Звездни компромати - 320 част

• 114 917
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Аз ли съм единствената, която знае предварително, че след постове като "Аз ли съм единствената, която..." винаги ще последват още няколко поста, които ще казват, че "не си единствената, която" и аз ли съм единствената, която намира това за забавно?  Много е хубаво да откривам, че не съм единствената, която....е много зле, примерно.  Heart Eyes

# 376
Аз ли съм единствената, която знае предварително, че след постове като "Аз ли съм единствената, която..." винаги ще последват още няколко поста, които ще казват, че "не си единствената, която" и аз ли съм единствената, която намира това за забавно?  Много е хубаво да откривам, че не съм единствената, която....е много зле, примерно.  Heart Eyes
+1 Mr. Green
Преброяване, к'во да го правиш. 'Айде, не си сама. Party И аз така hahaha

# 377
  • До морето
Аз ли съм единствената, която знае предварително, че след постове като "Аз ли съм единствената, която..." винаги ще последват още няколко поста, които ще казват, че "не си единствената, която" и аз ли съм единствената, която намира това за забавно?  Много е хубаво да откривам, че не съм единствената, която....е много зле, примерно.  Heart Eyes
Не си единствената  hahaha

# 378
Джей Ло в какъв сериал е участвала?

# 379
# 380
# 381
Аз ли съм единствената, която хабер си нямаше, че Джей Ло учавства в сериал на Амазон? Добре, че е тази тема  Praynig  Hug

# 382
Аз ли съм единствената, която хабер си нямаше, че Джей Ло учавства в сериал на Амазон? Добре, че е тази тема  Praynig  Hug

Не си, не си единствена, и аз не знаех...
Хахах, не издържах!  Joy

# 383
Брях и аз не знаех, че Джей Ло участва в сериал. Дано е по-свестен от тъпоъгълните филми, в които съм я гледала.
На Никол Ш. сестра й е по-готина от нея  Sunglasses !

# 384
Плаче ми се- каква снимка на Виго постнах по-напред, а сега какъв е дядко Sad

# 385
Добър е сериала.

# 386
  • Оптимист по принуда
Плаче ми се- каква снимка на Виго постнах по-напред, а сега какъв е дядко Sad
Не му е простила възрастта  Confused

# 387
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Ейй, поне на един мъж да коментирате остаряването, но едва ли ще го разкостите като женките. На тях и под ботокса ще бръкнете в търсене на материал за неодобрение Laughing

# 388
Ейй, поне на един мъж да коментирате остаряването, но едва ли ще го разкостите като женките. На тях и под ботокса ще бръкнете в търсене на материал за неодобрение Laughing
Това щото сме злобни и завиждаме, не за друго. Rolling Eyes
Не ми се почва за Виго, че ще ти прилошее. Twisted Evil Пък и той не се преструва на 20 годишен. Трябва да си на тежка дрога, за да ти се види млад и хубав.

# 389
Това щото сме злобни и завиждаме, не за друго. Rolling Eyes
Не ми се почва за Виго, че ще ти прилошее. Twisted Evil Пък и той не се преструва на 20 годишен. Трябва да си на тежка дрога, за да ти се види млад и хубав.
Преди беше, беше наистина много хубав  Heart Eyes излъчване, сексапил, всичко му харесвах. Сега грам от тези неща не виждам да са останали.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт