Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 440
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
Вече се вижда.  Peace

# 331
Bis,на снимката косата ти изглежда БОЖЕСТВЕНЯРСКО  Heart Eyes Не мога да ти дам съвет,в боите хич ме няма,но те приветствам при нас bouquet

# 332
Bis, и на мен много ми харесват, топли са и си отиват с основния цвят. Ако, все пак, много те дразнят можеш да пробваш да ги тонираш с някой матиращ шампоан за русокоски. Или да отидеш на фризьор и да ти променят цвета на самите кичури.
Иначе вземаш амонячна боя в близък до основния ти цвят, мажеш цялата коса и се лишаваш от кичурите (аз не бих).

# 333
Bis и на мен ми допадат кичурите ти .
Ако те дразнят както предлага Алечка може да отидеш на фризьор и да промени цветовете на самите кичури.И другия вариант е кестенява боя за коса.Слагаш и най вероятно ще пада в началото първо на кичурите ,но няма да стои грозно.Ще е кат леко естествено изсветляване на косата от слънцето Simple Smile

# 334
Bis, и на мен много ми харесват, топли са и си отиват с основния цвят. Ако, все пак, много те дразнят можеш да пробваш да ги тонираш с някой матиращ шампоан за русокоски. Или да отидеш на фризьор и да ти променят цвета на самите кичури.
Иначе вземаш амонячна боя в близък до основния ти цвят, мажеш цялата коса и се лишаваш от кичурите (аз не бих).
С матиращия шампоан за русоляви какъв ефект ще постигна? Аз искам да не ми рижевее толкова newsm78

# 335
Точно да убие рижавото е целта. Има сивеещ, перлен и розовеещ на Престиж. Пробвай поне преди да ги затриеш с боя 😊

# 336
  • В полите на Пирин планина
Има и по-силни / синкави и зеленикави / тонириращи балсами. На престиж има една Ледена зора, която е с много синьо и според мен ще матира и по-тъмни кичури.

# 337
Бис,косата ти е страхотна.
Но цвета на мен ми идва твърде жълт,рижав,някакъв такъв.Ти за какви кичури отиде?Върни се и кажи да ти ги оправят.Иначе сама не е ясно какво ще се получи.Аз съвет не мога да дам.Това си е от компетенцията на фризьор.На мен тези жълти кичури не ми допадат.Ти нещо светло кестеняво ли искаше?А натуралния ти цвят какъв е?

# 338
Каролин,да те попитам нещо.Вече изхабих почти две опаковки на Дюкре (останал ми е още за 2-3 измивания),според теб какъв шампоан да взема след това?Пак ли с Дюкре да продължавам или да взема нещо друго newsm78 И ако е друго,какво да е? Simple Smile От Дюкре виждам подобрение,но само до някъде.Не е каквото беше,но не е и супер,може би аз подходих с големи очаквания,че ще ми излекува проблема или поне ще го заличи в голяма степен Rolling Eyes

# 339
Но цвета на мен ми идва твърде жълт,рижав,някакъв такъв.
Споделям  Peace
Косата ти е чудесна, но цветът на кичурите никак не ми допада. И според мен е за фризьор, не знам дали вкъщи би могла да се справиш с някакъв продукт.

# 340
Но цвета на мен ми идва твърде жълт,рижав,някакъв такъв.
Споделям  Peace
Косата ти е чудесна, но цветът на кичурите никак не ми допада. И според мен е за фризьор, не знам дали вкъщи би могла да се справиш с някакъв продукт.
И аз затова препоръчах фризьор.
За цвета на мен не ми изглежда зле.На втората снимка се прилива чудесно с косата и стои добре. Peace
На първата снимка обаче не изглежда   толкова добре .

# 341
  • Бургас
Бис,много ти е хубава косата. Heart Eyes

# 342
В никакъв случай не е зле цвета. Самото преливане е направено чудесно. Просто е прекалено жълт, което и на нея както разбирам не й допада. Винаги може да се сложи една боя отгоре, ще се покрият кичурите, ще си сменят цвета малко, но пак ще си личат, дори може и по-добре да стане, и да убие жълтото, но при всички случаи е по-добре на фризьор. Аз затова предложих, който й го е направил, пак при него да отиде. Simple Smile
Не знам обаче защо така е станало? Не е разбрал фризьора какво иска ли?

# 343
Кичурите стават много хубави след боядисване Peace Първоначално не с иличат, но постепенно се отмиват става много по- приятно и плавно преливане.
И аз ще боядисам скоро моите. Бялата коса отдолу си излиза гадината  Confused

# 344
Беше тъмно вътре,сигурно затова не е станала хубава снимка.Махам я,ще пусна скоро по-хубава Flutter
Благодаря ви bouquet Магнолия,ще те помоля само да махнеш цитата Embarassed

Peace Махам го.

Общи условия

Активация на акаунт