще я люшкам преди да заспи. Сигурно ще я люшкам до първи клас  Mr. Green
Колко повръща бебето, за да минавате на фризовом? Патето след няколко дни спря да повръща, като го ядеше. Добре й се отразяваше на повръщането.
Има една група въва фейса, мисля че я обсъждахте преди вереме, за продажба на стоки, внос от Англия. Поръчах мляко от там, за прова. Някоя от вас поръчвала ли е? Внасят хип комбиотик, а сегч ще започнат и аптамил. Та, доволни има ли, ако сте поръчвали?

# 137
Фиффи, значи е време да си вземеш котка. Да не се отпускаш с мястото в кревата  Laughing

А, радостта ми беше прибързана, събуди се за рефил. И пак се завря в мен. Добре, че съм така по-обемна и не мога да падна в процепа между кошарата и спалнята hahaha

Пък.. Куче ми е на сърце, ама това децата като станат над 12г, са могат да го разхождат - едното сутрин, другото вечер. Пък ако сколасаме за трето чаве не знам на него какво ще му мисля Mr. Green Котка само ако ММ обещае да я гледа, аз не съм по хигиената Blush

# 138
Когато се нуждая от чудо, поглеждам в очите на дъщеря ми и вече знам, че съм го създала!😘 На този ден, преди 16г. за пръв път станах майка. Пожелавам на всички вас, моето щастие и радост и понякога свито майчино сърце💖💖💖

# 139
Лека, Дафни Hug

Шо, не ми се смей, отсега вдигам молебени аз, че съм с мъж, а не с девойка Mr. Green
Крис,и двата пола си имат чар Mr. Green
Аз съм либерално настроена ама ММ...  Mr. Green

# 140
Лелеее, то сте писали, писали.... Кога време, бе мами?
Поли, да ти е здрава и щастлива девойката!
Лид, ужасна е тази ваша история, добре че се е разминало. Нас в София навремето два пъти ни обираха в рамките на 2 месеца, още сънувам кошмари отвреме на време. Забавното в цялата история беше, че и двата пъти само мои неща взеха, нищичко на моичкия! Бетонира ми се навика да заключвам входната врата, вече 6-7 години все поглеждам дали е заключена.
Добре дошла, нова мама!
На всички болнички, да стискат зъби и да оздравяват вече!
Тази сутрин децата рано рано станаха и двете, никаква прошка за мама и тати. Поне има торта от вчера Wink

# 141
Полии да е жива и здрава голяма госпожица bouquet

# 142
  • Варна
Поли, Честит празник на порасналата принцеса, нека да е жива и здрава много усмихната и само прекрасни моменти изпълнени с много весели моменти 💞💋💝

# 143
Поли,жива и здрава да ти е дъщеричката! Много щастие и късмет и желая Hug bouquet

# 144
Pure_nature, повръщаше преди по мъничко когато се оригне и това въобще не ме притесняваше, но откак стана на 4 месеца, тоест вече цял месец повръща и след хранене като оригне и дори два часа след това и то доста.Не е от преяждане тъй като яде по 150мл и иска още.Държим се по 15-20минути изправени и пак същата история.На Аптамил сме, като го смених с Аптамил АР, но пак повръща и като бонус се запече и се напъва по цял ден докато излезе една "драхонка".В чудо съм се видяла вече...

# 145
  • София
За да е пълно щастието ни, и двамата с ММ хванахме вируса на бебето Laughing Винаги като си помисля, че по-зле няма накъде, и винаги се оказва, че има. Crazy Аз не ям тук почти, така че поне ходенията до WC по сто пъти са ми спестени, но гаденето си е гадна работа... почти се чувствам бременна пак Sick ММ пък горкият чак болничен си взел днес, че е с пълната гама симптоми. Не знам дори за посещение как ще събира сили.

А тая сутрин в 6 влиза една лекарка с бодра крачка да ме пита как сме и половин час ми обяснява как трябва да давам на бебето бисквити и солети предимно baby_neutral И си води един дълъг монолог, докато успея да ѝ обясня, че бубенцето не е захранвано с пюрета и каши дори, пък камо ли бисквити и солети да давам. Rolling Eyes И вярно, че е едричка за 4-месечно бебенце, ама чак пък толкова голяма да изглежда...? Thinking

И тъй като стоя затворена по цял ден с бубенцето и лаптопа, експериментирам постоянно да проуча музикалния ѝ вкус Mr. Green Дотук открих, че харесва метъл и рок, не реагира на класика и заспива най-добре на шведска народна. Simple Smile

П.С. ЧРД на детенцето на Поли! Hug Heart Eyes

# 146
Благодаря Ви момичета от сърце bouquet bouquet bouquet Снощи ми вика,мамо когато Гери е на моята възраст,тя ще гледа моите деца,ти ще си почиваш  Heart Eyes Да да, поживьом и увидим Simple Smile

# 147
Инер.....нямам вече думи мила Hug Бе я купи една базука, вместо да търсиш по добър диалог. Тая нормална ли е,офффффф ooooh!

# 148
Охх, Инер, думи нямам Sad за тревогите,
 за здравната система, за отношението и компетентността.... По-скоро да ви приключва одисеята, прегръщаме ви!

# 149
Поли честита ти рождинничка. Да ти е жива и здрава и само щастие и гордост да ти носи.
Инер нямам думи, дано всичко отмине много бързо и да си се прибирате в къщи вече здравички.
А моят юнак от два три дена се сети, че може да вика и не спира. Няма приспиване това дете, какво му стана преди време сам си заспиваше като го оставиш в кошарата, а сега ни пеене помага, ни люлеене в кашарата и сушоара вече взе да не помага. След последните две васкини стана коренно различно дете. Вече се замислям дали не е от тях, че не ми се мисли другият четвъртък имаме да слагаме още две.
Добре дошла на новата мама. Тук ще ти е доста забавно.

Общи условия

Активация на акаунт