Януарчета 2016 - 9

• 102 909
  • 707
  •   1
Отговори
# 270
От къде купихте кокосовото брашно? Аз продължавам да издирвам тук и не мога да намеря.
Рецепти мога да предложа от темата за ВМ - НВХ. Може да си харесате нещо:

Танче, кокосово брашно си купувам онлайн от сайта на Зоя.

Благодаря! Да си призная досвидяха ми се парите - за 500 г., с доставката ще ми излезе близо 10 лв.  Crazy
Малко съм скарана с вкуса на кокоса и не съм сигурна, че ще се спогодим, та не ми се рискува.
Ще продължа да търся, ако открия някъде в магазин, ще взема за проба.

Ооо само за брашно не си заслужава поръчката. Аз от там поръчвам много неща и само така намирам смисъл да купя и брашно. Ние много обичаме кокос, но основно слагам стърготини. Брашно веднъж съм купувала и беше някакво изгодно. Може ако имаш път злда видиш в Метро или в някой био магазин.

# 271
  • София
Кокосовите стърготини ако минат през блендер няма ли да стане брашно?  newsm78 Аз много обичам кокос.  Heart Eyes

Момичета, Сами много почна да пищи ... при всеки отказ независимо къде е ...
Утре сме на консултация да видим колко е пораснал.  Grinning

# 272
Гери, да си ни жива и здрава, миличка! Много радост и любов, от нас с Мати!

# 273
Честит имен ден на всички именници  bouquet здрави , с късмет и много щастливи.
Гери и Криси така при никнене на зъби. Нещо ужасно е. И инак мрънка като и вземеш нещо,ама не е толкова брутално като,когато е раздразнена

# 274
Минавам на бързо да споделя.  Мишо го ужили оса на палеца. Малкото изследователче искаше да я хване . 😂 Поду се ръчичката и палчето. Дадох му веднага Арника и така 3 пъти през два часа.  Няма и следа,  не го сърби.  Та майчета носите Арника винаги с вас. И при удар, падане също действа. 

# 275
С какво третиратераните на децата, ако паднат и се ударят, ако прокърви коляно приерно? Интереьува ме нещо катоспрей примерно, който нещипе и е удобенза носене в чанта?  newsm78

# 276
  • Русе
Привет!
Ева е с Варицела.  Sad Баткото я донесе от градината. Мина я и от неделя Ева започна да се шари. Много пъпки има и ги чеше постоянно. Температура още вдига.
Да, Арниката е чудесна за такива неща. Аз и мазило съм си взела.

# 277
  • София
Лорл, Кали благодаря ви за честитките!  Grinning
Ох, не знам вече ... ако е от зъби ужас .. отгоре предкътниците са надути от един месец и като ги гледам няма скоро да избият.  Crazy
О, задължително ще взема Арника, че и Сами на вилата се опитваше да хване една.
За рани не знам, още не ни се е налагало да ползваме.
На вилата през нощта спа по-спокойно с две будения, снощи в къщи пак бяха драми. Там се изморява повече и ако времето позволява е все навън.
Бяхме на 5-ти на консултация и Сами е 9350гр. и 75см.  Grinning
Маги, дано не вдига повече Т и пъпчиците се успокоят и не я дразнят.

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 14:14 от GERY80

# 278
Ужасно смотано време  Shocked
Каква е тази Арника ? Кремче, спрейче ? И за какво се използва ?
Нашата кашлица продължава вече месец ще стане. Взехме инхалатор , естествено познайте дали седи и 5 секунди с него. Хванах и цаката поне с реклами да я заблея, така около 10ина секунди стои   Peace Ще видим дали ще има ефект. То вече и с какво ли не я тъпча - та фенистил ли не е, инфлуцид, сироп някакъв 🙄

# 279
  • Пловдив
Маги и нашия дребосък я изкара шарката, март месец след каката доста по тежко от нея даже пика при пъпките беше четвъртия ден и темература имаше не много висока но доста дни. Дано при вас бързо да минава.

# 280
Арника,  хомеопатия на гранули. Има и крем.

# 281
  • София
Здравейте!
Вчера дадох на Сами за първи път ягоди. Изяде 4бр. не много големи. Бяха страшно яроматни, а и сладки. Харесаха му, но днес има разстройство. Звъннах на ЛЛ и каза пробиотик и диета. Може да е от ягодите, зъбите или вирус ...  Мисля когато му се оправи стомаха да му дам пак ягоди да видя дали ще има реакция. Обрив по тялото няма. През нощта не беше много спокоен.

# 282
  • София
Гери, дано не е от ягодите - щом са му харесали, ще е кофти да не му понасят.

Моят Сами пък не иска ягоди. Два пъти му предлагах - дадох му ги на масичката - в една купичка нарязани на парчета - той ги вади, слага пак вътре, мачка ги, но не ги сложи в устата. Опитах се аз да му дам - с ръка и с вилица, върти главата и вика "не, не". Въобще не ги вкуси. Няма да го насилвам, но не вярвах, че ще има дете да не яде ягоди.  Crazy

# 283
  • София
Да ви споделя, каква щях да я свърша вчера: както може би знаете, беше последния ден, в който се кандидатства за детски градини в София. Аз съм спокойна, влизаме от раз на първо класиране в желаната ДГ и много - много не се задълбочих. Вчера ми беше много напрегнат ден, работя от вкъщи и задачките не търпяха отлагане. В 17.40 изпратих последния мейл и изведнъж включих, че аз отдаааавна не съм гледала профила в системата за кандидатстване. Цъкнах и какво да видя - ми там си се водя работеща, а не в отпуск по майчинство /както съм си/. Оттам и документите, които трябва да представя се объркват. В 17.58 оправих нещата, записах промените и щрак - системата се заключи. Късмет някакъв. Тази сутрин се събудих, сънувала кошмар, че ни отказват записване. Хахахах, подсъзнанието можело всичко...

# 284
  • София
... Въобще не ги вкуси. Няма да го насилвам, но не вярвах, че ще има дете да не яде ягоди.  Crazy
Sunglasses И аз не познавам дете, което да не харесва ягоди.

Общи условия

Активация на акаунт