Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 599
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • София
КЪДИ, добър избор, сподели после впечатления.

# 541
КЪДИ, добър избор, сподели после впечатления.

Непременно.

# 542
И аз Слагах в началото на декември динаМичен Teosyal 3 в устните при д -р Ванеска. По нейна препоръка.  Добър е продуктът.  Peace

# 543
Здравейте
някой,който е наясно с това кои са най-добрите импланти за гърди ще съм благодарна да сподели.
Предстои ми консултация в най-скоро време и искам да съм възможно най-подготвена,когато отида

# 544
Аа, да. Аз слагах преди години при нея филър на устните. Но в сайта пише от 250 лв за ботокс цените, че са... newsm78 Като навсякъде, за една зона..
Аз правих при д-р Ванеска. Гневна, над веждите и отстрани на очите. Излезна ми 300лв
Редактирам: За гневната ботокса е страхотен, обаче сега при силно слънце напрягам други мускули, тези в основата на носа, отвътре и усещам, че и там ще станат бръчки Simple Smile
Другата седмица ще правя лека ревизия на носа, след възстановяването, говорихме с Ванеска за попълване на хлътването под очите. Ако свикна да не присвивам очите добре, ако не, ще сложи и там малко ботокс.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 21:37 от El_83

# 545
  • в 1001-та нощ
И аз Слагах в началото на декември динаМичен Teosyal 3 в устните при д -р Ванеска. По нейна препоръка.  Добър е продуктът.  Peace

На мен ми сложи 4-ка. До колкото разбрах е за лице, но чудесно се получава и в устните Simple Smile Правих и пилинга подарък - първия ми пилинг през живота. Уж е свръх лек и нежен като "за бебета", а пък голям ефект виждам Simple Smile Представям си какво чудо са агресивните Simple Smile

И аз Слагах в началото на декември динаМичен Teosyal 3 в устните при д -р Ванеска. По нейна препоръка.  Добър е продуктът.  Peace

За мен - Ментор  Peace

# 546
Здравейте, момичета  Grinning
Бих желала да възстановя обем в лицето и обмислям MD Codes. Има ли дами, които са се подлагали на тази процедура? Ще съм много благодарна ако споделите лични впечатления и резултати  Laughing

И според вас къде е добре да го направя-д-р Паскова, д-р Денкова или д-р Ванеска?

Аз бих ти препоръчала Ванеска  Peace

Много благодаря!  bouquet
Ще си запиша час за консултация да видя какво ще ми препоръча  Wink

# 547
  • в 1001-та нощ
Ето и филърът, за който разказвах http://hillclinic.com/za-parvi-pat-v-balgariya-bio-implant-algeness/

# 548
А някой може ли да ми каже каква е разликата между МД Кодовете и обикновените методи за поставяне на дермални филъри? Thinking

# 549
Новият филър звучи много интересно. Каква ли ще е цената му? За под очите дали става?

# 550
  • в 1001-та нощ
За под очите коментирахме, че единственият одобрен за там е Реденсити 2. И че след голямото разочаровaние от Волбела (гола вода) - някои лекари го слагат под очите, но има риск от торбички и често става така. За под очите само  Реденсити 2.

Новият е по-изгоден от хиалуроновите. Ако за лице са нужни 3 мл - ХК е около 1500 лв, а новият -  800 лв. Такива цени запомних, дано не съм в грешка, но при консултацията ще уточните Simple Smile По-изгоден е от хиалуроновите  Peace

Мисля, че Алекс слага Реденсити 2 при нея под очите и цената е 450 лв.

# 551
А какви са му минусите на новия филър, че до тук само плюсове виждам, наред с цената?

# 552
  • в 1001-та нощ
Трябва да попиташ лекарката  Simple Smile Поне консултациите са безплатни и няма натиск нещо да се сложи Simple Smile

# 553
  • Пловдив
Алена, благодаря за споделената информация за новият филър Hug. Аз във вторник, съм си записала час при моята зъболекарка за поставяне на ХК в устните. Ще следя отзивите за новият продукт, и следващият път мога да се разходя до София за една консултация с Ванеска.
Мисля, че като приключа с Вива процедурите следващият месец, няма да има кой знае какво да се боде, но кой знае...Много ми се иска, точно д-р Ванеска да погледне лицето и да каже, дали може с нещо да го подобрим.

# 554

Мисля, че Алекс слага Реденсити 2 при нея под очите и цената е 450 лв.

Правилно помниш  Laughing
Аз тази седмица бях за контрола след лазера, докторката доволна, аз съм доволна  Laughing Каза, че имам нужда само от малко хидратация. И се уговорихме евентуално в края на април да сложим малко ботокс около очите, а аз се чудя и за половин ампула хиалурон в устните. Но не съм решила още. В момента се радвам на резултата от лазера.
За да не е без хич, ми махна 2 капиляра на тялото.

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 10:11 от alex_jp

Общи условия

Активация на акаунт