Жената Дева/8/

• 56 236
  • 413
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Скъпи Деви, и аз като чуя някой, че е Дева - и вече си го обичам вътре в себе си Two Hearts
Риби съм. Първомартенска. А ако ме питате какви ги търся при вас - ще сте прави.
Ами чета си ви от самото начало. Имам много приятелки и приятели Деви, така че...

# 181
Изобщо няма да те питаме...добре си ни дошла. Hug

# 182
Изобщо няма да те питаме...добре си ни дошла. Hug

Точно! Simple Smile Щом си рибка, много, много добре си дошла! Heart Eyes bouquet

# 183

vihrogonche
, приветствам те с радост! Hug Heart
Ти знаеш, че моето Слънце е в Дева както по ведите, така и по западната астрология.
Луната ми се сменя в друг знак, а тя ми е АК и У на лагната, с това става своя голям отпечатък.

# 184
  • София
И аз много обичам Риби .
С вас се разбирам перфектно и винаги има тема за разговор , а дори да няма , мълчанието с вас е спокойно

# 185
  • варна
Вихрогонче,много сладко изказване Simple Smile
Иначе повечето хора като чуят,че съм дева и сумтят 😂 След известно познанство редовно чувам,че течал лед във вените ми и че нямам сърце 😃 Което не е така,но емоциите тип мексикански сериал не са моето нещо.
Впрочем напоследък забелязах нещо интересно. С настоящата половинка скорпион отровен имаме напоследък често скандалчета. Той има навика да ме хваща,бута и притиска към стените..Което  ми навява еротични мисли и грам не го слушам какво говори. 😃

# 186
  • варна
И да не забравим,моята майка когато разбра,че освен дева Bowtie ,асцедента ми е скорпион Anguished , а луната е в стрелец Astonished каза че това обяснявало лошия ми характер 😃

# 187
Вчера разбрах, че любимата ми и най-уважавана учителка от мен, която е Зодия Козирог, е починала , въпреки че са правили дарителска кампания в Червен кръст. Не знам как ще го приема. Тя най-много ме подкрепяше от учителите още , когато бях в гимназията за сегашната ми специалност и наистина беше много важен човек за мен. Sad

# 188
Вчера разбрах, че любимата ми и най-уважавана учителка от мен, която е Зодия Козирог, е починала , въпреки че са правили дарителска кампания в Червен кръст. Не знам как ще го приема. Тя най-много ме подкрепяше от учителите още , когато бях в гимназията за сегашната ми специалност и наистина беше много важен човек за мен. Sad
Да почива душата й в мир. От края на 2017  - та до 17 декември 2020 г. Сатурн минава през Слънцата на Козирозите и прави съответните аспекти, според индивидуалната карта. Предполагам, че това е дало своето влияние и при нея, предвид, че написа, че е била Козирог.

# 189
Сега като казвате за Сатурн, може и това да е било, но все пак е тъжно. Тя не беше на много впрочем. До към 55 години да е била и беше много жизнена жена, не даваше вид на стара даже напротив.

# 190
  • Sofia
Sparkling Heart  Благодаря ви за сърдечния прием Two Hearts  Няма да досаждам, просто си ви наглеждам, да дишат спокойно представителките на Дева, които недолюбват Рибите Flowers Hibiscus

Така и така съм тук и ви се представих вече, да ви кажа по какво си приличаме Девите и Рибите като зодиакални знаци:

1. И двата знака са Женски знаци. Тоест важни са типично женските качества и добродетели при тях.
2. И двата знака са Подвижни, тоест гъвкави, адаптивни, приспособяващи се с лекота към средата.
3. И двата знака СЛУЖАТ на другите хора. Просто го правят по различен начин. Оста Дева-Риби и оста 6-12 домове са осите на Служенето на другите. Това да си в Служба, в подкрепа, в помощ на околните. Убедена съм, че това да помагате никак не ви е чуждо, мили Деви! Да, понякога в стремежа си към перфектност може би сте прекалено критични, взискателни, вглеждащи се в детайлите, но пък сте незаменими, когато трябва да се внесе ред, дисциплина, спокойствие, чистота, яснота. Възхищавам се на трудолюбието, работливостта и самоконтрола ви, когато трябва да се свърши нещо! Девите служат на другите хора предимно по земен, практичен, прагматичен, материален начин. Рибите им служат по предимно психо-емоционален, духовен начин. И двата начина са добри и вършат работа. Така че въпреки че като знаци сме в точна ОПОЗИЦИЯ и за доста неща сме различни, взаимно се привличаме силно и се учим един от друг. Да бъде и Е! Амин.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 12:21 от vihrogonche

# 191
  • София
Влизам да изпусна парата сред съмишленици, че ще се самовзривя.
Ако има нещо на този свят, което да мразя особено много, това е хора, които не са научени да правят първо това, което ТРЯБВА, а това, което искат.
В случая ММ. Лъвската му природа допълнително влошава нещата.
Сигурно ми умряха 1 милион нервни клетки. 

# 192
nana77, нИдей така! Изпусни парата, преброй да 10, ако трябва и му прости, лъвовете са такива. Все пак ТМ е! И си пази нервните клетки, че нали знаеш, не се възраждат като фениксчета. Peace Уф, като знам на ММ как "лесно" му прощавам........ Mr. Green

Да допълня, моят пък е теле-ц, ама точно така си върши това, което е решил и при всеки случай избира възможно най-сложното му решение при наличието на няколко къде по-прости.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 20:09 от labrex

# 193
  • София
Все пак си мисля , че мъж Лъв е цвете пред мъж Дева
И аз да изпусна парата от моя .
Много проклет бе .
Не знам какъв му е филма  , но на моменти го мразя 🤭😩

# 194
  • София
Моят е Лъв с асцендент Овен. И е олеле мале, когато се заинати за нещо.
Но в случая става въпрос за безграничната му омраза към пазаруване и то за него самия. Знае, че трябва да си купи обувки и се държи все едно аз съм надзирател в Аушвиц, а той нещастната жертва, която трябва да бъде водена в магазиН, подчертавам един магазин, да не мислите, че става въпрос за повече.

Общи условия

Активация на акаунт