Звездни компромати - 320 част

• 114 914
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Дженифър и Бен три деца ли имат?  Shocked Изпуснала съм.
А понеже скоро писахте, че Виктория Петрова от БТВ е бременна, сега я гледах по Новините, не ми се стори с корем.  Rolling Eyes Беше с черна ризка и колан на талията. Може и да сте се объркали, или пък аз не съм видяла добре.  Rolling Eyes

# 362
май аз съм единственета , която няма мокри сънища от братята Hemsworth, на мен са ми ужасно лигави и напомпани

# 363
  • Бургас
Ако Джен и Бен са протакали и са си дали шанс със сигурност не е било да дразнят нашата съфорумка Адел. Grinning

# 364
май аз съм единственета , която...
Не си сама  Laughing

# 365
# 366
Аз съм наполовина с вас  Mr. Green По-малкия ми е лигав и нежен някак  Blush

# 367
Ако Джен и Бен са протакали и са си дали шанс със сигурност не е било да дразнят нашата съфорумка Адел. Grinning

+1
На мен ми хареса, че не направиха съдебни циркове. Дори самият развод смятат да уредят чрез медиатор. Попечителството над децата ще бъде споделено. А и от самата раздяла през юни 2015 до сега са минали по-малко от 2 години. Виждала съм и в България, и в чужбина разводи на обикновени хора, които се проточват много повече. 

ANONIMEN_3, със сигурност не си единствената.

Кейти Пери на корицата на Vogue

# 368
Аз пък сега разбрах, че са братя, мислех че въздишането е по един индивид.

# 369
И аз не си падам по братята Хемсурт, Крис ми е най-симпатичен и то не толкова визуално, колкото като съвкупност от впечатляващ ръст и милата картинка, която представлява с децата си, само един ретривър им липсва  Simple Smile

Аз не мисля, че правиха циркове Бен и Джен. Дали са си шанс- къде заради децата, къде заради останали чувства един към друг. При някои се получава, при други - не. Дано са щастливи и той успее да се пребори с проблемите си.

Викандер за френския Ел
Скрит текст:

# 370
  • вятър в маслините, вятър над хребета
май аз съм единственета , която няма мокри сънища от братята Hemsworth, на мен са ми ужасно лигави и напомпани
Не си единствена. Единият ми е безразличен, другите двама ми докарват рефлукс.

"Стилът" на Джей Ло винаги ме оставя безмълвна Tired. Ако това е цената да си "свежарка" на близо 50, предпочитам да не съм, като ми дойде времето.
Тия чанти, които рекламира Алисия (красива!) също ме потрисат. Точно на Дженката и другата, издържаща се от задника си, Ким К., си ги представям.

# 371
  • София
И за мен Хемсуърт е напълно безинтересен.

Синди Крауфорд и щерка й. И тия двете вече започват доста да отегчават с позиране.

Скрит текст:

# 372
Уил Смит отрязал растите на Джейдън  Laughing Заприлича на човек.

Скрит текст:

# 373
# 374
  • Вестерос
И аз не ги харесвам.

Джей Ло да си върне прическата от сериала!  Там ме кефи как я обличат, в живота ми е като Марая  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт