Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 434
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Бис,косата ти е страхотна.
Но цвета на мен ми идва твърде жълт,рижав,някакъв такъв.Ти за какви кичури отиде?Върни се и кажи да ти ги оправят.Иначе сама не е ясно какво ще се получи.Аз съвет не мога да дам.Това си е от компетенцията на фризьор.На мен тези жълти кичури не ми допадат.Ти нещо светло кестеняво ли искаше?А натуралния ти цвят какъв е?
Да, исках нещо кестеняво, но уви... Естественият ми цвят е много, много тъмно кестенява, почти черна. Нз ако се боядисам с кафява боя, какво ще стане  ooooh!

# 346
Но цвета на мен ми идва твърде жълт,рижав,някакъв такъв.Ти за какви кичури отиде?Върни се и кажи да ти ги оправят.Иначе сама не е ясно какво ще се получи.Аз съвет не мога да дам.Това си е от компетенцията на фризьор.На мен тези жълти кичури не ми допадат.Ти нещо светло кестеняво ли искаше?А натуралния ти цвят какъв е?
Да, исках нещо кестеняво, но уви... Естественият ми цвят е много, много тъмно кестенява, почти черна. Нз ако се боядисам с кафява боя, какво ще стане  ooooh!
Трябвало е да ги тонират
 и до оправят.Та тъмна черна коса особено ако е боядисвала преди това стават трудно кичурите.

# 347
Е,  трябвало е Simple Smile Зависи какво е търсено. Според мен са прекрасни, преливащи се, стоят много красиво на снимката. Ако тя е искала да не са така медни (или медени? изложих се с правописа) е трябвало да каже какво очаква. Вече дали фризьора е читав е друг въпрос.

Чаровна, мислиш ли че няма да ми станат кичури на тъмна, боядисвана коса?  Confused

# 348

Чаровна, мислиш ли че няма да ми станат кичури на тъмна, боядисвана коса?  Confused
Ще станат но по трудно.При добър фризьор всичко става.Има шанс бързо да ти омръзна. Примерно на мен ми харесва много лилавото ,но ми липсва равното кафяво Simple Smile.

# 349
Трябвало е да ги тонират
 и до оправят.Та тъмна черна коса особено ако е боядисвала преди това стават трудно кичурите.
Не е третирана косата преди това,затова и не съм наясно с боите. Според вас ако се боядисам, с какъв цвят да е, за да станат по кестеняви.

# 350
С пепеливо рус би трябвало да станат добре. Слагаш върху цялата коса. Тъмното ще изсветлее с един-два тона, а кичурите ще добият по-естествен цвят. Така и преливката ще стане по-плавна, без да се губи ефекта на кичурите. Ако пепеливо русото ти стане светло, следващия път можеш да сложиш един тон по-тъмно.
Аз по този начин минах от наслоено с години черно към карамелено - кафяво, само че слагах златисто русо, защото обичам топлите нюанси.

Много приятна атмосфера в тази тема, поздравления, дами!

# 351
Аз още не съм се боядисала. След малко съм на фризьор да подкъсяваме още малко,един страничен бретон и горния пласт,да поизрежа изгорялото колкото може,и ще питам мога ли да се боядисам вече. ..Доста къса ще ми стане косата,но не се притеснявам, тъкмо за лятото 😊

# 352
Аз бях много надъхана да махам червеното, но то с всяко следващо измиване става по хубаво  Joy

# 353
Mother,и моето червено така.
От онзи ден е това,сега си мих косата и гледам,че и на мокро си личи червеното вече. Сега се чудя с каква боя да я намажа,че да подсиля цвета newsm78

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 19:26 от ARIA*

# 354
момичета как мога да постигна такава прическа?

# 355
Направо не искам да идва време за следващото боядисване. Една седмица бях ужас с тая червена кожа на главата  Joy
Сега е някак плавно, еднакво червено. От корените се отми онова най наситено червено, по дължините, които бяха почти черни сега все да се ползва червеното.

# 356
момичета как мога да постигна такава прическа?
Според мен с рибена кост на мокра коса Peace

# 357
На мен ми прилича на ретро преса newsm78

# 358
Направо не искам да идва време за следващото боядисване. Една седмица бях ужас с тая червена кожа на главата  Joy
Сега е някак плавно, еднакво червено. От корените се отми онова най наситено червено, по дължините, които бяха почти черни сега все да се ползва червеното.

Мамче, може да пробваш да обтриеш скалпа с масло. Аз мажа с масло от макадамия отпред на челото, ушите, врата, че имам много бебешки коси, а и съм много лява в ръцете. Мисля, че някое от момичетата в темата беше споделяло, че маже косата с малко преди боядисване, та не мисля, че ще има проблем с боята. Поправете ме, ако греша  Peace
Аз така си ходих с лилав път след оня пустия оцветител от На тъмно  Joy
После, като миеш търкаш интензивно скалпа.

# 359
Ария прелестна си  bouquet .
Мамче какво искаш да правиш пак с косата.Спри се вече.Ще си съсипеш хубавата коса .
Аз да ви разкажа косата ми е измита само със шампоан.На гости на родителите ми сме в момента.Пробвах на мама шампоана матриикс за боядисана коса.Косата ми остана мека и супер подредена след изсушаване.Нито маска,нито балсам слажих.Изсуших без термозащита и реших да не слагам серуми по върховете за да видя състоянието и.Много съм доволна от резултата.Имам и снимка ама няма да ви я покажа,че ви омръзна сигурно да ми гледате косата . Joy

Общи условия

Активация на акаунт