Малки Сладки Лъжкини - Финалът

• 42 663
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Скрит текст:
Series Finale Spoilers
Submitted 13 hours ago
Скрит текст:
I was an executive assistant on the set of the show and I remember seeing a rough draft sheet and basically summed up the series. I read around the lines of Mona sacrificing herself to protect the PLLs from AD. Both Mona and AD die. The last scene is the girls walking to Mona's one year anniversary memorial.

И ако след последното изречение имаше още едно, щеше да е - И момичета получават едновременно смс- от АП да кажем.  hahaha

Във фейса имаше такива картинки, но смс-а бее от -> -В  hahaha и пишеше нещо от сорта на: Сега е мой ред Laughing
И така, ако изреждат, може да надминат Дързост и красота.  hahaha

Тъкмо четох, че днес " Д и К" празнуват 30 г от излъчването на 1 епизод.  bowuu hahaha

# 226
# 227
Старата песен на нов глас.

# 228
  • Gotham City
Страхотната логика, парамедика да пита "Как се казва майка ти? Коя е майка ти?" .....

И разбира се голямата изненада - Тоби е жив, а Ивон не.

# 229
  • София
Момичетата не играят добре в тази сцена. Очаквах да са в истерия, уплашени, ревящи. А те само се споглеждат и коментират. Simple Smile

# 230
  • Gotham City
Скрит текст:

# 231
# 232
Нашият:

# 233
Айййй, и с куче  Heart Eyes Двоен удар направо  Laughing
 hahaha
Скрит текст:

Heart Eyes
Скрит текст:

# 234
Хахахаха двете снимки в първия скрит текст  Joy

# 235
 Joy Joy

Много са сладки като малки.

# 236
  • Вестерос
Никой не се обади, че има нова тема, уж бях писала, а изчезна , сега ви открих при общите  Crossing Arms Кога почва?

# 237
Мисля, че беше 19-ти април, но не съм сигурна.

# 238
  • Вестерос
А то не останало  Crazy

# 239
  • Gotham City
Ако я имаше тръпката щяхме да знаем, ама ...  Mr. Green

Ако тези от HTGАWM се бяха захванали да са приключили с първи сезон още  Whistling а и така щяха да го извъртят, че щеше да излезе, че момичетата са лошите, а А е доброто агънце, което се защитава чрез тези СМСи

Общи условия

Активация на акаунт