Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 444
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Искам да ви питам нещо и много ще се радвам, ако някой успее да даде акъл. С червена коса съм. Наситено червена. Искам да си направя кичури, но от тези дето различните кичури са различни цветове. Примерно 2-3 нюанса на светлочервено и оранжево. Но не искам да са на фолио. Просто не харесвам кичурите на фолио по принцип и това че започват на 2-3 см от корена. Моята фризьорка не знае как да ги направи на шапка. Някакви идеи?  newsm78

# 316
Чаровна, при фризьор може естествено и по-близък до твоя цвят, аз имах предвид генериалните промени, че са малко  нож с две остриета, щото не знаеш на какъв "специалист" ще попаднеш.А когато е в близък до твоя цвят е по-малко вероятно да няма фалове.
И аз освежих прическата, връхчетата и махнах 2-3 см.Добре ми оформи косата.Хареса ми.
Савина,За кичурите не мога да кажа нищо, но с шапка май отдавна не се правят или по-скоро по-рядко. Simple Smile

# 317
Каролини по въпроса за кокосовото масло и бебка чела съм доста.Знам ,че се използва и за бебета .Лично аз обаче не съм използвала.Използвах само медицински лосиони и според нуждата на бебето.Сега поръчах за децата и алтея органик сапун . Виждам ,че имат и лосиони.Ако държиш на био продукти може пробваш Simple Smile

# 318
  • Варна
Савина, преди 3-4 години ми направиха кичури с шапка. Беше гадно преживяване, защото косата ми беше мокра и така ми нахлузиха шапката, после вадеха кичур по кичур от дупките. Голямо скубане беше и не ми хареса крайния резултат. Аз по-скоро бих предпочела кичури с фолио, макар че като цяло харесвам балеаж и то на къдрава коса, не на изцяло права.

Аз така и не се престраших да се обезцветя. Казах на фризьорката ми да ми маца 7-ца с по-силен оксидант, изсветля с около 1 номер, и то не равномерно. Но реших да се мъча така. Другият път ще ми сложи боята на Алфапарф, казах й, че тази на Бес не ми действа добре. Тази мила женица не знам какво ми слага на косата, обаче всеки път си тръгвам с идеално гладка и лъскава грива, в никой друг салон не са ми я правили толкова хубава. Сетих се за теб, Чаровна, косата ми е лигава и щипката ми се изхлузва  Mr. Green

Понеже кокосовото масло има висок комедогенен индекс, няма ли вероятност на бебе да не му подейства добре  newsm78 Разсъждавам си на глас, на мен лично ми запушва порите, затова и не бих се замислила да мажа бебе с него. На лицето на сина ми също не му се отразява много добре, мъжът ми обаче няма проблем.

# 319
Пускам ви една снимчица да добиете представа за косата ми в момента​  Hug

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 16:03 от Пацолина

# 320
Снимката не е с високо качество май.Трудно ми е да преценя.Косата ти е дълга ,хубава и права  Heart Eyes.Цвета е еднакъв Simple SmileНяма по светли отблясъци каквито  е имало на други снимки които си пускала.

# 321

Дълга и хубава коса имаш Пацолина, цвета също е топъл и приятен  bouquet

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 11:07 от beauty_magnolia

# 322
Беше тъмно вътре,сигурно затова не е станала хубава снимка.Махам я,ще пусна скоро по-хубава Flutter
Благодаря ви bouquet Магнолия,ще те помоля само да махнеш цитата Embarassed

# 323
Беше тъмно вътре,сигурно затова не е станала хубава снимка.Махам я,ще пусна скоро по-хубава Flutter
Благодаря ви bouquet Магнолия,ще те помоля само да махнеш цитата Embarassed
Възможно е Simple Smile
Иначе си знаеш смятам косата ти за перфектна  Hug

# 324
Аз тези дни се чудех между боите Лакме и Вела Колестон. Двама фризьори и консултантите в Златна рибка ми казаха, че Вела била по-агресивна, така че си оставам на Лакме. Проблем й е трайноста, но дори и да взема по-трайна боя след 3-4 седмици пак са си поникнали белите коси и съм за боядисване, така че май по-добре по-щадяща и нетрайна боя.

# 325
Здравейте,отскоро започвах да ви следя и съм много заинтригувана Simple Smile  Обаче сега имам нужда от вашите съвети, т.к. не съм много опитна в боядисването за сега. Направих си кичури, обаче хич не ми харесва цвета, който се получи  и искам да го променя. Ще стане ли ако се боядисам цялата? Ще кача снимка след малко, че през телефона нз как

# 326
Здравейте,отскоро започвах да ви следя и съм много заинтригувана Simple Smile  Обаче сега имам нужда от вашите съвети, т.к. не съм много опитна в боядисването за сега. Направих си кичури, обаче хич не ми харесва цвета, който се получи  и искам да го променя. Ще стане ли ако се боядисам цялата? Ще кача снимка след малко, че през телефона нз как
Добре дошла💐зависи какъв е цвета ти и какво искаш да постигнеш.Ще чакаме снимка.😊

# 327

Здравей. Не съм по обяснението, тоест трудно сама се разбирам, но трябва да качиш сниката в някой сайт като прикачи, качи снимка и т.н. От там вече цъкаш с десния бутон на мишката "копирай адреса на избражението" и тук избираш втората иконка на втория ред , ще ти излезе така без кавичките"[img[/img]" между двете ИМГ поставяш линка , койт вече си копирала  Grinning

Иначе върху кичури зависи колко са светли. Доста време ще изсветляват първо те. Защо не ти харесаха. И аз искам кичури Simple Smile

# 328
Ще се допиша в отделен пост. Много харесвам такива целунати от слънцето коси, такива нежни кичури  Heart Eyes

Скрит текст:

Една приятелка си е направила жестоки кичури и ще ходя при нейната фризьорка когато си стъпя на краката след ши*аните вивакомци! Иска ми се да покажа снимка, но ще трябва да ѝ скрия лицето някак.

# 329
[img] http://biibii.snimka.bg/experiment/pricheska.946603.37927638 [img]
Надявам се да съм успяла с качването. Май успях. Такааа на снимките цвета на кичурите изглежда страхотно, но в действителност по скоро е русоляво - рижаво. Бих искала да стане кестеняво,но как да го постигна Sad  Cry

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 23:06 от bis_bis

Общи условия

Активация на акаунт