Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 557
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
За Волбела - в устни лекари казват, че е гола вода, че са си изпатили с този продукт. И се коментираше, че и за лице е същата работа. А явно при теб се задържа?
За сметка на това е и по-скъп волбелата. Аз съм слагала и teosyal, и vollbela(за повече пухкавост). Харесва ми Emervel. Може би следващият път ще пробвам швейцарският apriline.

# 601
  • София
Здравейте,
някой има ли впечатления от филъри Perfectha, конкретно за попълване на назолабиални?
Здравей!
Преди време сложих 1мл от този филър в устните и меко казано бях силно разочарована Sad
Издържа ми 2 седмици и после нищоо.Слагала съм и други марки,които са ми издържали около 4 месеца,но този НЕ Peace
За НЛ не знам как ще действа,Но аз лично не бих си го сложила Peace

# 602
Здравейте,
някой има ли впечатления от филъри Perfectha, конкретно за попълване на назолабиални?

И аз като мацката по-горе съм разочарована от този филър. Слагах точно в назолабиални. Слагам за първи път. Дерматоложката ми го избра и каза, че ще се задържи по-дълго от други филъри. Ми след 10 дни бях на изходна позиция. Няма никой.

# 603
  • Prismatica Aerie
Ужас Laughing

sharpy , Даяна1111 - благодаря. Това ми трябваше, приключвам  окончателно с филърите.

# 604
Здравейте момичета,
филъри Perfectha, които коментирате. Попаднах на ваучери от Клиника "Skin Systems"
https://www.ofertomat.bg/Seksapilni-ustni-ili-izglagdane-na-bryc … ystems-p3791.html ,
които са точно с тези филъри и вече много се двоумя. Някой има ли впечатления от самата клиника? Вече втори ден се опитваме да си запазим часове, но така и не получаваме обратно обаждане за точен час.
Ще съм много благодарна, ако споделите мнение Simple Smile

# 605
Здравейте момичета,
филъри Perfectha, които коментирате. Попаднах на ваучери от Клиника "Skin Systems"
https://www.ofertomat.bg/Seksapilni-ustni-ili-izglagdane-na-bryc … ystems-p3791.html ,
които са точно с тези филъри и вече много се двоумя. Някой има ли впечатления от самата клиника? Вече втори ден се опитваме да си запазим часове, но така и не получаваме обратно обаждане за точен час.
Ще съм много благодарна, ако споделите мнение Simple Smile

Дори и да има добри отзиви за клиниката, след като филъра се разгражда за 2 седмици, според теб заслужава ли си цената?

# 606
sharpy, същото си го мислех и аз, ама може пък да има излишни пари момичето.

# 607
Не ги знам тези филъри, но си слагайте качествени продукти, за филъри Жуведерм, Рестилан.
Въпроса не е само колко издържа, добре, че се разгражда, че наскоро видях жена, на която в устните ѝ се бяха образували като бучки.

# 608
За Волбела - в устни лекари казват, че е гола вода, че са си изпатили с този продукт. И се коментираше, че и за лице е същата работа. А явно при теб се задържа?

Освен Ванеска чувала ли си го от друг доктор?

Аз съм слагала два пъти Волбела,  първо, защото е на Жувидерм и до сега само на Жувидерм съм се доверявала за качество и втората причина, че е 0,5 мл. Повече от това наведнъж не слагам в устните си.

При мен има трайност. Така мисля де  Grinning Макар, че мисля, че Ultra Smile e една идея по-траен. Но в Норге го нямаха и затова Волбела.

# 609

Освен Ванеска чувала ли си го от друг доктор?
На мен Мирчевска каза същото. През март 2016 исках вместо Жуведерм 4 да сложим Волбела. Отказа ме със същия довод, че в устни до месец се разгражда.

# 610
Благодаря, Фръц Simple Smile

Аз не искам да слагам повече от половин мл в устните, а всички останали филъри на Жувидерм са по 1 мл, какво да го правя остатъка.

В Норвегия ампули не делят, не пазят до следващия път за корекция или ако има нужда от допълване. Забранено е от хигиенна гледна точка и на мен ми е ужасно скъпо да платя за цяла ампула, а да използвам половината.

Но май наистина като че ли втория път Волбелата ми се разгражда по-бързо, сложих ноември и определено лятото пак трябва да сложа.
Ще е в БГ и се колебяв Ванеска, Мирчевска, Каляшева или Денкова?

# 611
Samsara,
в моите устни имам :
03.12.15 - 1 мл. Жуведерм 4/Мирчевска /, април 2016г 0.55 Жуведерм 3 /Мирчевска /, декември 2016 0.5 Teosyal 3 HA /Ванеска /. От Жуведерм са ми се получили  2 -3 уплътнявания /топчета / , които се усетиха при опипване, не са стоели на повърхността и не са били видими, още по -малко пък очевадни.

Д р Ванеска ми предложи динамичния филър на Теосиал, за да се разпредели по -равномерно между топчетата като по -пластичен филър, а и от ново поколение.  Ако трябва да направя паралел,  този Тиосиал е по -безболезнен,  само с една малка синина бях, която бързо се разнесе и намирам ефекта за по -пухкави, естествени,  секси и нежни устни  за по -добър.  Другите Теосиал никога не съм харесвала като резултат и не бих сложила. Но динамичните. . . . определено са доразвити и подобрени. Не бих се върнала назад към Жуведерм  /за други съмнителни евтини филъри изобщо и не съм мислила /

На мен вече бавно ми се резорбират филърите, но аз имам натрупване. . . . Може би и това е от значение. Жуведерм даваха максимума си на разгръщане след 1 месец. Теосиал НА и сега след 4 ти месец поддържа обема, който беше в началото.

# 612
Момичета, според вас Галена какво има правено по лицето си?

# 613
Момичета, според вас Галена какво има правено по лицето си?

Нос, устни, ботокс, филъри минимум.
Може и още  #Crazy

Снимките й от ранните видеа са доста по-различни от сегашните.

# 614
Нос, скули, устни, ботокс. Мезотерапия прави често. Кожата и изглежда добре за начина и на живот.
Има огромна промяна от зората на кариерата и и сега. Дори трапчинките на брадичката и се е загубила.

Общи условия

Активация на акаунт