Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 599
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Отново за ботокса. Много скъп ми се струва, 250лв. на зона, което значи минимум 500лв. за челото - гневна и хоризонтални бръчки. Нещо по-изгодно няма ли?

Аз платих 300 за чело и гневна, за сестра ми за същото цената бе 350, но там се налагаше да се използва по-голямо количество ботокс. Тя реши да добави и малко покрай очите и излезе общо 500 -> чело, гневна и пачи крак.

# 526
  • София
змия, къде поставяхте ботокса? Виждам, че си от София.

# 527
  • София
при д-р Мирчевска
http://www.drmirchevska.com/

# 528
  • София
Аа, да. Аз слагах преди години при нея филър на устните. Но в сайта пише от 250 лв за ботокс цените, че са... newsm78 Като навсякъде, за една зона..

# 529
  • София
Тя преценява според клиента - аз определено имах по-малко нужда от сестра ми, вероятно затова и имаше разлика в цената 50 лева за едни и същи зони.
Точно 4 месеца минаха, ефектът още е наличен, въпреки че редовно усещам, че се опитвам да се мръщя. Явно мускулът е доста силен и още не е забравил да прави тази гадна мимика.
През май ще ходя отново. Дано след новата доза и това да се промени.

# 530
  • София
Да, мен много ме тормози точно мръщенето. Едно на ръка, че се получава бръчка, но и се напрягам от това мръщене. Глава, очи...от пустия компютър май придобих гадния навик. Мен на челото не са ми толкова дразнещи, а и си ги имам от тийнейджър и не са кой знае колко дълбоки и големи. Нооо...тая гневна направо ми боде очите. Sad Много състарява, имам чувството... Започнах Легаси с надеждата, че малко ще повлияе, даже ми се иска чудо да стане и да я заличи, ама едва ли... Ще направя курса от 6 процедури и след това ще видя дали ще има нужда от ботокс там.. Но ми се иска поне да е ефект с натрупване или поне да ме отучи от това гадно бръчкане.. Не ми се ще да се бода на 4-5 месеца и всеки път по 250 лв...А знам, че започна ли веднъж и видя ли се опъната, няма да има спиране.. Ако се върне в първоначалното състояние ще си виждам още по-сбръчкана от сега гневната. Crossing Arms

# 531
Колко ли излза при Ванеска за същите зони- чело и околоочен?
Алена, заинтригува ме с тези нови филъри. С ХК след няколко поставяния в назолабиалната се получава едно издуване, поне при мои две познати, личи че са бодени, това не ми харесва.
В момента пия таблетки ХК инджув, ще пиша какво съм постигнала.
За РД смятам да си бодна съвсем малко челото да спра да се бръчкам, само там е проблемно. От друга страна се боя, че ще си изхабя допустимите пъти слагане на ботокс. Искам да обсъдим с лекаря дали е време да започна на 36 ще стана през май.
Легасито иска подръжка иначе след 4-5 месеца постигнатия ефект изчезва, поне при нас така стана.
Ако не се страхувах, че ще стопя мазнини на лицето бих започнала пак. И двамата с мъжът ми отслабнахме и в никой случай не искам загуба на обем.

# 532
  • София
Жаки, консултирай се за ботокса. Може да ти е рано, а може и тъкмо навреме да е.
Аз не знам колко е допустимото и дали е на брой поставяния или зависи от количеството.

Аз лично си сложих малко преди да навърша 41. Около очите все още нямам нужда.

# 533
  • в 1001-та нощ
Жаки, аз затова искам да се постави в края на скулите към ушите, за да се повдигнат бузите - все едно дърпаш с пръсти към ушите. Имам загуба на кост в зоната между носа и горната устна. Там ми е по-хлътнало навътре - цялото не само назолабиалните - но те са в резултат на това, не толкова от "виснали бузи". Ще видим, ще го мислим.

Ще пусна инфо довечера за новия филър. Ванеска ми даде брошура, поставят го от седмица. Снимали са няколко пациентки и ще качат снимки.

Аз качвам муцуната - първи ден след филъра, но е оточно сега. Няма да остане така. До 2-3 дни ще спадне.  Ще сложа и снимки от вчера за сравнение. Бяха много плоски устни, сега са по-обли.  Какво ще остане след отока, предстои да видим Simple Smile

След филъра:

Скрит текст:

От вчера - преди филъра:

Скрит текст:

Жаки, аз имах големи притеснения от загуба на обем, но такъв дефект изобщо нямам. Обемът съм го губила в периода между тийн годините и зрелостта. Лицето ми винаги е било скулесто, но беше по-сочно, сега е по-изпито. Младежките лица много си личат по това. От процедурите не съм загубила нищо, то вероятно и нямам особени мазнини за губене Simple Smile

# 534
Алена, аз и преди филъра ти харесвам устните, не ги намирам за плоски.
Аз загубих мазнини по лицето и под очите ми хлътна някак. За щастие бръчки около очите нямам изобщо.
Ще отида да питам Ванеска от какво имам нужда и да разбера определен брой пъти или определено общо количетво ботокс се полага, за да изчилим как аджеба да съм свежарка барем до 60-65 години Mr. Green
Има ли значение марката, пред мен ли се разрежда? Споделяла съм, че при едно слагане при Валянова, мъжът ми така и не го хвана... Сега по този повод не ще и да чуе, а има нужда. За чело и околоочен плати
между 700 и 800 не помня точно. Дано са паднали цените, беше отдавна неговото боцкане.

# 535
Алена,и преди не са били зле устните ти,но сега са направо идеални и стоят много естествено.  Peace

# 536

Има ли значение марката, пред мен ли се разрежда?
Ако пред теб го разредят,трябва да ти отворят нов флакон,който съдържа 50 единици.За мен са много,аз на гневна,чело и пачи крак слагам 32,евентуално някога искам още 4 единици на пачия крак при ретуша.Моята дерматоложка ми обясни,че така се стиковат часовете ,че за деня да запишат повече пациенти за ботокс,за да се употреби разтвореното количество (може да са пвече от 1 флакон,ако има много желаещи,пък те са вече все повече,не е като едно време) и ако остане нещо неупотребено си го слагат на себе си (лекари,рецепционисти,козметици и т.н.) .За да не го е хванал,или е бил разтворен отдавна или не е поставен на точните места,което ме съмнява,може да има и трета причина.

п.п.Бях питала за процедурата мезоботокс,която се прави под очите най-вече,но моята лекарка каза,че се прави с по-разреден ботокс и трае само месец.

# 537
Здравейте, момичета  Grinning
Бих желала да възстановя обем в лицето и обмислям MD Codes. Има ли дами, които са се подлагали на тази процедура? Ще съм много благодарна ако споделите лични впечатления и резултати  Laughing

И според вас къде е добре да го направя-д-р Паскова, д-р Денкова или д-р Ванеска?

# 538

Записах си час при нея. Мерси.

# 539
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета  Grinning
Бих желала да възстановя обем в лицето и обмислям MD Codes. Има ли дами, които са се подлагали на тази процедура? Ще съм много благодарна ако споделите лични впечатления и резултати  Laughing

И според вас къде е добре да го направя-д-р Паскова, д-р Денкова или д-р Ванеска?

Аз бих ти препоръчала Ванеска  Peace

Общи условия

Активация на акаунт