Възможност от Philips да спечелите уред за пречистване и овлажняване на въздухa

• 31 944
  • 473
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе, България
Как се борите със замърсения въздух у дома?

Освен редовно проветряване, използвам прахосмукачка робот почти ежедневно и прахосмукачка с воден филтър поне веднъж седмично. Освен пода и килимите, почиствам и меката мебел. Отглеждам живи растения, предимно листни, а не цъфтящи. В спалните - само алое. Забърсвам повърхностите на мебелите винаги при нужда. При готвене е винаги включена аспирацията, а за свеж аромат залагам на лавандулово и евкалиптово масло.
Въпреки това у дома има много прах - фин, сивкав, пада като плътен слой само за ден. Confused Живеем до улица и в район, където отоплението е предимно на твърдо гориво.

# 16
  • Пловдив
Проветряване, когато е приятно времето сме с постоянно отворени прозорци...

# 17
Как се боря? Май само си мисля, че го правя...Живея в град, в който основното отопление през зимата е твърдо гориво- дърва и въглища, къщата ни е на високо и димът от всички съседи е все у нас. Овтаврям широко терасите, но вместо да влезе свеж въздух, идва пушилка:( При дете с астма, с удоволствие бих изпробвала уреда за пречистване.

# 18
  • Плевен
Редовно проветряване, аспиратор в кухнята, голяма част от пода е с плочки и често почиствам, имам и обособен зелен кът с растения.

# 19
Зимата проветрявам 4-5 на ден,  а като е по- топло времето прозорците са отворени целодневно...

# 20
Проветрявам, бърша прах, почиствам, тупам одеала/завивки, отглеждам растения

# 21
Имам малко дете и чистотата на дома, но и на въздуха в него е много важна за мен! От както дъщеря ми се роди почиствам всеки ден мебелите и повърхностите от домашен прах; забърсвам пода с чиста вода, без препарати и проветрявам поне два пъти дневно. През ден минавам и с прахосмукачка целият апартамент.

# 22
Проветрявам, почиствам

# 23
Как се борите със замърсения въздух у дома? Проветрявам ,колкото се може по-често, бърша пода и прахта, тупам завивки, отглеждам стайни растения!

# 24
Проветрявам редовно, почиствам редовно.

# 25
  • София
Ежедневно почиствам  прах,пускам прахосмукачка,проветрявам.Синът ми е с алергия към домашният прах и полените та борбата е всеки ден.

# 26
  • Перник
Здравейте,
с радост ще се включа в тази тема, тъй като живея в един от градовете с най-замърсен въздух в държавата ни.
Аз също като повечето тук проветрявам помещенията редовно, вечер преди лягане спалните задължително се проветряват. Опитвам се да поддържам мебелите и пода възможно най-чисти.

# 27
  • Горна Оряховица
с яко проветряване... Joy

# 28
Не правя всичко, което е възможно, но все пак полагам усилия.
Проветрявам, опитвам се да намаля постелките, задържащи прах, чистя с прахосмукачка, пера завеси и завивки сравнително често.

# 29
  • Велико Търново
Почиствам редовно,проветрявам и избягвам да съхранявам твърде много вещи,които събират прах.

Общи условия

Активация на акаунт