ОКТОМВРИйчета лудеят- по цял ден гукат и се смеят! -Тема 8

• 25 342
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
Хахаха, Помбер, така е то. Аз за колите имам едни стикери " Аз съм наглец"  и щедро ги лепя по прозорците.

# 151
Помбер, да не си и ти в Лозенец?  Mr. Green
По същия начин се чувствах и в Гео Милев 
А, и да допиша, че забравих: много интересна специалност, Иннерлайн! И жалко, че от финансова гледна точка е неперспективно такова знание.

# 152
И в Пловдив е ужасно състоянието на тротоари и улици. Аз днес реших за първи път да отида до центъра на разходка и май няма да повторя. На 15 мин. съм от него, но за майките с колички изобщо не е помислено. Трябваше да заобикалям ужасно за да мина през единствения възможен с количка маршрут, през разбити тротоари и заобикаляйки паркирали по тях автомобили.
Иначе времето беше повече от страхотно. Не ни се прибираше, а и дългата разходка се отрази чудесно на бубичка, въпреки премеждията.

# 153
Аз обитавам два квартала, единия се води по краен А другия е Гео Милев, еми незнам какво е тва тротоарите или за нищо не стават или има коли в/у тях и чак ме гледат лошо като съм по улицата..ами ай сиктир!

Ние пак ядвм   Grinning

# 154
  • Варна
Ох ние най накрая се прибрахме
Минахме консултацията малко е качил бебко 250гр. И сме 6кг и 2см нагоре 62см.може би кърмата ми е намаляла или вече не е толкова хранителна.. Взех си чай за стимулиране и трябва да започна да хапвам и друго освен сладко.. 😁
Приключихме със ваксините вече чак на 1годинка ще имаме друга ваксина
Педи пак ми говори да давам сок от ябълка разказа ми за нейна пациентка върнала се от Сащ скоро с бебе там захранвали от 4м със сок пюре и т.н. Да я слушам да давам по малко сок от ябълка после сок от морков и. Т.н..ще го мисля как да го направя
Поли малката бонбонка си е супер мацка 💓😘💓😘

# 155
  • Варна
Вуйна ми и вуйчо ми са в Гео Милев точно срещу Галакси центъра и там е лудница няма каде да вървиш по тротоара а камо ли количка  да буташ.. Аз веднъж един малоумник беше спрял на пешеходната патека и заминал  бордюрите високи а и аз майка с бебешка количка бордюри не мога да ги кача викам така ли.. Счупих му чистачките и с крак изкъртих двете странични огледала точно пред магазина за рибарски принадлежности момчето вътре доста ме гледаше аз и на него се разкрещях викам кажи му на тоз да гледа другия път каде спира че да не остане без гуми и джамеци... И след два дни пак. Минавам от там и тоз въпросния вече беше спрял на паркинга които е на 2м от там .. Викам значи можело а аз да се мъча... 😈😈😈😈😈

# 156
А, и да допиша, че забравих: много интересна специалност, Иннерлайн! И жалко, че от финансова гледна точка е неперспективно такова знание.

Mladostshire Laughing
Забравих да допълня, че лъкатушех не само с количката с бебе, но и понеже съм супер woman бях и напазарувала Grinning
Фантастиш!

Да ви питам, ясно е, че мъниците пъхат всички играчки в устата, та вие миете ли ги постоянно. То е лудница.

# 157
  Поли, душко, казвай пак как вареше морков и картоф, че и тиква?  Simple Smile Нещо за чиния над тенджера беше...ама ... newsm78 Мислех в Бг да почвам, ама нашия татко искал да присъства на първата лъжица  Laughing ...та мисля другата седмица да потърся био - тук поне има

# 158
  • Варна

Mladostshire Laughing
Забравих да допълня, че лъкатушех не само с количката с бебе, но и понеже съм супер woman бях и напазарувала Grinning
Фантастиш!

Да ви питам, ясно е, че мъниците пъхат всички играчки в устата, та вие миете ли ги постоянно. То е лудница.
Аз лично за това не ми остава време достатъчно да измия всичко ръце  дупета играчки... Мия ги един два пъти на ден в най добрия случай

# 159
Мия гризалки и дрънкалки като бъдат метнати на земята. Биби стерелизирам постоянно. Останалите играчки от дъжд на вятър, в никакъв случай не ежедневно  Embarassed

# 160
Лейла, в една тенджера на дъното слагам обърната чиния и малко вода и върху обратното на чинията слагам обелени и изчистени картоф или тиква. Слагаш капака на тенджера и те се задушават. Маркова го варя, защото той е богата корав и ще ми загори тенджерата. Съветвам те да си купиш преставка после, обема на зеленчуците ще е повече, някъде 2-3лв е.
Аууууу Норииии ние сме от една порода  Simple Smile Чупи им стъклата слънце #2gunfire

# 161
  • Варна
То и аз съм от вашата порода, обаче напоследък се замислям, че няма смисъл и най - много да си изям боя някъде. Иначе много ме бива в раздаването на правосъдие  Mr. Green
Ко да прайш, принципен човек съм Simple Smile
За протокола нищо не стерилизирам. От време на време мия пластмасовите играчки, но имаме дуду кукла, която е много оборотна и пера всеки път с дрехите на Мечко  Grinning

# 162
Момичета, надявам се да минете на модела на Пош с лепенките, по-хуманен и дългосрочно по-печеливш е, според мен.

# 163
  Тенкю, Поли, сега ми се изясни  Hug
 Ще пробвам. Исках уред, но с това наше местене ... не издържам с този багаж, та засега ще взема приставка
  Леле, опасни сте, бойни мами! Аз като бях в осми месец пътувах до Бг и връщайки се от лекар един дядка слиза от шофьорската седалка, а аз си вървя. Е, не можа секунда да изчака да мина, ще ме халоса с вратата! Защото колата си беше спряна ( пак на тротоар ) и аз въобще не предполагах, че има някой вътре!  ooooh! Вървя си замислена за резултатите от изследванията и.... аз съм си търпелив човек, ама ме издразни с нахалството си - без да се извини, че се и репчи  #2gunfire Е, отбелазах, че съм бременна, ма к'во ли му пукна ! Като знам тук как спират шофьорите преди да доближиш пътеката и със 100 да карат...става ми тъпо, че у нас не е така! Няма го уважението! Шофьор съм, карам и тук, и в Бг - ами разликата е огромна

# 164
  • Варна
Аз съм на това  мнение че хората са адски ужасни моя мЪж хич не си поплюва агресивен е.. ето преди 3 месеца ходих до банкомата той ме чакаше в колата и няколко човека така от страни седят и аз не знам че за там чакат и тръгвам да тегля и един чичак като кресна ало малката имало опашка каде съм се пререждала викам.. о извинете моя гршка не разбрах че за  тук чакате.. Да за тука сме всички и ми крещи.. Викам слушай кво дъртьо не и викай да не ревеш после и тоз тръгва да ми удря шамар и ми вика вчерашна пикла звъннах на моя за 5секунди дойде и оня на земята два шута оня се разрева и вика а остави ме. Аз нищо нр съм. Направил... А тръгва да ме  удря.. Изяде боя де..у наше село всички се знаем оказва се че Варна е доста малка и за мМ няма пробле така или иначе тои работи в сот и е охрана защитава си ме 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт