Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 605
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Здравейте,
минавам да споделя, че съм много доволна от Легаси процедурите. Предстои ми последна тази седмица. Това е най-резултатното нещо от всичко, коета съм правила до момента за  повдигането на контура.
Поддръжка обаче никой не ми е казал, че трябва. По-скоро повторение на курса след 1 г.
Виждам че си от Бургас.Къде прави процедурата?

# 511
Относно пиенето на вода да споделя опит, не че съм задобряла, но установих следните неща -
-по лесно се пие гореща вода;
-по-лесно се пие вода Соле;
-по-лесна е за поглъщане електролитната напитка.
Аз лично бях много изненадана от себе си, че предпочитам гореща вода, пред билкова отвара.
Ако сложим филър от ХК, първите дни трябвало, каза док, да се пие много вода, за да се "разгърне".
Аз последния път забравих и получих зверски запек, че тогава се усетих защо е.

# 512
Чета и събирам информация. За момента мисля, че е най-добре за моя случай филър на назолабиалните бръчки и ботокс на гневната. В момента има промоция в Скин Систъмс на филъри, обаче сайта им подлежи на обновяване. От фейсбук успях да разбера, че д-р Крахтова извършва тези процедури  newsm78. Някой ходил ли е при нея, можете ли да я препоръчате?
И още нещо - кога е най-добрия сезон за ботокс и филъри? Или няма значение?

l'etrangere , препоръчвам ти д-р Крахтова  с две ръце. Изключително внимателна и има опит- тя е един от първите български лекари, които са въвели естетичната медицина и освен всичко друго е страхотен човек.  Дължа и възстановяването на дъщеря ми след изгаряне с олио. Правила съм и устни при нея -  естествен резултат, точно какъвто исках и останах доволна. Peace Промоции с ваучери и аз съм разглеждала в сайта офертомед, но те нямат връзка със сайта им, за който казваш, че го обновяват.. Филърите и ботокса могат да се поставят целогодишно, няма значение - сезона.  Peace

# 513
  • Бургас
Правих лице. С акцент върху долната челюст, че там провисвам:)
Пакет от 6 процедури. Ефект видях може би след 3-4.
Единственото негативно е, че след последните е процедури съм като изгорена на места и кожата се излющва.
Салонът в Бургас е "Ели Естетика", само тук има Легаси.

Правила съм ултраформър, конци, филъри, но нищо от тези неща нямаше ефекта на тези процедури. За цената да не говорим.

# 514
  • Stuck in a moment
Вани, благодаря за отговора! Освен устни друго правила ли ти е?
Аз не живея в София и няма как да се подложа на апаратни процедури.
Иска ми се обаче да помогна на кожата си/организма си да приеме максималното от интервенцията, затова питам за вода, сезон...Лошото е, че съм пушачка...
А някой приема ли ХК вътрешно, на кой продукт сте се спрели(аз сега се чудя на едни капсули ХК на Солгар в iherb) ?

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 22:02 от l'etrangere

# 515
Аз изпих няколко опаковки хиалуронова киселина от тази, която е по метода injuv, полза не видях. Ще ми е интересно, ако някой друг е пил и сподели дали е имало някакви резултати и какви точно.

# 516
  • Stuck in a moment
Като търсих инфо за ХК наистина пише, че е добре да се приема много вода, за да е добър ефекта, имаше и обяснения. Аз май ще си пусна поръчка, не е скъпо.

# 517
  • в 1001-та нощ
Единственото негативно е, че след последните е процедури съм като изгорена на места и кожата се излющва.

Правила съм ултраформър, конци, филъри, но нищо от тези неща нямаше ефекта на тези процедури. За цената да не говорим.

Много се радвам за резултата, както и за това, че споделяш впечатленията си  Hug Peace

Аз днес бях при д-р Ванеска - нищо не искаше да ми пипа по лицето, изобщо. Според нея всичко е идеално и много трудно я убедих да ми набоде, все пак нещо в устните. Та се съгласи за един динамичен филър. Доста разлика има с Теосиал Кис, който сме слагали 2 пъти - през 2012 и 2015г. Динамичният е доста по-мек и пластичен, като усещане веднага. С Теосиал Кис усещах твърдостта около месец и след това имаше омекване.

Говорихме и за нови био филъри, които не са хиалуронови, а на основата на полизахариди. При тях няма надуване - моделираш и каквото направиш - това остава в лицето, няма разгръщане във времето Simple Smile И са по-изгодни от хиалуроновите Simple Smile

Коментирахме и защо при някои момичета - филърът моментално изчезва с поставянето - имали по-широки каналчета, през които "изтича".

# 518
  • в 1001-та нощ
Аз изпих няколко опаковки хиалуронова киселина от тази, която е по метода injuv, полза не видях. Ще ми е интересно, ако някой друг е пил и сподели дали е имало някакви резултати и какви точно.

Кожата става по-сочна, има по-младежки вид.

# 519
  • София
Да питам за Legacy. Препоръчват се от 3 до 6 процедури на седмица,след което започва подръжката на 1/5-2 ,така ли?

# 520
  • в 1001-та нощ
Да  Peace

# 521
Легаси на лице 1 път в месеца ли се прави? Така баха казали в едно предаване Rolling Eyes.

# 522
Здравейте.Сигурно ще ви се стори малко странно, че пиша в тази тема понеже съм момче, но имам следния въпрос.
Лицето ми е много слабо и в зоната около бузите и скулите ми е много хлътнало, което ме прави да изглеждам доста по-възрастен отколкото съм.На 24(даже не съм ги навършил още) съм, но някои хора ми дават дори 30.
Въпроса ми е какво процедура ще е подходяща за мен, за да придам малко обем на лицето си.Естествено искам да е супер незабележимо и естетствено, не искам да се правя на кифла Grinning.

# 523
  • София

Супер, значи на мен ми е още рано да забележа резултата.. Бях решила, че се забелязва промяна още след първата процедура, но няма все още. Рано е явно все още да се види разликата.. Hug

# 524
Отново за ботокса. Много скъп ми се струва, 250лв. на зона, което значи минимум 500лв. за челото - гневна и хоризонтални бръчки. Нещо по-изгодно няма ли?

Общи условия

Активация на акаунт