Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 525
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Вие оставете Галена, ами Гала как? Това ако разбера...  Thinking

# 616
  • София

Гала ходи при
Скрит текст:
ще ти го пиша на лични

# 617

Гала ходи при
Скрит текст:
ще ти го пиша на лични
Ми да и го беше направо написала.

# 618
  • София

Гала ходи при
Скрит текст:
ще ти го пиша на лични

Мац, аз в тази тема съм написала толкова неща, колкото НИКОЙ не ги е прочел. Peace
Така, че не виждам защо не черпите опит от тези, които пишат, а от желание за клюки.
 Thinking

# 619
Нос, скули, устни, ботокс. Мезотерапия прави често. Кожата и изглежда добре за начина и на живот.
Има огромна промяна от зората на кариерата и и сега. Дори трапчинките на брадичката и се е загубила.

Имаше пусната снимка отблизо с Лепа Брена от понеделник, където кожата и отблизо изглежда ужасно.
Споделяла ли е в интервюта за мезотерапиите? Също ми изглеждаше интересно брадичката и линията на челюстта дали си е правила нещо? По снимките, които тя качва има много добра V-форма, на папарашката снимка изглежда по-скоро кръгло и топчесто лицето и и като че ли бузесто. По клипове и снимки, които тя качва много ми харесва, затова и попитах.

# 620
Скрит текст:

Гала ходи при
Скрит текст:
ще ти го пиша на лични

Мац, аз в тази тема съм написала толкова неща, колкото НИКОЙ не ги е прочел. Peace
Така, че не виждам защо не черпите опит от тези, които пишат, а от желание за клюки.
 Thinking
Клюките изобщо не ме вълнуват. Другото е дразнещо.

# 621
Нос, скули, устни, ботокс. Мезотерапия прави често. Кожата и изглежда добре за начина и на живот.
Има огромна промяна от зората на кариерата и и сега. Дори трапчинките на брадичката и се е загубила.
За Галена мога да допълня и перфектно направени и обновени зъби .

# 622
Имам нужда от мнението ви - имам леки бръчки на чело и пачи крак. Дерматоложката ми предлага ботокс за челото, а за пачи крак ботокс и хиурон. Може ли мнение дали да слагам ботокс в този случай?

# 623
Галена я видях преди около, съвсем от близо, изглеждаше много добре. За челюстта не мога да преценя, тя свали много килограми и може от това да изглежда "изпилена" а може и да я е пипала. Каквото и да е сега е в пъти по- добре от когато беше на 20:) В тяло да не говорим.

За да не задълбочиш мимическите на челото според мен си сика ботокс. За около очите не съм компетентна.

# 624
Галена е невероятна. Жената се поддържа и изглежда перфектно. Влага доста усилия и средства във външния си вид. Все пак работи доста интензивно и през нощта, родила е две деца.. а външният и вид е страхотен. Възхищавам се на такива хора, които се борят и развиват.  Peace  Явно си прави доста процедури и ходи при добри специалисти. Доказателство, че дори да имаме напрегнат начин на живот, годините да напредват и да сме раждали пак може да сме в топ форма. И не става въпрос само до средства, защото други нейни колежки далеч не изглеждат като нея.  Mr. Green

Според вас освен мезотерапия какви други процедури си е правила на кожата?  Rolling Eyes За ботокс дали наистина има?  Rolling Eyes Устните и също изглеждат доста добре, не са изкуствени.  Peace

# 625
Гала за мен изглежда много добре. Сравнително скоро я слушах да казва, че си слага само ботокс на челото и нищо друго не прави.
MayyaI, може ли на лични да ми напишеш къде ходи тя? Не е от любопитвство, на мен тя много ми харесва и нищо не личи да правено.
Галена е много млада, на нея, ако напредват годините, не знам. На малко над 30 изобщо не е нужно да правиш нещо специално.

# 626
  • София
Рових в нета, за да разбера коя е тази Галена. Shocked
И съм леко шокирана, че се възхищавате и припадате по 30 годишна чалгаджийка. Shocked
На 30 години всеки изглежда добре.

# 627
Дали ще е проблем ако си направя Легаси на корем в 6 ден от МЦ?

# 628
Благодаря, Фръц Simple Smile

Аз не искам да слагам повече от половин мл в устните, а всички останали филъри на Жувидерм са по 1 мл, какво да го правя остатъка.

В Норвегия ампули не делят, не пазят до следващия път за корекция или ако има нужда от допълване. Забранено е от хигиенна гледна точка и на мен ми е ужасно скъпо да платя за цяла ампула, а да използвам половината.

Но май наистина като че ли втория път Волбелата ми се разгражда по-бързо, сложих ноември и определено лятото пак трябва да сложа.
Ще е в БГ и се колебяв Ванеска, Мирчевска, Каляшева или Денкова?

Самсара,  сложих си филър Рестилен в устните при  Каляшева и ефектът е траен и седи много естествено. След процедурата нямах синини или бучки. Освежена изглеждам. Лекарката работи фино и деликатно. Дори ми се обади след процедурата да ме пита как се чувствам и да отида, ако са нужни корекции.

# 629
Гала и аз я харесвам. Навремето, когато отглеждах мс и прекарвах повече време вкъщи гледах всеки ден сутрешното предаване, сега от години не съм го гледала.

Галена ми харесва как изглежда - не и се възхищавам, но не съм съгласна, че всеки изглежда добре на 30. На 30 е по-лесно да изглеждаш перфектно с по-малко усилия. Но тя с това изкарва пари, така че според мен е аблсолютно нормално да пипа където може. Както и повечето фолкпевици и 'кифли'. Не знам дали има една без да е пипана. На мен ми харесва и Преслава как изглежда напоследък, а най-много (външно) харесвам Цвети Янева - тя има толкова ъпгрейд по себе си за крехките си години. Няма да коментирам действията им и медийните им изяви - това е съвсем друг въпрос.

Аз харесвам лицето, косата и тялото на Зейнеб - мисля, че толкова много се промени (положително) за годините, но и тя е неприлично млада ...

Харесвах много Мира Добрева навремето, но мисля че е прекалила с интервенциите.

Яна Маринова от бг 'звездите' има перфектното тяло за мен.

Общи условия

Активация на акаунт