Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става

• 47 541
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мили мами, и честита първа пролет! Желая ви слънчеви дни, усмивки и повече хубави емоции. Не съм се включвала отдавна. Аз съм с термин 24.09. Вървим към момченце , и с първо БХС - отлично, с леки проблеми и вече един престой в болница, вече се чувствам една идея по- добре и по-спокойна. Аз също си стоя в къщи и страшно зле ми действа това, особено в ден като днешния- слънчев и топъл. Та предлагам на мамите, които имат желание и възможност да си направим някаква среща с разходка и създаване на нови дружби. От моите приятелки аз съм единствена в такъв етап от живота си и не искам да досаждам на момичетата и да ги плаша. Аз съм на 27 г., мобилна съм и бързо подвижна из София. Ако някоя от вас има желание , с най-голямо удоволствие ще си организираме среща . Може и на лично. Реших да предложа нещо полезно и приятно, стига сме писали за изследвания и прегледи, нека се отпуснем малко и се насладим на бременността:) лека вечер от мен🤗🤗🤗💋

# 106
  • Варна
Юхууу,може да отскочиш до Варна,близо съм до морската градина.
Идеята ти е страхотна,за малко съжалих че съм толкова далеч....
Момичета,явно напълно съм изкукала,цяла вечер не съм спала заради тази консултация днес,явно съм повлияна много от случващито се покрай вас и изследванията които си правите...само малоформации са ми в главата.

# 107
Добро утро!

Честита пролет! Дано всички споделят само хубави новини!

И аз като skabiela , цяла нощ се въртях. Призори задрямах, явно съм сънувала нещо тегаво и се събудих вир вода потна...

Хубав и усмихнат ден!

# 108
Добро утро и от мен! И аз се въртя всяка нощ. Трудно спя, по 3-4 часа пълноценно, а къде са 8-9 за да нямаме торбички под очите и тъмни кръгове. Но при мен това е перманентно състояние , така, че не се оплаквам. NaTak верно, че темата в един момент беше заприличала на проблемна бременност. При мен скоро положението сигурно ще е такова

я да ви питам предвиждате ли да си правите специални фотосесии?

# 109
Добро слънчево утро (sun)
Аз се включвам по две теми:
Грозда с нетърпение чакам да дойде момента за фотосесия, мечта ми е било винаго, само дано не съм слонче Wink Толкова мило ми става като разглеждам разни снимки от бременни фотосесии, че мисля да си го запечатаме в снимка този момент.
И на предложението на NaTak, аз съм с двете ръце "ЗА", но след събота и неделя или след работа, защото аз чинно мисля ако всичко е наред да не си стоя вкъщи, че ще изтрещя тотално.

# 110
За фотосесиите зависи как изглеждам  Grinning Като цяло май не бих направила, защото особено в напреднала бременност гледката за мен не е красива...дано никой не се засяга. И аз много се въртя, сънувам и не спя добре, снощи покашлях и ММ мн ме гушкаше, за да ме топлил, да обаче това ме изнерви, защото много се въртях.... Sad

# 111
мисля, че нещо от този тип е много сладко

# 112
Здравейте мами!
Грозда мерси за новата темичка! Да е жво и здраво детенцето ти, тортата сигурно е станала супер!

При мен няма нищо ново. Малко ме мъчи недоспиване, ама то няма как - лягам си към 12 вечерта и после два пъти ставам да пишкам и станало 7-7:30 време за ставане. Трябва да започна да си лягам по рано, че ние имаме лошия навик с ММ да се гушнем на дивана пред телевизора и да задремем, което някак си не си е пълноценен сън  Mr. Green

Купих си първите неща за бебчето. Замъкнах таткото в любимия ми бебешки магзаин и се сдобихме със едно комплектче от бодинце,гащиризон и лигавниче  Heart Eyes. Ще се въздържам засега от повече покупки, но нямам търпение до ммомента, когато ще разгърна тоя ми талант Joy

# 113
Фотосесия си е много хубава идея. Много са сладки снимките. Кога е най-удачно да се прави - към 7-8 месец, може би  Simple Smile

# 114
Ехо, аз днес съм малко по-добре. Станах от леглото след повече от 32 часа лежане. Развихрих се из вкъщи да поразчистя, покрещях по децата и така. Мисля, ако ми остане време и да поизлезем малко до парка, а довечера ще водя малката, че има участие в един концерт. Продължавам с ужасната диета, още по-строга и от преди. Сутринта всички ядоха хрупкави банички, само аз закусвах черен хляб с голо сирене.  Sad Направо не се издържа вече.
Коремът ми е все така малък, но вече чувствам отчетливо бебето. На 28-ми съм на преглед.
Фотосесия искам много - аз с корем, двете щерки и мъжо, ама последния се дърпа нещо.
Покупки направих някои дребни - малко дрешки и една пелена.
На тези, на които им предстоят изследвания или чакат резултати стискам силно палци! Мислете позитивно!

# 115
Здравейте и от мен и Честита пролет  newsm44,

Отдавня я чакам, че ми писна вече от тази зима и студ.

Аз също не съм спала цяла нощ, сънувах разни щуротии и сега се чувствам като ударена с парцал.

NaTak, идеята ти за среща е страхотна. Аз за момента трябва да пазя леглото, но като имам вече разрешение да се разхождам със сигурност ще се включвам, като се организираме отново. Тези срещи са много приятни и можем да контактуваме с хора със същите вълнения Simple Smile.

skabiela, успех на прегледа  Hug.

Идеята за фотосесия много ми хареса. Ще помисля по въпроса след месец, два, три, когато се заформи хубаво, голямо коремче.

Хубав и слънчев ден на всички момичета!

# 116
  • София
Здравейте момичета, и аз съм в болничен от рано и също ми е доста скучно вкъщи. Аз съм съгласна да си направим някоя разходка/кафенце Wink
Относно фотосесиите-съм ЗА , но със сигурност не по голо тумбаче Simple Smile
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/59/6c/e0/596ce0fc9829c … e6c94ce463620.jpg

# 117
Ноел аз чета малко със закъснение, че за първи път отварям новата тема. Съжалявам, че твоят гастрид упорито отказва да се успокои. Диетата ти е добра, явно бременността усложнява нещата заради хормони, нарастналата матка ит.н. Моят съвет да включиш пробиотици, те действат в дебелото черво, но храносмилателнта система си е едни скачени съдове Simple Smile. Внимавай с пълнозърнестите и ръжени вариянти на хляба, както и с овесениете ядки - те са по трудни за храносмилане. Пюрирай и пасирай колкото се може повече от храната. Избягвай препечени филиики със сирене, ако не са придружени с кисело мляко или малко чай, тъй като сухата храна е трудна за храносмилане за раздразнено коремче. Може да си правиш от онези попарки, които ни правиха нашите родители като малки - чайче, хляб, сиренце, малко захар да я подсладиш и малко масло (ако ти понася).  Друго, което много съм чела и съм чувала е за хубав зехтин, който се приема на гладно преди хранене. Признавам последното не съм го пробвала.

Успех на мамчетата с предстоящи изследвания. Стискам палци!

# 118
  • София
С октомврийките навремето си правихме срещи. Особено в 8-ми месец бяхме култова гледка в парка - 20 огромни тумбака се носеха дружно  Laughing

Фотосесиите не са ми особена слабост, но имам доста приятеи фотографи и предполагам, че няма да ми се размине. ще трябва да направя някоя.

# 119
  • Варна
Минах,бебетата са добре ,но едното било с 5 дена по голямо от другото...сега съм в ужас защо така едното изостава.
На 23 съм на фетална морфология и там няма се спи ,изобщо тези дни не ми е спокойно

Общи условия

Активация на акаунт