ОКТОМВРИйчета лудеят- по цял ден гукат и се смеят! -Тема 8

• 25 340
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
Най добрата ми приятелка е от Варна, брат и държеше баня Гъбата, та знаеш ли, рязко може да ми се доходи до Варна  Mr. Green

# 166
Ами първо май ще е софето, щото тез софийски джуклички ми се перчат нещо с некав си суджук разбираш ли, та ние от прованса да им покажем кога и поради що се пие и апва  Flutter

# 167
Ехе, боища, чупени коли, леле, да не съм ви комшийка! Аз като дългогодишен върл шофьор също нарушавам правилата редовно. По неволя. При толкова малко паркоместа и на мен ми се е случвало да спра за малко на кофти място. Ама ако набарам някой да ми троши автомобила, скачам и го убивам. Недейте така. Някой път се случва  Laughing
Аз пък търся най - потрошените улици из Пловдив, че на щерката и е кеф да се друса яко. Днес издирвах улици с разнебитен паваж, че живея на центъра и всичко е гладко и равно. Я кажете къде са тея разнебитени улици, та да се запътя натам?

# 168
Ами първо май ще е софето, щото тез софийски джуклички ми се перчат нещо с некав си суджук разбираш ли, та ние от прованса да им покажем кога и поради що се пие и апва  Flutter
hahaha hahaha hahaha

# 169
  • Варна
Най добрата ми приятелка е от Варна, брат и държеше баня Гъбата, та знаеш ли, рязко може да ми се доходи до Варна  Mr. Green
Давай Поли идвай имаме един  апартамент в които сега никои не живее има къде  да отседнете с мишлетата 😘😘😘😘

# 170
Днес втори път излизах и купих чаша с дръжка за 4 месеца много и беше интересно да си я държи гледа я бута си я в устата Simple Smile Аз съм по-добре

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 20:15 от анита123123

# 171
Привет и от мен! Докато прочета всичко хиляда неща исках да пиша и ги забравих... изветрял мозък.  hahaha
За тротоарите и колите - в моя квартал и тротоари няма, та горките  шофьори нямат къде да паркират... миличките ми те.  hahaha
Инер, много се радвам, че бубенцето е здраво!
Поли, чакаме те с нетърпение. Каква софра ще опънем... ум да ти зайде. А какви питиета ще се леят... душата да ти се напълни.  chef Whistling
Играчки мия от дъжд на вятър, иначе ако някоя тупне на пода я изплаквам веднага. Но аз повечето играчки му ги редувам на активната гимнастика, а с останалите играем на леглото и рядко падат.
Шишета и биби стерилизирам редовно.

И едно интересно питане, което живо ме вълнува. Вашите бебчета как си пъхат палеца в устата? Моят го мушва разпервайки всички останали пръсти, които забожда я в някое око, я в някоя ноздра... и изобщо не му идва на ум да го смуче наобратно... ooooh!

# 172
Шошии, в Кючука е лунния пейзаж  Laughing И моята обича ама някой път имам чувството че ще получи сътресение.

# 173
Ааа, Бубе, в Кичука не стъпвам - там газят на място шофьорите!  Joy

# 174
Пък и на Витоша може ме качите да разбера аз що дядо ти Алеко Константинов се е кефил човечеца  Sunglasses Нори, то нащо няма се изгуби, ми да им покажем конете как ядат боб от Френската гимназия   Mr. Green Лид, теб ще те назначим за церемониал майстор, с финес да ни напиеш  Flutter

# 175
Хаахахаха, как ме успокоихте, че не съм аз най-шашУвата!
Аз имам сгъваема метална палка, в чантата на количката си нося и една бухалка за худ. гимнастика (бая си боли, ако те бият с такава). Иначе за колите по тротоарите, освен лепенките имам и пирон. Веднъж един ме опръска, догоних го до светофара, който го спря и му откъртих огледалото. Сега с количката гледам да съм по-умерена, ама днес на едни тийнчета,дет хвърляха пиратки им казах, че ще им ги навра в г*за.

#Sniper
Аз имах кола, продадох я. Навсякъде ходя с метрото, ако ми се наложи нещо бързо - викам си такси.
Докато карах из София, само ме избиваше на агресия, как не са ме показвали по телевизията, не знам. Да не говорим с паркирането какъв е ужас. До нас има платен паркинг, семейното возило си го държим там (след като веднъж някакъв сопол, дет не знаеше как да маневрира, ни отнесе мигача).

# 176
Ако знаете на какво чудо на техниката попаднах... как при нас такива нововъведения пристигат след сто години, и този срок е при добри пожелания.  #2gunfire
Помпа за кърма, която няма нужда да държиш, прикрепяш я на гърдата под потник/ блуза и тя си действа като събира кърмата в пликче, а формата й се доближава до женските гърди. Ще се опитам да постна линк, но тъй като е от фейсбук и не знам дали ще се получи затова и дадох описание.
https://www.facebook.com/mashable/videos/10154814086814705/

Поли, с удоволствие ще наливам питиетата и сладко ще ви омайвам като нимфа.  hahaha

# 177
  • Варна
Хаххахаха много ми е весело с вас 😂😂😂😂😂
Лид това е мн яко ама и на якА $$$$$

# 178
Норичка, скъпо е, но аз бих спестила от други глупости, за да си го купя, защото трябваше нон стоп да се цедя и чувствах помпата за кърма като уред на инквизицията... затова и въпреки многото кърма кърмих има-няма три месеца.

# 179
Лид мойта бебка не се сеща да лапне палеца, а лапа цялата ръка даже се дави понякога  ooooh! .
Шошши, заповядай в Тракия да се подрускате. На някои места бебето направо яко куфее в количката  Mr. Green имам чувството понякога че ще изскочи от нея Grinning

Общи условия

Активация на акаунт