Име за близнаци букви З и Г

• 4 411
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Гавраил? Нали не говориш сериозно?

Не го разбирам това - някъде вътре в името да има буквичката и това да означава кръщаване на някого. Ако кръстиш едното дете Алегзандър, това ще означава ли, че е кръстено на двамата ти родители?

Михаил и Константин са чудесен избор. Ако пък много държиш да са на родителите ти - Георги и Здравко, макар че доколкото разбирам, те нямат претенции. Добре, че от другата страна също нямат претенции, защото иначе децата трябваше да са Гальоздрав и съответно другия комплект.

# 31
  • София
Благодаря на всички! Михаил и Константин ги избрахме, просто защото ни харесват. Но напоследък се замислих, колко много правят родителите ми за нас и ми се искаше да ги уважа по този начин, но те не си харесват имената и не искат да ги кръщавам на тях.
Кръстете децата както сте решили, това са си техните имена! Михаил и Константин, точка. Какво значи да ги уважиш?Как, като измислиш някакви имена с някакви уж техни букви. Не мога да го разбера това  newsm78, та, това са си имена на децата. Уважението може да покажеш по куп други начини

# 32
  • Нейде из лудите гори...
Галин и Златин.

# 33
Георги и Габриел предлагам за Г, а единственото име, което на мен лично ми харесва със З за момче е Зино Simple Smile

# 34
Да,нека си останат Михаил и Константин.
Със  ''З'' Звездомир,Звездоброец хич не ми харесват.То по-добре  smile3540 Зоро и Гринго да се приключи дилемата.

# 35
  • София
Сина ми се казва Михаил, решила съм ако имам втори син да го кръстя Самуил. Така Михаил и Самуил ми звучат много добре, а и са хубави имена. Пък ако искаш да си празнуват заедно именния ден, то тогава Ангел и Михаил е чудесен избор. Peace

# 36
Михаил и Константин са хубав избор. Ако ще кръщаване на едните родители, няма ли да обидите другите?
След като Георги и Габриел отпадат, остава Здравко или Захари. А как са имената на другите баба и дядо? Ако ще кръщаване на някого, кръстете ги на двамата дядовци.
Ако имах близнаци бих предпочела да имат различни именни дни, за да може всяко да си има нещо само свое (след като и рожденият им ден е общ).

# 37
  • Най-красивата страна

Георги и Златомир

# 38
  • Сопот, Пловдив
С Г харесвам Габриел и Галин най-много. Със З... Тук трудна работа, харесвам галеното Зарко, но пък нито едно мъжко име със З не ми допада достатъчно. Но пък, ако вече сте харесали Миахил и Константин, не виждам как Г и З могат да бъдат вкл'чени. Въобще не мисля, че е нужно близнаците да са с имена с еднаква първа буква.  Peace

# 39
  • Австрия
Михаил и Константин биват  Peace Ако искаш да кръстиш на родителите си - Галин и Здравко.

Имена за близнаци започващи със З и Г: Захари и Грегори  Grinning

# 40
Михаил и Константин са хубави имена, все пак освен Коца, може и Косьо за галено . Ако взе пак иска с Г и З , предлагам :

Григор и Захари
Григор и Звезделин

# 41
  • София
Михаил и Константин са прекрасни имена!
Не си създавайте излишни тежести. Първо със З трудно ще намерите име, за което едното дете да не ви е разсърдено до живот. Второ - другите родители ще останат без дете с тяхно име. Колкото и да са широко скроени е вероятно да им стане криво или да се нямерят "добри хора", които да им обърнат внимание и да им натякват.

# 42
  • София
Предпочитам Косьо, пред Коце. Михаил, ще е Мишо.
Избрах име на моето дете с цел, да няма умалително, но хората винаги измислят нещичко.
Като стана на въпрос, имам дълго име, нетипично. Винаги ми казват краткото име. ОЩе в детството, като ми се караха ми казваха цялото име. Пример "Константине, не прави това,Константине, защо разля супата" и пр. В останалато време Коце/Косьо ,ще ми донесеш ли еди какво си
Дори сега след години,ако някой се обърне с мен с цялото ми име, имам чувството, че ми се кара или не ме харесва.

# 43
Благодаря на всички за предложенията.
Оставаме с Михаил и Константин.

# 44
  • София
Благодаря на всички за предложенията.
Оставаме с Михаил и Константин.

Чудесен избор.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт