Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се третира пъпната херния по време на бременност?
Как се изчисляват седмиците по време на бременността?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се третира пъпната херния по време на бременност?
-
Как се изчисляват седмиците по време на бременността?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Препоръките за хранене по време на бременност включват консумация на разнообразна и балансирана храна, включително плодове, зеленчуци, протеини, зърнени храни и здравословни мазнини. Важно е да избягвате неподходящи храни и напитки и да се консултирате с лекар за персонализирани препоръки за хранене.
-
Какви са препоръчителните дози фолиева киселина за прием по време на бременност?
-
Какви са препоръките за използване на лекарства по време на бременност?
Имам други бременни приятелки като коне са нищо им няма... днес даже викам на мм "мили не се присингьосвам, найстина ме боли и не мога да вървя..." той миличкия си ме знае че съм лигла ама сега ми вярва де, особенно като влязох за системи в болницата много се притесни миличкия...Направо ми се вижда невъзможна да се чувствам така в 5 месец катооо все едно чакам да родя...