Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става

• 47 510
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
При нас не е забранен, ама аз нямам огромно желание, та си е почти табу и вкъщи  #Crazy
Ужасно е това време, искам слънце и разходки. А и една безлимитна карта и да харча, харча..  Joy

# 661
  • моята мила родна страна
Благодаря за отговорите, момичета...поне това да не го мисля.  Laughing
При нас секса е от време на време, не ни е забраняван. Но гледам да не издевателствам с въздържание над ММ, горкичкия...  Laughing

# 662
Изобщо не ми се прави секс на мен.  Sad Сигурно е от хормоните, не съм питала лекаря си, но и за това не знам дали медик може да ми помогне, по-скоро психолог.

# 663
И при мен секса не е забранен, но от началото на бременността все съм изморена и съответно доста рядко се случва. Хормоните също доста влияят. Аз предната Б бях като разгонена. По едно време само това ми беше в главата. Сега е различно. Не го съжалявам ММ. На него не му е лошо, не го боли гърба няма да стане хипопотам, е липсата на секс ще са му на него симптомите на бременността  Laughing

# 664
  • Велико Търново
ох, абе то и на мене много рядко ми се появява желание, но много ми е мъчно за ММ Grinning след лекото зацапване в 6та г.с. док забрани, после позволи, след болницата забрани, ама ми се струва, че това днес беше позволение  Sunglasses
surasura, аз съм психолог  и да ти кажа съвсем си си добре стига да не ти се прави секс, защото си мислиш, че не си привлекателна в този момент и подобни неща. Ако просто нямаш желание, не го мисли.
tacidu добре казано за мъжките симптоми  Laughing

# 665
Абе започвам да се зачудвам дали да не питам и аз, другата седмица съм на прегледне че изгарям от желание ама... незнам дали и заради втвърдяването на корема ще ми разреши... newsm78

# 666
  • Варна
Секс...какво беше това newsm78?

# 667
ralito89 и всички други  Hug Hug Hug само да ги родим тези и да си наместим хормоните, ще сме секс машини!  Heart Eyes

# 668
И при нас секса е табу от момента, в който ми се контатира бремеността

# 669
  • Велико Търново
Аз не знам секс богиня ще стана ли, ама ММ както ми се кани не знам по напред бебе ли ще гледам, секс ли ще правя   Laughing
Усмихнат и топъл уикенд ви пожелавам, момичета

# 670
  • София
И при нас е забранен от самото начало и аз направо не издържам..проблема, е че четох в нета, че изобщо не трябвало да се стига до оргазъм, не само да няма проникване, но не ми беше удобно да питам докторката..при вас как е, само секс или не си позволявате или изобщо нищо...

# 671
И при нас е забранен от самото начало и аз направо не издържам..проблема, е че четох в нета, че изобщо не трябвало да се стига до оргазъм, не само да няма проникване, но не ми беше удобно да питам докторката..при вас как е, само секс или не си позволявате или изобщо нищо...
Да, защото оргазма предизвиквал контракций... Peace

# 672
Не ни е забранен и си правим секс. Така беше и първите два пъти, само, че тогава много по-често от сега. На мен хормоните обикновено ми действат с повишаване на либидото и съм като ламя, особено втората бременност, мъжа ми се беше хванал за главата.  Laughing Оргазмът наистина предизвиква контракции, но те не са болезнени, така, че всичко е ок. Нямам притеснения за това.

# 673
  • София
Да, ако няма лекарска забрана. Аз съм с ниска плацента и затова

# 674
  • гр. Бургас
Аз по принцип и с първата бременност и сега нямам контракции. Не съм забелязала някакво по-различно усещане след оргазъм и си карам както си знам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт