Всичко било вирусно
То не беше уроинфекция, после някаква местна треска донесе мъжът ми и щях да мра, после колената ме боляха. Все гризях хапове, направо ужас. За грип ваксина обаче никога не си слагам, и на бебето няма да сложа - и без това е толкова натоварен имунизационният календар, че то горкото страхова невроза получи. Някой беше споменал по-напред, със сигурност и израстването има пръст, но след ваксина по седмица спира да се смее и е тъжен или кисел. А и като го сложа легнал на непознато място да му сменям памперса реве като заклан, свързва го с боденето според мен 
Прекрасна възраст е това
Аз не разбрах моята кога стана на 16 и сега ще става на 18
та октомври ще имам едногодишно и пълнолетно, но ....
и аз не мога да ви изчета.... Моята хубостница си обърна режима и ляга в 3ч, та откарваме до обяд....а времето е хубаво...резултата е загорял ориз и разтопен биберон
...ще дерзая
То не беше уроинфекция, после някаква местна треска донесе мъжът ми и щях да мра, после колената ме боляха. Все гризях хапове, направо ужас. За грип ваксина обаче никога не си слагам, и на бебето няма да сложа - и без това е толкова натоварен имунизационният календар, че то горкото страхова невроза получи. Някой беше споменал по-напред, със сигурност и израстването има пръст, но след ваксина по седмица спира да се смее и е тъжен или кисел. А и като го сложа легнал на непознато място да му сменям памперса реве като заклан, свързва го с боденето според мен 
, но в Бг наистина не е много скъпа, а са и по-малки опаковки. Моите ръце изтръпваха, но не съм взимала мерки 
Наистина ноемврийската тема много заспала, тук кипи от писане 
Наистина ноемврийската тема много заспала, тук кипи от писане 
Препоръчани теми