Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става

• 47 541
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
ва ни ла, добре дошла!

# 571
Здравейте, в 17 г.с. съм и миналата седмица бях при АГ-то, който ми следи бременността. Според него бебето ни върви момиче и на прегледа каза, че според него това са лабии, но не получихме окончателен отговор, а и на нас не ни се стори много сигурно от това, което видяхме на 3D.

Затова днес бях при друг АГ, който нямаше чак такъв уред, но на 2D гледа около половин час и първо каза на 90% момиче, но после каза "ооо, не, не, не съм сигурна и няма да ви кажа пол, защото не се разбира, на моменти виждам нещо щръкнало, но после се чудя дали е пъпната или е пилето".
Реално на прегледа видяхме нещо такова, това е снимка от интернет, но може би, реално си прилича на момиче, но нямаше бели линии, които излизат при повечето прегледи за лабиите.

Възможно ли е пилето да му е по - горе и по - натам да го видим? В чуденка съм и не знам за какво да се настройвам.

# 572
  • София
Здравейте, момичета.
Пожелавам ви светли празници, много здраве и хубави моменти на вас и семействата ви.  Hug
Оплаквам се, че от няколко дни съм със сърцебиене, та само чакам да минат празниците, да пробвам с ново АГ и да ме праща на кардиолог, ако трябва. Преди се следях при далечна леля на ММ, уж много добра, ама хич не ми обръщаше внимание, а уж е роднина. Разочаровах се, ама дори не ми се говори.
Да не ви натоварвам. Прекрасен ден от мен.  Peace

# 573
Adelle аз казах на моите колеги в 16 седмица, всички мн се зарадваха. Сега малко ме изнервят защото повечето колежки са на диета и само ми носят за ядене и ме питат дали искам да опитвам от всичко, но все пак аз не искам да стана слон от сега и отказвам. Пък и не искам да ровя в на колеги чинии, не мисля, че бременните трябва непременно от всичко да ядат. Ноо все пак го правят с добро и гледам да не се ядосвам. Сега в 17 та седмица взе вече да ми личи, до преди това изобщо не ме бяха заподозряли. Вече съм г.д. + 3 кг, които качих от началота на 4 ти месец. Бебчето иначе е добре виждам го 1 път в месеца, понякога си мисля, че го усещам дори с леки ритничета, после ми се губи за известно време  Grinning

# 574
Форум за бременност и детско здраве през м. май
http://events.puls.bg/

# 575
Христос Воскресе!  easter easter
Бъдете живи и здрави и всички с по едно прекрасно бебче на финала!

# 576
  • София
Христос Воскресе. Бъдете живи и здрави, много щастливи и усмихнати.  bouquet

# 577
  • Варна
Христос Воскресе!
Нека  в семействата ви има само мир и топлина Hug

П.с .....не знам защо,не знам дали е нормално ,но скоро ще вляза в 19 г.с ...а не усещам бебетата
Във вторник съм на лекар,дано всичко е наред

# 578
  • Велико Търново
Христос Воскресе, момичета! Бъдете благословени!

Няма място за притеснение! Със сигурност всеки един момент ще почнеш да усещаш

# 579
Христос Воскресе!

# 580
Малко късничко,но честита темичка и Христос Воскресе!
За пръв път следя бременността си в тема и с други септемврийски мами.Да се похваля и аз  Grinning ще си имаме момченце,поне на този етап.Скабиела спокойно ще ги усетиш  Wink .С първата бременност,куклата не я усещах до 20 седмица,с втората пък първото момченце раничко се прояви.Различно е,не се тревожи Simple Smile
Така и така пиша коментар,нека и аз да разкажа малко за протичането до сега на бременността  Sunglasses
Това което ми се случи преди седмица не ми се е случвало преди с момичето и момченцето.Миналия четвъртък съм изгубила съзнание докато съм готвела.Преди това ми се гадеше адски много  Sick ,даже по едно време вдигнах 39 градуса температура.Тъкмо ми беше минало и застанах пред печката да се погрижа за вечеря.Усетих,че не ми понася да гледам манджата,но продължих и не знам как съм припаднала.Добре,че съпруга ми беше нощна иначе ако бях сама щях да си лежа на пода...Не знам колко време е минало,идвали са от бърза помощ и са ми били инжекция,след тази инжекция всеки ден ми се вие свят и залитам.Чудя се дали не е повлияла зле на плода.При вас случвало ли се е?

# 581
  • Варна
Да не ти е паднала.захарта,аз онзи ден почти.припаднах,казвам почти защото бях в къщи и на дивана,зави ми се свят ,започнах да се потя и чувствах че съм като.в безтегловност...след 10 мин ми отмина.
Кажи какво ти казаха от бърза.помощ и какво са ти били

П.с знам ,че все някога ще ги усетя,но това ми е третата бременност и все си.мислех,че ще е по рано

# 582
Христос Воскресе! Бъдете здрави вие и семействата ви!

Добре дошли на новите момичета  Hug

На мен също преди два дни изведнъж ми причерня, зави ми се свят, почувствах се много отпаднала и трябваше да седна за да не падна. Не разбрах какво ми стана, кръвно ли беше, захар ли е паднала, но след като поседнах, изпих 1-2 чаши вода и след около 5 мин ми премина.
princesatita , знаеш ли каква инжекция са ти сложили? Не се тревожи, нищо му няма на бебето, със сигурност е било по-добре да ти я бият, отколкото да те оставят така.

# 583
  • София
Христос Воскресе!
И на мен от около 10 дена ми прималява, вие ми се свят и нямам сили. Онзи ден ми причерня докато пазарувах и трябваше да седна и да пия доста вода, докато ми размине. Предполагам, че е от кръвното.

# 584
  • София
А сърцебиене имате ли?

Общи условия

Активация на акаунт