В забързаното ежедневие е все по-трудно да намерите време и да се отдадете на качествена почивка. Въпреки това, малките споделени моменти на отдих могат да бъдат най-разнообразни – тиха музика след дълъг ден с книга в ръка или пък парти с приятели? Всеки обича да си почива по различен начин, най-често в компанията на любимия диван. Затова и диваните са различни.Диваните в ИКЕА се отличават с дизайн, качество и функционалност. Разнообразието от модели и допълнения към тях дават възможността да изберете диван, който перфектно пасва на вашата дневна или хол и на вашите нужди – за почивка или за сън.KIVIK е серия широки мебели за сядане, които ще запомнят всяка извивка на тялото.
Модулната мека мебел VALLENTUNA пък се променя според настроението ви – за сладки разговори или когато гостите ще пренощуват.Серията SODERHAMN се състои от здрави и комфортни модули, с които можеш да създадеш своя комбинация. Възможностите се неограничени.

Разтегателният диван HOLMSUND се превръща в каквото пожелаеш, докато KARLSTAD събира най-доброто от всичко – хармонично единство между комфорт, качество и класически дизайн.В допълнение можетe да намеритe и богат избор от аксесоари към тях, които да направят моментите на релакс наистина пълноценни.

Научете повече!

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 14:22 от Реклама