Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става

• 47 546
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Ха ха Адри направо си ви представих 20 тумбака из парка  Grinning
Ноел да се оправяш. И моят стомах не е мн. Добре но пак....
Внимавам да не го дразня и горе долу се подобряват нещата. Снощи си позволих салата със зелен лук и резултатаа беше.... Sick

# 121
Здравейте момичета, отдавна не бях влизала доста се изписали... та да ви питам какви са ви стойностите на хемоглобина, нормално трябва да са от 120-160, а моя е 110, а чак петък съм на преглед

# 122
  • гр. Бургас
Моя миналия месец беше 112 . Тази бременност стартирам с малко по-нисък хемоглобин от първата бременност 117. Засега АГ не ми е изписал желязо и се чувствам добре .

Фотосесия нямам търпение да си направим с ММ и малкия . Ние обожаваме да се снимаме . Даже от доста време убеждавам ММ да се захване паралелно с професионална фотография , но явно го мързи.

# 123
Аз докато се усетя, че има нова тема и вие сте изписали 9 страници Simple Smile В петък си правих втория БХС и чакам резултати. Нявам се всичко да е наред.

# 124
на мен миналият месец ми беше 146 .... и сега ми се вижда доста нисък ..

фотосесия и аз искам да си направим с ММ, но е малко трудничко не иска, и ще ми отнеме доста време да го убедя  ...

# 125
Не са ми изследвали хемоглобина, а съм в 14+0 дни. Казаха следващия път, който е в 16+0 дни някъде. После се пускал през 45 дни. Днес повече усещам нещо и мисля, че е бебо  Heart Eyes

# 126
скабиела, при теб има ли опасност единият близнак да се развива за сметка на другия, като са разнояйчни? Какво ти обясниха?

Sun-smile
благодаря! Тортата стана супер, утре може би ще ви я покажа.

# 127
  • София
Будна съм от 6 сутринта. Със ставането ме болят главата и глезените, цял ден  се занимавах с административни глупости, после ту в претъпканото метро, ту в миризливите рейсове. За капак влизам в един магазин и се редя на топлата витрина, като преди мен имаше мъж и майка с дете. Чакам си реда, поръчвам си и разбирате ли, някакъв възрастен господин решава, че аз го предреждам (въпреки че бях трета на опашката и момичето от витрината го видя) и почва да ми крещи как не гледам, колко съм била НЕВЪЗПИТАНА, как  е трябвало да давам път на пенсионери и възрастни. Е пребледнях ви казвам. На всичкото отгоре ми се ходеше до тоалетната, опънала съм един корем поне 5ти месец и бях пред нервна криза. Стана ми ужасно гадно, момичето на витрината ме видя, че бях готова да се разплача, ама и казах да го обслужи, че не ми се слушаха повече обиди. На излизане го видях и му пожелах, ако има дъщеря или внучка, един ден никой да не се държи толкова зле с нея, когато е бременна. После ме настигна да ми се извинява с един шоколад. Е след дъжд качулка. Толкова ли е трудно да има толерантност и уважение между хората?

# 128
Не се ядосвай постоянно ги има тези неща и мен днес ми се навикаха, че съм искала да ме обслужат в 2,30, а отваряли в 3 и аз се ядосах, защото на никой не са казали. Но на мен не ми личи, че съм бременна. Онзи ден една майка крещеше в магазина, че някаква жена и ударила количката, викнаха управителя чак..е помислих си дано никога не ставам префърцунена майка мислеща си, че е единствената на света

# 129
Аз пък се снимам с повод и без повод и в момента съм на етап да си гълтам корема като се снимам; обаче гълтането става все по-трудно.

Unknown16 Бъди невъзпитана! С теб съм! hahaha откакто съм бременна силно подкрепям отбора на майките-скандалджийки, газя без да питам  Joy

# 130
Това с крещящите майки май е на хормонално ниво, ама ми е много грозно честно Laughing Нооо може би ако имам 2-3 диви деца след, които трябва да тичам и да им се карам ще пощурея и аз ще откачам  hahaha И аз си гълтам корема иначе, но лятото няма да има никакво гътане, от далеч ще се виждаме  Joy

# 131
  • Варна
Грозда,при мен няма как едното да е.за сметка на другото,двуяйчни са ,всичко им е отделно.Предния път бяха заедно,сега едното изостава,доктора каза че това не е проблем.....ама аз нали съм луда и вече играя главната роля във филма

# 132
Момичета мен ме изписаха вчера.На мен ми продължава цапането,но важното е че всичко е наред.Бебчо миналата седмица беше 102гр., което е повечко от колкото трябва да бъде.Може да се метне на татко си,който се е родил над 4кг.😁 Днес си взех епикризата и имам гъбички, но аз за сега не ги усещам.По принцип съм с рецивидираща кандидоза, която явно от бременността се е активирала на ново.Сега си почивам.Свекито ми вика че ако каже на някого че съм в четвъртия месец ще ми се изсмее,понеже коремчето ми е мн малко.
А за фотосесия много се ентусиазирах и подметнах на ММ.Мисля че след малко обработка ще е първи за снимки 😁

# 133
  • гр. Бургас
Бебчо миналата седмица беше 102гр., което е повечко от колкото трябва да бъде.Може да се метне на татко си,който се е родил над 4кг.😁

Защо да е повече ? В коя седмица си ? Моето последно като го мериха беше в 14г.с. и тежеше 125г ,но АГ не каза нищо за нормални стойности.

# 134
Бебчо миналата седмица беше 102гр., което е повечко от колкото трябва да бъде.Може да се метне на татко си,който се е родил над 4кг.😁

Защо да е повече ? В коя седмица си ? Моето последно като го мериха беше в 14г.с. и тежеше 125г ,но АГ не каза нищо за нормални стойности.

Като го гледахме бях в 14г.с.+5, но като гледах едни таблици тези грамчета са за по-горна седмица.Доки каза че всичко е наред и си отговаря на седмиците.Явно табличката може да не е мн вярна,щом и при теб грамчетата са като при мен 😊

Общи условия

Активация на акаунт