Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 570
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Новият филър звучи много интересно. Каква ли ще е цената му? За под очите дали става?

Аз за втори път слагам под очите Реденсити 2 , при мен трайността е около година . Нямам подпухване и торбички изглажда хлътването под очите и малките бръчици .

Благодаря за споделеното! При мен има точно хлътване и обмислях поставяне на реденсити. Процедурата като с другите филъри ли е? Получавала ли си синки? Една година ми звучи доста добре като трайност.

До сега не съм получавала синини , много се страхувах да не заприличам на панда в очите 😝.Поставя се с канюла и това помага да не се травмират тъканите , да няма синини и най - вече не боли .Когато ми го предложиха за първи път от страх най - позорно избягах .Но следващият месец събрах кураж 😇 и го сложих .

# 571
Здравейте, има ли процедури, които не е препоръчително да се правят сега, т.е. някаква сезонност дали има?

# 572
Така, да се отчета аз. Днес сложих ботокс на гневната бръчка и на челото. Бая бодене беше, че много мимики имах, много нещо. Сложих го при д-р Мирчевска по препоръка на едно момиче от форума. Готина мацка е, хареса ми, за резултата е рано за коментар него след време ще го опиша. Цена 400лв.

# 573
Новият филър звучи много интересно. Каква ли ще е цената му? За под очите дали става?

Аз за втори път слагам под очите Реденсити 2 , при мен трайността е около година . Нямам подпухване и торбички изглажда хлътването под очите и малките бръчици .

Благодаря за споделеното! При мен има точно хлътване и обмислях поставяне на реденсити. Процедурата като с другите филъри ли е? Получавала ли си синки? Една година ми звучи доста добре като трайност.

До сега не съм получавала синини , много се страхувах да не заприличам на панда в очите 😝.Поставя се с канюла и това помага да не се травмират тъканите , да няма синини и най - вече не боли .Когато ми го предложиха за първи път от страх най - позорно избягах .Но следващият месец събрах кураж 😇 и го сложих .

Аз с канюла са ми слагали и в устните и скулите. Веднага ли се забелязва ефекта? Колко мл ти сложиха?  bouquet 
Аз преди 10 дни правих плазма и мезотерапия, на 3 май ми е следващия час за мезотерапия и ми се иска да ги съчетая нещата.

# 574

Аз с канюла са ми слагали и в устните и скулите. Веднага ли се забелязва ефекта? Колко мл ти сложиха?  bouquet 
Аз преди 10 дни правих плазма и мезотерапия, на 3 май ми е следващия час за мезотерапия и ми се иска да ги съчетая нещата.

Охххх newsm78 , беше юли миналата година и наистина не си спомням .А и винаги (земното притегляне е виновно #2gunfire) дерматолога работи повече от една зона на лицето .Започвам да забравям колко вида филъри имам - в челото , назолабиални , брадичка , устни и очи  newsm78 Joy #Crazy

# 575
  • София
Така, да се отчета аз. Днес сложих ботокс на гневната бръчка и на челото. Бая бодене беше, че много мимики имах, много нещо. Сложих го при д-р Мирчевска по препоръка на едно момиче от форума. Готина мацка е, хареса ми, за резултата е рано за коментар него след време ще го опиша. Цена 400лв.

Ще чакаме отзиви след 10-ина дни Simple Smile

# 576

Дано, че в момента всички мимики са налични  Laughing

# 577
  • София
Само ботоксът ли помага за гневна бръчка? ХК, не се ли препоръчва или няма да има ефект?
Питам само, чисто информативно.

Искам да попитам за Венус Легаси,  за жени без филъри или ботокс,  би ли имал хубав и видим резултат? 
Навих се за него в Нирвана или в Хил клиник, но естествено ме спира страхът, че няма да има ефект за цената си.
За сега съм само на фотоподмладяване, което явно не действа.
Има видимо изглаждане първите дни,но после,  кожата се отпуска и пак по старому. От друга страна,  все още не ми се иска да пробвам с инжектиране.

# 578
  • София
Аз също като теб търся друг вариант за заличаване на гневната, не ми се ще да слагам ботокс..поне не все още. Започнах Легаси и съм още на втора процедура, така че е рано да дам отзив..Знам, че резултатите проличават след 6-тата.. След това, ако не се сбъдне прогнозата да се смекчи бръчката и все още ме дразни, ще мисля за друго... Иначе, филъра няма да помогне на гневната..Сестра ми си слага, но тя имаше само резки и при нея се повлия. Но за мен трябва нещо да блокира мимиката и да спра да се бърча..Sad

# 579
Аз също като теб търся друг вариант за заличаване на гневната, не ми се ще да слагам ботокс..поне не все още. Започнах Легаси и съм още на втора процедура, така че е рано да дам отзив..Знам, че резултатите проличават след 6-тата.. След това, ако не се сбъдне прогнозата да се смекчи бръчката и все още ме дразни, ще мисля за друго... Иначе, филъра няма да помогне на гневната..Сестра ми си слага, но тя имаше само резки и при нея се повлия. Но за мен трябва нещо да блокира мимиката и да спра да се бърча..Sad

Т.е. ботокс.
Не знам какво друго би блокирало мимиките. Свикваш да гледаш право в очите (страшно) без да бърчиш вежди  Joy  Money

Легасито действа на друго ниво.

# 580
  • София
Скрит текст:

Ох, момичета! Аз още преди 2-3 г писах, че са ми слагали ботокс в челото, доколкото си спомням по 3 единици на страна на челото./правех много мимики, с цел превенция от бръчки/ После ботокс не ми е слаган, нямам необходимост за сега, макар че като се смъщта на челото ми остават за около половин минута 2 "линкии" по челото. Ама, май само аз си го забелязвам. Thinking Така, че колкото по-рано се започне, толкова по-добре. Мое мнение. Peace

Дано, че в момента всички мимики са налични  Laughing

КЪДИ, винаги са били налични. Peace
Както писах, беше с цел превенция.

# 581
  • София
Скрит текст:

Т.е. ботокс.
Не знам какво друго би блокирало мимиките. Свикваш да гледаш право в очите (страшно) без да бърчиш вежди  Joy  Money

Легасито действа на друго ниво.

Да, така е! Легасито евентуално може да посмекчи бръчката, но ще блокира мимиката само ботокса. А мен това сбърчване много ме и тормози, чак главата имам чувството че ме заболява понякога, особено на компютъра.

# 582

Да, така е! Легасито евентуално може да посмекчи бръчката, но ще блокира мимиката само ботокса. А мен това сбърчване много ме и тормози, чак главата имам чувството че ме заболява понякога, особено на компютъра.

И аз бях така. Смръщена на работа пред компютъра (то не е напрежение, чудо), вкъщи пред компютъра или когато домашните не слушат; смръщена да чета имейли в движение. Да не говорим как се дразнех, когато без причина ме питаха защо съм 'ядосана' или 'недоспала'. Ботоксът реши проблема.

# 583
  • София
На мен само не ми е ясно, след като приключа Легаси пакета, после като го поддържам на 2 месеца и междувременно сложа ботокса, няма ли вероятност да се изпари много бързо? След като не препоръчват Легаси след филъри и ботокс, защото ги разгражда бързо? Thinking Да не си дам парите така, на вятъра...

# 584
На мен само не ми е ясно, след като приключа Легаси пакета, после като го поддържам на 2 месеца и междувременно сложа ботокса, няма ли вероятност да се изпари много бързо? След като не препоръчват Легаси след филъри и ботокс, защото ги разгражда бързо? Thinking Да не си дам парите така, на вятъра...

Ботокса и филърите са две различни неща. Ботокс може преди Легаси, но да минат поне 10 дни, за да се разгъне напълно. Филъри след Легаси.

Общи условия

Активация на акаунт