♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 657
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Ауу Темпи Йомер изпепели Нера с думи smile3560

# 451
Ауу Темпи Йомер изпепели Нера с думи smile3560

Надявам се поне половината да са ѝ влезли в мозъка  hahaha hahaha

# 452
Ама тя и мозък ли има newsm78

# 453
  • Пловдив
Темпи, добре я подреди Йомер Нериман!  Mr. Green Ама дали е влязло нещо в главата и също се съмнявам. В нейната глава влиза нещо само когато става дума за пари.  Mr. Green

# 454
Темпи, добре я подреди Йомер Нериман!  Mr. Green Ама дали е влязло нещо в главата и също се съмнявам. В нейната глава влиза нещо само когато става дума за пари.  Mr. Green

И аз точно поради това се съмнявам  Mr. Green Mr. Green

Джанъм, е все с нещо трябва да ги измисля тези глупости... може да е колкото грахово зърно, ама го има  Joy Joy Joy

# 455
Защото Нера според мен е подмината от еволюцията , това чувство за вина и мярка за поведение въобще го няма в генома и, мозъка е на ниво примат, който все още се чуди какво е дърво, а сърцето и е на ниво полярна мечка- студ

# 456
Защото Нера според мен е подмината от еволюцията , това чувство за вина и мярка за поведение въобще го няма в генома и, мозъка е на ниво примат, който все още се чуди какво е дърво, а сърцето и е на ниво полярна мечка- студ

А после ме питаш нямало ли да я променя  ooooh! ooooh! ooooh! Щеше ми се да има шанс, ама след повторението на сериите така съм ѝ набрала, че  #2gunfire #2gunfire

# 457
Предварително празнуват рождения ден на Онур, който ще е в понеделник  Crazy Crazy Почти всички от екипа са в клуба  Whistling Whistling Whistling

# 458
Предварително празнуват рождения ден на Онур, който ще е в понеделник  Crazy Crazy

... и три дни яли, пили и се веселили Rolling Eyes

# 459
Елка в ново дизи по Стар тв през лятото, но партньора  и още не е избран, върви каст- приказна история за любовта, спрягат Сечо , Бурак Йозчевит / но той уж пък щял да почива/, Мурат Юналмъш....

Филма е за младо , умно и богато момиче... правилата на семейството и любовта...
..............
новость ...наша Эличка будет в новом фильме...который будет транслироваться на Старт тв...на летний период...)))не знаю как точно перевести...Одна сказочная история любви...))партнер еще не выбран...))) рассматривали таких как Бурак Озчивит...но он занят в сериале...и возможно летом будет делать отдых..))Мурат Юналмиш....и возможно Сечкин Оздемир...)))фильм о молодой умной и богатой девушке....ветер любви...и определенные правила семьи...которая она вынуждена выполнять))

Не знам колко е достоверно

# 460
Ще почакаме и ще видим  Whistling Whistling Но да гледам във вторник Елка а в сряда Баръш ще ми е странно  ooooh! ooooh! Искам си ги заедно  Crossing Arms Crossing Arms

# 461
И аз искам да ги гледам заедно, но в компанията на кака , да и гледам реакциите, сеира де Mr. Green

# 462
И аз искам да ги гледам заедно, но в компанията на кака , да и гледам реакциите, сеира де Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy

После аз съм била гадна  hahaha hahaha Защо все лошото ѝ мислите на тая жена  Mr. Green Mr. Green

# 463
Хич не и мисля лошото, аз даже съм от малкото, които я харесват Outta Joint, с Боре са си лика прилика, все пак ако е някоя топ красавица тунингована до немай и къде ще се загуби неговия чар и харизма, а така до обикновената и естествена кака си е добре, неговата слава и нейния блясък, тандем един път Whistling

# 464
Охх ако знаеше само кака каква почитателка си има в твое лице  Joy Joy Joy С такива желания като твоите хейтъри не ѝ трябват  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт