В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 2

• 32 753
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
То май,всички сме с някакви течения...при мен беше оскъдни кафеви жилки. Ходих на лекар, каза ми нещо ,което не е лошо,а именно отлепване не вижда, плодник сак е високо горе,но е продълговат и притиска минимално шийката...заради това леко изтича . Не се усеща,няма петно на бикините,само понякога -рядко ,като пишкам...и на хартията. АГ СЕ презастрахова с дуфастон 3*1, но шпа 3*1 и ме помоли ,ако мога да си остана вкъщи 1 седмица ,без разходки,работа и шофиране. Да ви кажа...освен ,че повръщам повече нищо не се е променило

# 136
При мен започна с кафяво зацапване като при цикъл. Веднага отидох на лекар и започнах Дуфастон 3х1. Около 2 седмици зацапването продължи, след което спря за около 5 дни и се появи пак в слаба форма за няколко дни. Сега уж го няма, но хич не бързам да се радвам. Точно от 1 месец лежа по съвет на доктора и пия Дуфастон. В понеделник се моля да чуя добри новини вече, че лежането не ми се отразява добре на психиката Simple Smile

# 137
Ох и аз съм така. Гърбът ме боли, кръста, днес за първи ден слязох до магазина, но се движех бавно със страх.
Отидох на лекар веднага, който не видя отлепване, но ми назначи Дуфастон 3х2 и Папаверин 3х1. Свекърва ми като прочете листовката и не спря да мрънка, как щял да ми дойде цикъла, ако пия тези хапчета. И така в понеделник отидох на друг лекар, който вече видя отлепянето, но ми смени Дуфастона с Утрогестан, който бил с по добро действие. Не знам пия сега стриктно всичко, моля се да отмине.
За капак на всичко и с мойто Хашимото, имам ужасна артимия от няколко дни, явно лежането на затворено никак не ми се отразява добре.
Определено не трябва да се подценява. Моя приятелка ме убеждаваше че било нормално на датата на цикъла да се случвало такова зацапване. Ами не, не е нормално. Водим се от съветите на приятели, форуми и познати, но е ужасна грешка. Така, че лекарите са за това да ходим при тях и да ни назначават терапия!!!!

# 138
Същата работа. И аз съм с Хашимото и даже в понеделник ще пускам ТСХ контролно. Сърцебиене имам и аз. Аз ще питам за Утрогестана че е вагинално, а аз почнах и да повръщам и тоя Дуфастон заминава в кенефа Simple Smile

# 139
Същата работа. И аз съм с Хашимото и даже в понеделник ще пускам ТСХ контролно. Сърцебиене имам и аз. Аз ще питам за Утрогестана че е вагинално, а аз почнах и да повръщам и тоя Дуфастон заминава в кенефа Simple Smile
АЗ пуснах наскоро контролно 3,3 тсх.  Дозата също не ми понася да се увеличи, половин час, след приема на хапчето, направо не се трае. Прескачане, прескачане......иди ми да се застрелям.
Утрогестана ми е по схема, сега го пия през устата 3х2, след няколко дни започвам вагинално 2х2. Но от него така да ми се вие свят.... Доктора каза, че няма проблем да се премине от единия препарат към другия, защото за взаимозаменяеми.
А относно аритмията и сърцебиенето, направо не знам как ще се ражда?

# 140
То няма златна среда, братче... Първата ми бременност мина толкова леко. А тази е толкова желана, някак по осъзната и чакана, а проблемите и неразположенията ме съпътстват от самото начало, че не мога да се зарадвам. Чудя се детето как още не ме е попитало защо постоянно лежа Sad

# 141
То няма златна среда, братче... Първата ми бременност мина толкова леко. А тази е толкова желана, някак по осъзната и чакана, а проблемите и неразположенията ме съпътстват от самото начало, че не мога да се зарадвам. Чудя се детето как още не ме е попитало защо постоянно лежа Sad
в коя седмица си? Всички ще се отървем след няколко седмици от гАденето , аз също съм мн кисела...нз от къде дойде тоя оптимизъм! Между другото имам нов рекорд....хапнах малко кисело мляко и повърнах😩

# 142
Същото е и при мен. Обаче тази бременност ми е толкова трудна, та се запитах защо ми беше нужно да си го причинявам /много съм лоша/. Поне дъщеря ми помага много. Като дистанционно ми е Simple Smile, знае че не трябва да ме притеснява и се съобразява с това. ВЧЕРА даже ме пита от колко време не съм излизала навън.

# 143
Ние още не сме казали на сина ми. Чакаме да се закрепи сакчето. Иначе той много иска сестричка Simple Smile лятото става на 7 Simple Smile

aneeta, в 10 г.с. съм

# 144
Ние още не сме казали на сина ми. Чакаме да се закрепи сакчето. Иначе той много иска сестричка Simple Smile лятото става на 7 Simple Smile

aneeta, в 10 г.с. съм
и още ли ти се гади?

# 145
Даже все повече. А повръщането тъкмо започна Sad

# 146
Даже все повече. А повръщането тъкмо започна Sad
о,не....имахахаха надежда , че ще мине...аз бях бременна това лято,за съжаление не се получиха нещата,но тогава нямах никакъв проблем с гадене...даже нямах апетит,затова сега съм супер неподготвена

# 147
Аз съм в 10+ и гаденето е повече от ужасно, на 8-ми март имах чувството, че душата ми се отделя от тялото . Надявам се до седмица, две да спре!

# 148
Деси кога ти е термина? Серклажа мина ли?

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 20:55 от Lizzy*

# 149
Момичета,при мен явно наистина е лека форма на бременност.Повръщам сутрин,като гаденето е максимум 1-2 през деня за кратко,притъпявам го с лимон.Аз имах три кафеви точици(едномратно) в 7 г.с веднага отидох на лекар и ми назначи по-висока доза Дуфастон 3х1,преди това го пиех 2х1/2.Нязначи ми и 3х2 но шпа.Отлепяне нямаше.На следващия преглед ми каза да спря но шпа и да намаля дуфастона на 2х1.Но да ви се оплача.Непрекъснато съм изнервена,всичко и всички ме дразнят,особено в работата.Честно да ви кажа по-нервна не съм се чувствала.Полудявам

Общи условия

Активация на акаунт