В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 2

• 32 750
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
И аз ги правя тези н3ща с товаренето. Нали трябва да си нося гримьорския куфар, напред назад. Нямам кой да ми помага. Мъжа ми пътува и съм съвсем сама. Аз да ви се оплача не бях ходила на работа от няколко дена и днес трябваше вече....от толкова миризми в салона,едва изкарах 3-4 часа и като се прибрах толкова мъчително драйфах...това не е живот вече. На всичко отгоре вс дрехи ми опъват и притискат.😥 Вие напълнях те ли...при това повръщане и гадене ,не  честно и да надебелявам newsm78

# 121
Моите ми дърпат дрехите и си мисля, че си въобразявам. Чудя се дали да не взема 3 дни от личната докато стане време за прегледа в сряда. Оф, не минава това време и ми е толкова притеснено. И така ме е яд на себе си. Хем много се пазя, а днес сглупих.

# 122
Аз напълнях около 2-3кг,но май повече на дупе съм ги качила. Laughing Преди бях с поднормено тегло,а сега отивам 50 кг. Не съм повръщала,ям доста и затова може би.
Но напоследък и мен ме дразнят миризми.Половината от лосионите ми за тяло вече не мога да ги ползвам,особено едно масло с мирис на ванилия,което до скоро ми беше любимо.Как съм се мазала преди с него незнам.

# 123
Ооо,да миризми всякакви ме дразнят Sickпарфюм не съм слагала от седмици, много газове имам и киселини ...всичко!за сега не мога да кажа че се наслаждавам на бременността..по-точно искм да заспя и да се събудя в 9тия месец.  baby_neutral и при мен всичко е на дупе...и ми тежи много

# 124
И аз не се наслаждавам. Страх ме е много и за това не мога да се отпусна. Парфюмът ми не ме дразни. Но като бяхме в мола щях да умра! Усещах всеки мирис.

# 125
Въпреки увеличените въглехидрати (да не кажа, че предимно с това се изхранвам) и междинните хапвания на бисквити и солети, 10 дни без спорт, преди няколко дни бях + 300 гр. Т.е. нищо, може и заради течности да са. Чувство на глад не изпитвам, само през 2 часа ми се засилва гаденето. Ужасно е. Утихва, докато ям и почти веднага започва с нова сила. Потушавам с половин лимон след всяко хранене, иначе не се трае.

Засега ми стават дрехите, но следобяд ми щръква коремче. Ходя с дънки и широки пуловери или поли, които точно в тази част не са по мен (с висока талия и разкроени), за да не ме заподозрат колегите.

# 126
И аз само въглехидрати...месо ми се яде,но ми става после мн зле...от хляб също мн ми е лошо. Сирене ям много,може би и вода задържам...А газове,имате ли? Да си кажем всичко и да ни олекне. Аз много...ужасно много.
 И въпрос,към тези,които са минали по тоя път...това кога приключва, моля Ви бъдете добри с нас🙂

# 127
Анетка,ако ти кажа аз какви газове имам  Blush не е за разправяне.Коремът ми все се подува.
Много голям апетит ми се е отворил и всичко нагъвам.

# 128
Аз газове нямам. Обаче вечер така ми се втвърдява стомаха. Мога да мина за 7ми месец. Оф, уж ми се ходи на работа, уж се измарям там. Постоянно ходене от стая в стая, кетря едни стълби. Имаме асансьор, но като реша да го ползвам има изречения от типа: младо момиче си, ходи по стълбите. Да ама три етажа стълби са мъка!!

# 129
Така ме успокоявате...друго си е да знаеш,че не се мъчиш самичък. А сега да ви кажа,аз съм и мн ядосана на вс ми приятелки,които ми обясняват ,кооолко невероятен период е бременността и как съм можела да мрънкам. Ами мога, определено,няма да искам да си го спомням тоя период....а пък и все пак съм сама,то си е фактор,мъжа ми няма да го има до юни...
  Дебел си,гади ти се, повръщаш n пъти на ден, не може на спорт,не може на танци,тъпчат те с лекарства (10 бр на ден),няма винце, разходки....ами голяма наслада е😆😎

# 130
Чак сега влизам днес. Лошо ми е по цял ден. Как да се наслаждавам на бременността? Повдига ми се от всякакви миризми включително и тази на собственото ми тяло. Свалила съм 5кг! Но като не мога да ям? Само че аз си имам екстра килца в излишък и това не ме тревожи стига бебето да е добре. Мъжът ми днес цял ден ме налива със сокове и вода, защото пия малко заради гаденето. Постоянно лежа и съм зле. В понеделник съм на преглед, стискайте палци отлепването да е намаляло.

aneeta, с първата бременност докато влязох в 4 месец и неразположенията ми отшумяха. Дано и сега е така!

# 131
PeacockLove да не те плаша, но отивай веднага на лекар. Преди седмица и малко при мен започна с бяло течение, което премина в розовеещо, после сивеещо, докато една сутрин не изпльоцках черно със съсиреци. От тогава не съм мръднала от леглото вече 7 дни. Оказа се леко отлепен плоден сак. Пия хапчета. И всичко това е от натоварване. Носих раницата на детето от училище до вкъщи, а тя тежи сигурно 7 килограма + покупките.
Забравих да ти кажа, че и моя корем вечер усещах да се втвърдява, като контракции. Така че, ако още продължава отивай веднага на лекар.

# 132
Чак сега влизам днес. Лошо ми е по цял ден. Как да се наслаждавам на бременността? Повдига ми се от всякакви миризми включително и тази на собственото ми тяло. Свалила съм 5кг! Но като не мога да ям? Само че аз си имам екстра килца в излишък и това не ме тревожи стига бебето да е добре. Мъжът ми днес цял ден ме налива със сокове и вода, защото пия малко заради гаденето. Постоянно лежа и съм зле. В понеделник съм на преглед, стискайте палци отлепването да е намаляло.

aneeta, с първата бременност докато влязох в 4 месец и неразположенията ми отшумяха. Дано и сега е така!
и на мен ми се гади от собствената ми миризма....къпя се по 4-5 пъти на ден. Силно се надявам да е по скоро,около 9-10 седмица😆

# 133
Peackocklove, отивай! Аз от точно 1 месец лежа заради зацапване. Веднага отидох на доктор като прокървих и се оказа отлепване.

# 134
Peackocklove, отивай! Аз от точно 1 месец лежа заради зацапване. Веднага отидох на доктор като прокървих и се оказа отлепване.
Лизи много ли е при теб? СЕГА КАК СИ? Аз от два дни като да имам някакво подобрение, но пак изтича като бяло смесено с цвят?

Общи условия

Активация на акаунт