Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 066
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Дам и аз така важно ми е да чуя че наддава всеки път щом сме на преглед . Вас започнаха ли да ви викат на 2 седмици вече защото мен да вчера бя и сега на 18 пак което за мен е добре че аз съм голяма паника и колкото по често ходя по добре . Пловдивските мами да попитам къде сте се надочили да рабдате в коя болница кой доктор мнения някакви ?

# 391
за прегледите и на мен ми каза от тук нататък по-често ще се гледаме
след 2 седмици пак,и аз много се радвам да си я гледам макар и през монитора  Laughing

Танче,ти щом си от Пловдив къде ще раждаш,как,при кой ?
аз искам в окръжна без избор на екип за сега  Rolling Eyes

# 392
Ами аз много исках в хирургии след което се отказах по точно леля ми ме разубеди и засега съм се насочила в торакс ако всичко е наред де при д-р Кунчев мисля нормално да раждам Simple Smile

# 393
  • Сливен
Питане към мамите с опит трябва ли за кош за новородено(за количка) допълнителна възглавница или се използва матрака като се надигне малко?Извинявам се за глупавия въпрос,предполагам че и за напред ще имам такива.

# 394
Питане към мамите с опит трябва ли за кош за новородено(за количка) допълнителна възглавница или се използва матрака като се надигне малко?Извинявам се за глупавия въпрос,предполагам че и за напред ще имам такива.
Аз не съм ползвала, първите месеци, примерно до 4ти не съм и надигала матрака. Като за зимно бебе ползвах портбебе за завиване, а сега отдолу само бархетена пеленка мисля да постила.

# 395
Добре за зимно бебе да , но аз за лятно незнам какво да взема дори за изписването и за разходки дайте съвет?

# 396
За раждането в Пловдив , насочила съм се към Селена защото наблюдаващият ме АГ работи там и съм много доволна от него . За Кунчев , моя колежка роди при него , много е доволна . За окръжна лежала съм там при първата си неуспешно завършила бременност и не бих повторила . Беше 15 юли 2015г (терминът ми е за същата дата тази година ) , комари , задух , хлебарки ... санитарите бяха много човечни , сестрите също , но обстановката ми дойде в повече .

# 397
Не трябва възглавница за количката, но аз след 2-рия месец сложих, защото тя постоянно се надигаше.

Мен не ме викат по-често на ЖК. Днес бях и след 20 дена трябва да ходя за 45 дневния.

# 398
  • Сливен
Мерси ,момичета.

# 399
Момичета да ви питам мислите ли да ходте на последната фетална морфоология че то си стана време или някои ходил ли е какво мислите какво ви казват вашите доктори ?

# 400
Мисля да не ходя. Докторът, при който ходя допълнително, защото искам той да ме изражда, изглежда има поглед върху нещата, въпреки, че не е специалист по ФМ.

# 401
Аз ходих. И добре, че отидох.
Последва и фетална ехокардиография, на която не отидох в 22 седмица.
Сега ще трябва да се следим след раждането.

# 402
Аз няма да ходя . Според АГ ми не е необходимо .

# 403
Аз съм си записала час за 17.05.АГ-то каза,че не е задължително но е хубаво да се отиде,заради Доплера.
Бебка,какво са констатирали?Дано не е сериозно.

# 404
Ами и моите АГ ми казаха да не ходя, но аз отидох...

Дясната камера е малко по-голяма от лявата - трябва да е обратното.
Това, може да доведе до стесняване на аортата, след като беб започне да я ползва - тоест като се роди и вече диша през дробчетата.
Сега проблем няма, но като родя трябва веднага да го види кардиолог.
Радвам се, че отидох, защото, вярно в тези седмици нищо не може да се направи, но има неща, които трябва да се знаят веднага след раждането и да им се обърне специално вниамние.
Който може - да иде.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт