Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Бебешка тема 24

• 40 610
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
Кристи, дано си права.  Crazy Всичко съм готова да изтърпя, само да чуя в четвъртък, че сърчицето тупка с все сила.
Момичета, ще си спретнете прекрасна срещичка. Имаше вероятност и аз да съм там, но док реши до ме праща направо при Сигридов. Чак съжалявам, че ще пропусна тази среща.  Heart Eyes

# 691
Ауу ама то наистина се очертава сбирка на форума пред кабинета на док. Mr. Green
Боби, нищо не ти пречи да дойдеш, после може да хапнем/пийнем някъде. Peace Иначе наистина 11 май е хубав празник. От сърце ти пожелавам страхотни новини за бебка и да отпуснеш душичката малко.  Praynig

# 692
В коя нова болница отиват?

# 693
Тук съм. Чета и ви мисля, но не мога да стигна до писането. Не съм много в час последните дни, ама стискам зъби Tired
Палци на всички и половината да се похвалите с хубави новини още утре fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 694
Какво ти е?

# 695
Кристи, някакви дреболии, но сериозно ми играят с нервната система вече.

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 16:50 от 💎Bling-a-ling💎

# 696
Да не са киселини? Щото тогава боли яко гърло, ама не е от гърло и файда от хапове никаква.

# 697
Момичета, телефрафно ви желая много късмет и стискам палци! Чакам ви после на отчет! Много ми се искаше да съм с вас и да ви стискам палци, но чак другата седмица ще съм Wink

# 698
  • София, Надежда1
Лив моят първи преглед е чак на 22 Май ден след имения ми ден много далече ми се вижда ама много едвам чакам казвам ви

# 699
  • София
Момичета, тези пред кабинета на док, я го питайте кога отваря новата клиника, че да не ми излезнат сметките криви. Плийс!

# 700
  • София
Хайде и от мен много късмет на всички днес. Само с хубави новини да стартира седмицата! fingerscrossed

# 701
Еее Воайорче вече минах аз трябваше по-рано да пишеш. Малко съм по-спокойна видяхме плоден сак, на 22 май съм на втори преглед , после ме праща при Сигридов. Това което ме притесни е че яйчниците ми са станали огромни образували са се големи кисти от стимулацията, дано да не причиняват проблеми.
Лив какво стана мина ли твоят преглед.

# 702
  • От Луната
Злате и аз имах кисти, постепенно се успокоиха и всичко беше наред.

Много успех момичета!
Скрит текст:
днес аоо сте видели едно сладко, леко кисело бебоче,
да знаете че бяхме ние Wink
Мернахме док за секунда. Имаше много хора и не искахме да пречим.

# 703
  • София
Малко късно но палчета и от мен.
Успешна седмица на всички. Hug

# 704
Момичета, при мен нещата са зле. Като се успокоя ще пиша, че още съм в шок.
Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт