Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става

• 47 537
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Незнам за вас момичета, но аз имам сериозен проблем с втвърдяването на корема...онзи ден бях за система в болницата и АГ ми изписа Магнерод 3×2 таблетки...понякога отминава, после пак ме стяга...да не говорим като повървя 10-15мин. уморявам се заболява ме корема все едно съм в 8 месец, незнам какво да правя вече...не мога да легна на легло ще се побъркам, някакви други препоръки да имате... Sad

# 586
aplesito и аз съм така. Дори да вървя 10-15 мин за мен е много. Коремът ме заболява и се стяга още след няколко крачки 50-100 метра и съм до там, трябва да седна или още по-добре да легна.
Освен магнезий, приемам и Но-шпа. Моя док ме успокоява, че остават само още 5 месеца  Shocked

# 587
  • София
То пък едно успокоение, доста време си е до септември. Магнерота не помага ли? На мен ми се втърдява само сутрин, но не всяка, обаче пък даже се изкривява на една страна. ММ се плаши. Иначе вчера минах 5-6км с почивки, че сърцебиенето ме мъчи.

# 588
Охх ужасно е...дали ще е така до края Shocked Амиии незнам дали ми помага явно не... Cry Имам други бременни приятелки като коне са нищо им няма... днес даже викам на мм "мили не се присингьосвам, найстина ме боли и не мога да вървя..." той миличкия си ме знае че съм лигла ама сега ми вярва де, особенно като влязох за системи в болницата много се притесни миличкия...Направо ми се вижда невъзможна да се чувствам така в 5 месец катооо все едно чакам да родя... Cry Дано отмине....

# 589
Здравейте момичета. Христос Воскересе,да сте здрави ви и вашите семейства. Аз също съм на магнерот,от месец някъде.Първо беше 2х1,после ми го вдигнаха на 3х1. От както го пия редовно,не ми се втвърдява корема и не ме боли. Поне за сега де.

# 590
Аз го пия от 4 дни..но май не ми помага...

# 591
  • София
А ти е доста ударна дозата, би трябвало да има ефект. Няма ли някакво изследване за степен на усвояемост на магнезия, знам ли?

# 592
А ти е доста ударна дозата, би трябвало да има ефект. Няма ли някакво изследване за степен на усвояемост на магнезия, знам ли?
А магнерода е магнезий така ли...защото не ги разбирам newsm78

# 593
  • София
Магнезий е, да. Като Магнерича.
Доста често се изписва именно, за да предотврати контракции и риск от преждевременно раждане.

# 594
  • Велико Търново
aplesito, аз не мога да разбера втвърдява ли ми се корема, но сутринта пак имах силна болка/контракция. А пия магнерот вече от 20на дена. Явно ще си живеем с това. Аз го дължа на натоварването вчера и днес по-малко движение. Но и за мен е абсурд да легна  за постоянно, даже се връщам на работа във вторник. Лека полека ще се движа до офиса и така. Мисля си, че наистина всичко е въпрос на чувствителност на матката, но все пак наистина гледам и да лежа. Час движение, два часа почивка примерно

# 595
Ние живеем точно срещу болницата и лекаря,на който се е обадил ММ е дошъл за около 5 минути.ММ му е казал,че съм бременна и лекаря ми е бил инжекция и е казал,че ще се свестя до няколко минути и след това трябвало да си почина.Не знам името на инжекцията,ММ не е запомнил  newsm78

# 596
И моя корем е твърд сутрин...пия Магнерот 3*1 за 20 дни и ми помага. Ама не съм спряла движението ходя си пеша полезно е за бременни, е ако ми е стегнат почивам разбира се. Бебето много не го усещам, преди като си ходех с тесни дънки се усещаха балончета сега почти нищо 17+6 ...ама вече не ми стават дънките в корема  Laughing

# 597
  • Варна
Принцеса тита,по принцип когато се извика бърза помощ дават един лист на който пише работната диагноза ,и приложеното лечение.
Както и да е ,пожелавам ти това.да не се повтаря и да се окаже просто случаен инцидент.
Мен снощо си ме боля корема,ама и аз толкова козунак изплюсках(нищо че ми беше висока.захарта)...не можах да разбера бебта ли бяха,черва ли бяха....гадна работа ви казвам.Аз пия магнезии в конски дози 3*2,ама хич и не ми е през ушото( не го усещам )
Като бях бременна с малката пиех гинепрал,ама сега няма ...чудя се ако се наложо имали.с какво да.ми.го.сменят newsm78
Ай,приключих с великденското мрънкане... Joy

# 598
  • София
То да не се налага, ама гинипрала го изтеглиха преди 6-7 години, уж заради странични ефекти върху сърдечната система на майката и бебето. Много четох покрай бременността на снаха ми преди години и направо ви настръхваше косата. Тя си го намираше в Гърция чрез роднини, ако не се лъжа, ама племенницата е на 5г., така че не знам и тази информация колко е актуална.

# 599
Дами, искам само да ви се извиня, постъпила съм в една друга тема за септемврийките много грубо спрямо вас, дори имах бан за 10 дена, на всички лека до края  Hug

Общи условия

Активация на акаунт