Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 23 203
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Нали настинка уж нямало  newsm78 Всичко било вирусно  Rolling Eyes Аз хич не мога да ги оправя кое е грип и кое не...
Вируси са все. Ама различен тип.
Вирусът на грипа (инфлуенца) се проявява с висока температура (над 38), мускулни болки, втрисане, голяма обща отпадналост и силно неразположение, интензивно потене и пр.
Вирусите на т.нар. обща настинка (риновируси и пр.) са с кихане, хрема, леко червено гърло, слаба кашлица и ако изобщо има температура, рядко минава 37,5.
Супер това не го знаех,  тенкс за инфото 😘

# 196
Inner а вие как изобщо го хванахте този бронхеолит? Четох темата на юнските мами , там имало също болно детенце и докторите казали, че било от извеждане на бебетата в много ниските температури. Бебе трябвало да се извежда до -2 градуса най-много. Други пък твърдят обратното, ниските температури ги калявали много.
Според мен всичко си е много индивидуално и до организъм.
Четох, че най-вече недоносените бебенца страдат от тази гадост.
Мен май няма да ми е зле да ми спрат форумите, аз като онзи герой на Джером Джером решавам, че бамбина е болна от всичко, което прочета  Mr. Green И няма да повярвате, че страха за мен беше непозната дума, алпинизъм даже се занимавах, обаче сега се връща с двойна сила като долния разказ съм и аз хихи
http://www.maikomila.bg/mum-scared/

# 197
Аз пък от носенето на малката правя възпаление на сухожилията на ръката, с каката също имах по това време. Сега обикалям за придукти за компрес. Не знам дали някоя от швейцарските мами си в купувала пакет хума от тук, но сега ми падна ченето като ми казаха, че пакетчето струва 17 франка. Това в България не е ли за някакви смешни левчета или стотинки дори? Кг Хума тук - 37 франка #Crazy

# 198
Пу и аз да се ограмотя най-накрая. Аз като бременна бях чук, една хрема имах веднъж и толкоз (все пак правих терапия за подтискане на имунния отговор че да оцелее точката). Ноо като родих толкова неща ме треснаха ooooh! То не беше уроинфекция, после някаква местна треска донесе мъжът ми и щях да мра, после колената ме боляха. Все гризях хапове, направо ужас. За грип ваксина обаче никога не си слагам, и на бебето няма да сложа - и без това е толкова натоварен имунизационният календар, че то горкото страхова невроза получи. Някой беше споменал по-напред, със сигурност и израстването има пръст, но след ваксина по седмица спира да се смее и е тъжен или кисел. А и като го сложа легнал на непознато място да му сменям памперса реве като заклан, свързва го с боденето според мен Tired

ge.st. какъв компрес ще правиш? С нашето гюле едната ми ръка отказва вече, а на лекар трябва да го мъкна с мен и не ми се иска. Болката е между палеца и китката, мисля дето го вдигам под мищниците.

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 16:09 от Фиффи

# 199
  Честита рожденичка на Поли !!!   bouquet Прекрасна възраст е това  Hug Аз не разбрах моята кога стана на 16 и сега ще става на 18  newsm78 та октомври ще имам едногодишно и пълнолетно, но ....
   ooooh! и аз не мога да ви изчета.... Моята хубостница си обърна режима и ляга в 3ч, та откарваме до обяд....а времето е хубаво...резултата е загорял ориз и разтопен биберон  Mr. Green ....ами всички опити да си върнем режима засега са осуетени.... Crossing Arms ...ще дерзая

# 200
  Пак се включвам, понеже изчетох, докато се разхождаме - Гест, не съм проверявала тук - то кое ли тук е евтино  ooooh!, но в Бг наистина не е много скъпа, а са и по-малки опаковки. Моите ръце изтръпваха, но не съм взимала мерки

# 201
Пу и аз да се ограмотя най-накрая. Аз като бременна бях чук, една хрема имах веднъж и толкоз (все пак правих терапия за подтискане на имунния отговор че да оцелее точката). Ноо като родих толкова неща ме треснаха ooooh! То не беше уроинфекция, после някаква местна треска донесе мъжът ми и щях да мра, после колената ме боляха. Все гризях хапове, направо ужас. За грип ваксина обаче никога не си слагам, и на бебето няма да сложа - и без това е толкова натоварен имунизационният календар, че то горкото страхова невроза получи. Някой беше споменал по-напред, със сигурност и израстването има пръст, но след ваксина по седмица спира да се смее и е тъжен или кисел. А и като го сложа легнал на непознато място да му сменям памперса реве като заклан, свързва го с боденето според мен Tired

ge.st. какъв компрес ще правиш? С нашето гюле едната ми ръка отказва вече, а на лекар трябва да го мъкна с мен и не ми се иска. Болката е между палеца и китката, мисля дето го вдигам под мищниците.
Същото имам и аз, усеща се едно гадно напрегнато с времето стана постоянна болка, пука повече и на моменти като движа палеца засича. Моето се води възпаление на сухожилието, щото има и тендовагинит, което не е точно същото. Хубаво е да те диагностицират. С първото много го бях закъсала, но с физиотерапия се оправих. Ама сега нямам никакво време и гледам отрано да пробвам с компреси. Компресът е следния: Извара, половин лъжица оцет и малко хума се смесват и се маже мястото. После завиваш с кърпи, бинтове и стоиш докато засъхне изварата. За пръв път ще правя, нямам още отзиви. Мисля може и само извара...

# 202
Шошиииии, помня те Simple Smile Наистина ноемврийската тема много заспала, тук кипи от писане  Joy

# 203
  • Варна
 Пак се включвам, понеже изчетох, докато се разхождаме - Гест, не съм проверявала тук - то кое ли тук е евтино  ooooh!, но в Бг наистина не е много скъпа, а са и по-малки опаковки. Моите ръце изтръпваха, но не съм взимала мерки
И моята дясна ръка многоо изтръпва не се издържаше и особенно вечер като легна да спя.. Ходих на лекар плексит + прищипан нерв но нали кърмя друго освен магнезий и витамини Б комплекс не може да взимам вече две седмици и съм по добре 😘😘

# 204
Гроги съм. Малкото зверче ме побърка днес. Спа два пъти по 20 минути, а през останалото време е усвоил едно ново ръмжене/пищене/мяуцане по-точно не мога да го обясня и само това правеше. Главата ми бучи.  Laughing
А вие къде изчезнахте? Хмм... hahaha

# 205
  • Варна
Гроги съм. Малкото зверче ме побърка днес. Спа два пъти по 20 минути, а през останалото време е усвоил едно ново ръмжене/пищене/мяуцане по-точно не мога да го обясня и само това правеше. Главата ми бучи.  Laughing
А вие къде изчезнахте? Хмм... hahaha
Хахах абсолютно и ние сме така буден ли е дребния само да го нося оставя ли го за секунда рев дере се вика пищи само да го гушкам иска. Не ще в кошарата не ще в баба си в шезлонка в кенгуруто абе никаде освен в майка си диването аз днес успях само зъбите да си измия преди да е събудил целия блок... 😁 какво ли е хубаво да жиеееш в къща.. Да си реве не воля а ти да си копаш градинката с доматите например хаха. Спи 2-3 пъти макс по 15-20мин и дивачката го стряска и се започва едно пищене реване лудницата е пълна слагам ги да спят че вече нямам нерви.. А косата ми усилено побелява ден след ден.. Обмислям да си направя кичури та да ги скрия тези бели коси... 😂😂😂

# 206
Момичета, които се оплаквате от болка при носене, пробвайте лека превръзка с еластичен бинт и мазане с волтарен. И най-вече ерго-раница за носенето, супер удобно е. Аз съм с ерго бейби и не се усеща тежестта.
Поли, да е жива и здрава твойта девойка и само радост да ти носи!
Инерлайн, ох, ти направо се измъчи. И аз те подкрепям виртуално и ви желая скорошно свършване на лошата серия. А, веднъж като тийн лежах в инфекциозна болница - едни хлебарки, с които си съседствахме, щяха да ме изядат. Ама после се сприятелихме и съжителствахме мирно и кротко..., няма как, бяха мнозинство.

# 207
Шошиииии, помня те Simple Smile Наистина ноемврийската тема много заспала, тук кипи от писане  Joy

И аз ви чета +1, не знам що така вяло в ноемврийската, сигурно всички са у фейса Laughing

# 208
  • Варна

И аз ви чета +1, не знам що така вяло в ноемврийската, сигурно всички са у фейса Laughing
Хехе ние тук половината нямаме ФБ... Тук си е много забавно и без него😂😂😂

# 209
Във фейсбук са хиляда мадами, а тук си се знаем и е някак си по-близко. Тук ми е лично на мен хиляда пъти по-добре.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт