Бели петна и Антимико-Ацид

• 5 982
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте,
Наскоро бях на почивка в чужбина на море и след като се върнах целия ми корем и дупе пламнаха в малки бели точици,които са гладки. ( Преди години имах,но се махнаха сами) . Купих си Медикет, клотримазол , екзодерил и ги мазах 3 седмици без ефект. Дадоха ми направление за много добър дерматолог, но прегледът ми е чак на 19.04.2017. Един познат е имал такива бели точки по корема и гърба след море и каза,че се е мазал с Антимико Ацид. Реших да пробвам и аз. Почна да ме щипе и почервеняха зоните където се мазах и още си седят червени. Дали може да си остане така завинаги? Много ме е стра. В интернет пише ,че може да се получи бъбречна недостатъчност Sad Моля помогнете. Благодаря

# 1
Пусни снимка на петната.
Възможно е да е витилиго.

# 2
Форумът не е лекар, това което ожеш да направиш е  да посетиш дерматолог веднага!
И не да се мажеш с всичко което чуеш и прочетеш от познати и роднин. Само лекар може да ти изпише адекватна терапия и  даде пралиното лечение.  Peace

# 3
Записала съм си час при много добър дерматолог и съм с направление от личната лекарка, но е чак за 19.04.

Снимка на петната само че моите са на корема и дупето горната част:

https://www.google.nl/search?q=%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8+%D0%BF%D … rc=B44o7_UiNxPsUM:

# 4
Вероятно си получил избеляване на кожата от слънцето, ако си се пекал на слънце, имала съм такива по ръцете, макар и 1-2.

# 5
Вероятно си получил избеляване на кожата от слънцето, ако си се пекал на слънце, имала съм такива по ръцете, макар и 1-2.

Между другото същото ми каза и личната лекарка,че е пигментация на кожата. В такъв случай какво мога да направя? Много уродливо изглежда. Направо ме е срам да се показвам пред мъжа си Sad

# 6
  • София
На първо време спрете антимико ацида и другите илачи, които ползвате и си изчакайте часа за дерматолог.

# 7
На първо време спрете антимико ацида и другите илачи, които ползвате и си изчакайте часа за дерматолог.

Мерси много за отговорите  bouquet

# 8
И аз ти препоръчвам да спреш мазането с каквото и да е, докато не се види от дерматолог.
П.п. чак пък уродлива?

# 9
Аз също имам такива, по- мънички и не така компактно, но си стоят, не изчезват, особено си личат като направя тен.  Бях питала и преди тук, но не получих съвет. Според мен не е витилиго.
Моля те, сподели като ти мини прегледа, а дотогава не предприемай нищо. Моите са от години, не се размножават толкова бързо, така че по- добре изчакай  Peace

# 10
И моите са от години и по същия начин като направя тен, си личат, но тоя път бая се пекох в Африка, а там слънцето е силно, въпреки че не се усеща, а се мазай с фактор 50. ..
Аз също имам такива, по- мънички и не така компактно, но си стоят, не изчезват, особено си личат като направя тен.  Бях питала и преди тук, но не получих съвет. Според мен не е витилиго.
Моля те, сподели като ти мини прегледа, а дотогава не предприемай нищо. Моите са от години, не се размножават толкова бързо, така че по- добре изчакай  Peace

# 11
Антимико Ацид е много силно. По-леко е Антимико Бета, не щипе и не зачервява, само е мазно и мирише неприятно. Но помага, ако белите ти петна са "Разноцветен лишей". Трябва дерматалог да каже какво е.

# 12
Разноцветния лишей са едни тъпи кожни гъбички, това е обезцветяване на кожата от слънцето и не е нищо опасно, имала съм такива и в момента имам на лявата ръка, петънце като твоето - автора на темата, но не рева и не пускам теми за щяло и не щяло.

Общи условия

Активация на акаунт