Магията на изтока - тема 49

• 44 051
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
2в1, тогава мога да кажа, че не гледам нито един от тези три, но както писах в по-горния пост мисля да започна  Father is Strange, не обичам много лигавите, е ако са стойностни - да, но за сега не смятам да ги гледам останалите два, че много ми станаха сериалите и не сварвам да ги гледам Laughing

# 721
Мисля,че направих огромна,не гиганска грешка. Embarassed
Ще почна от начало. Mr. GreenПуснах да видя дали става Moribito: Guardian of the Spirit и ми хареса един сигмент от музиката(май нищо друго не ми хареса).Нещо нормално и реших,че не е никак чесно да си го слушам сама.Не го намерих,но от препоръчаните ми изкочиха някакви клипчета с дългокоси сладури,това също не е най-лошото.Освен,че бяха дългокоси,бяха с бели коси. sweating От всичко най-обичам фентъзи с белокосковци Heart Eyes.Заребих се по Ice Fantasy. И си казвам колко може да са епизодите 24,26...най-много 30.
 hahaha Колко съм наивна - цели 62
 newsm78 Сега се чудя да го зарязвам ли още докато съм вначалото или да му дам шанс и да го зарежа когато тотално ми писне.

Тази песен е виновна

Що не си гледах Гоблин ooooh!

Praynig Сори за мрънкането

# 722
  • DE
Аз го гледах, защото харесвам и двамата актьори в ролята на братята принцове. Обаче, с мноооого превъртане. Виктория въобще не изигра добре любимата на големия. По-интересни бяха малкото братче и лошка. На моменти досаден, протяжен, скучен и нелогичен. Искаше ми се да е като "Четири бога..." но не би. Ако бе в рамките на 25-30 можеше и да се получи, но китайците се уливат напоследък в стремежа за повече екранно време  Tired Имаше няколко приятни второстепенни, но края бе по китайски "щастлив"  Grinning

# 723

Незнам дали съм ги гледала в други продукции,но и аз ги харесвам.Братята,не китайските фентазита.
Мисля,че съм гледала цели двa и по спомен пак с превъртане + лигаво любовни.В единият търсиха някакви перли,а другия беше с някакви откъснати страници,а главния обичаше дъщерята на учителя си.Ама все имаше белокоси. Heart Eyes
Щастлив нарочно ли е в кавички или всички са във великите ловни китайски полета?
Малкият брат по ми харесва. Mr. Green

Да си гледам Гоблин-чето,нали?

П.П. И аз искам нещо като "Четири бога..."

# 724
  • DE
Фън Шао Фън съм го гледала в няколко сериала и ми харесва как играе, но повечето му проекти не са кой знае какво. Някакси е масов актьор, много снима, но нищо впечатляващо. Харесах го в "Lan Ling Wang" бяха страхотен тандем с Ариел Лин. И на този му бяха много сериите  Grinning Добре се справи и като вторият в "The Girl in Blue"  но там бе абсолютно затъмнен от Roy Qiu  Heart Eyes който така или иначе блести навсякъде  Grinning
Ma Tian Yu го гледах в "Strange Hero Yi Zhi Mei" където бе абсолютен бонбон, приятна роля, но с това детинско лице скоро няма да има излъчване на мъжкар  Laughing и той много снима, но нищо блестящо.
Още едно изпълнение на песента на Ailee от "Гоблин" само, че в дует с обикновен човек от Фантастичните дуети.

Направо съм потресена какви певци има сред корейците, хора които нямат нищо общо с музикалния бизнес  Shocked

# 725
Фън Шао Фън съм го гледала в няколко сериала и ми харесва как играе, но повечето му проекти не са кой знае какво. Някакси е масов актьор, много снима, но нищо впечатляващо.
Shocked Видях му филмографията. Наистина има завидна бройка от продукция.
Гледала съм го само в Wolf Totem. Филмът го помня,но какво и как играеше - не.
Другите не съм ги гледала никъде.

# 726
  • DE
Не съм гледала нищо отдавна и като на майтап погледнах първи епизод на "Princess Agents" много харесвам Zhao Li Ying, направо не се усетих как изгълтах преведените епизоди навъднъж. Мнонго интересна история, загадъчни герои, добри бойни сцени, страхотни актьори... само епизодите са повечко 68  ooooh! но явно ще го гледам на порции та може е да не е толкова трудно за преглъщане  Grinning

# 727
 newsm56
Aз .... такова .... Ам....Gong Yoo с дълга коса не ми харесва.
Казах си го. Blush
Дано не го дават много с това косище на главата.

# 728
Споко Tuon. Само в началото на първи епизод е така, докато тече историята в миналото. После махат перуката.

The Best Hit
Посмях се с Юн Ши Юн. Героят му нали се прехвърли напред във времето, а всички от настоящето го мислят за мъртъв и тъкмо му правеха помен той взе, че се стовари от един въздуховод, който минава през къщата. Буквално им събра очите в точка Joy Joy Joy.

# 729
  • София
Ще взема пак да се пробвам с този хит, първия път не ми потръгна.

# 730
  • MJF
Miracle Man
3 от 8 кратки епизода изгледани. Още в първия спрях картината за да проверя 2 имена които многократно повтаряха.  Оказа се че явно имат манга по казуса - Хелън Келър  и Ан Съливън.
Нееднозачни герои за начало. Главния герой буди често чувството ми на гнусливост направо. То с "тоалетен хумор " имам опит на фронта но тук гледам нови висоти по косми и хранителни порядки от някои герои  Rolling Eyes Tired. Една от героините за трите епизода само провокираше едни и същи въпроси у мен без отговор.  Като оставя туй на страна, приготвих вече мишока и съм в готовност за тези моменти. Още не ми е ясно на къде и до къде ще стигне творческия екип с тази благодатна за развиване тематика. Събраните на едно място герои са достатъчно различни скици. Да видим.

нощен гост, ти си герой за мен. Спирита ме  Shocked, егати и новия вид. А на мен ми втръсна от липси на теми където да си изява музата и дори тема щях да правя.  ooooh! блаженни са вярващите както се казва. Не мърдам от тук  Wink Mr. Green.

Понеже наближаваме нова тема от една страна, а аз нещо се мотах предишни дни по чужди машини а на тях ползвам инфото от първите ни страници за онлайн линкове , малко ъпдейт предлагам  Blush. А и сайтовете местят сървъри напоследък често, сменят леко имената си и прочие. Проверих всички написани в подточка "Онлайн". Към тези на английски ползвам а ги няма там Dramacool http://ondramacool.com/   ,  KissAsian    http://kissasian.com
Аз като някое малко дете ама хич ме няма по помненето а като напиша на търсачка заглавието не ми излизат винаги желаните ресурси по чуждите машини. Blush

Покрай всичко това забелязах че имаме нещо като юбилей. Следва 50 -а тема.  ura блаво на дружината ни  lalalala
А дочакахме и лятото  Nature Sun With Face

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 12:33 от Шошулчо

# 731
Все едно има китиник на главата. Как са могли да му го причинят. Crossing Arms
Скрит текст:
Истински ужасон.

Покрай всичко това забелязах че имаме нещо като юбилей. Следва 50 -а тема.  ura блаво на дружината ни  lalalala
А дочакахме и лятото  Nature Sun With Face

Вярно,че ще е 50 тема.Браво на нас Hug
И лятото  Flowers Sunflower

# 732
И аз не харесвам тази прическа, но той е така само в ретроспекциите))

# 733
  • BG
шоши, пусни, де, много ще се радвам да видя твоя тема, време му е вече да направиш сефтето. На мен с новия форум, след като ми обясниха как се правят нещата, да е жива и здрава Blue Moon,много ми помага, ми е по-лесно, и покритите линкове, и снимки, и клипчета, директно излизат, ако са от ютюб. Ако решиш да правиш тема, ще помагам Hug или модератор също би помогнал.Сериални и филмови теми стават много бързо, виж за групите или за актьори си е голяма играчка.

# 734

Шаренко и лятно, без претенции, но девойките ще оберат лайковете на тийновете.

Шош, престрашила си се да пуснеш тема в Спирита Simple Smile. Гостчето ни е ударник там Peace.

Общи условия

Активация на акаунт