Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 114 425
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Другото място, на което се надявам никога повече да не ми стъпи крака е Нирвана.
Защо? Доколкото помня, ти прави там няколко процедури, от които беше много доволна. Какво е станало след това?

# 196
  • в 1001-та нощ
Доволна съм от апарата. Отношението е брутално и ме отблъсна крайно. Натрупаха се разни ... случки във времето. Иначе това ми е най-удобното място, има цялата техника, от която имам нужда, но като липсва другото ... Sad Много ми се искаше да се получи  Confused

# 197
Ох, Аленка, много е кофти така, но вече хич не се цени отношението към клиента на много места.  Crossing Arms

Благодаря ти за отговора, ако се реша, ще се консултирам и с Ванеска, наистина прочетох много положителни отзиви за нея.
И поредният ми въпрос: всяка отворена ампула филър се заплаща изцяло нали? Независимо дали се използва цялата или наполовина например. Поне аз с такова впечатление съм останала досега , но ми е любопитно все пак.  Thinking

# 198
  • София
Ох, Аленка, много е кофти така, но вече хич не се цени отношението към клиента на много места.  Crossing Arms

Благодаря ти за отговора, ако се реша, ще се консултирам и с Ванеска, наистина прочетох много положителни отзиви за нея,
И поредният ми въпрос: всяка отворена ампула филър се заплаща изцяло нали? Независимо дали се използва цялата или наполовина например. Поне аз с такова впечатление съм останала досега , но ми е любопитно все пак.  Thinking

Определено, не! Peace
Аз поне не съм плащала за отворена и не изхабена ампула от филър.
Ако пожелая за нещо друго по мен - Ок, ако не, - не плащам. Peace

# 199
Момичета може ли да ми разясните с ботокса се блокира мускула на гневните и челото за да не позволява сбръчкване, но бръчките като линии и дълбочина си стоят така ли? Не опъва ли бръчката и задължително ли с филър трябва да се попълват?

# 200
Момичета може ли да ми разясните с ботокса се блокира мускула на гневните и челото за да не позволява сбръчкване, но бръчките като линии и дълбочина си стоят така ли? Не опъва ли бръчката и задължително ли с филър трябва да се попълват?
Предполагам, че зависи от дълбочината на бръчката. Моите две си бяха дълбочки, личаха и в спокойно положение. Загладиха се изцяло  bouquet

# 201
Цвети, хубаво, че не си тръгнала да разграждаш филъра.
И при мен първия път се получи точно така. Ванеска ми го слага. Правила ми е много манипулации и и имам голямо доверие. И все се дърпах за устните, накрая ме нави. И като се появиха едни сини. червени петна....няма замазване  Embarassed. Около седмица бях така, после постепенно се възстановиха, но и за мен беше много травмиращо и некомфортно  Embarassed. Не стига, че ме боляха, ами и пред другите се чудех какво да казвам...  Embarassed
 Hug

Това не е добра реклама на Ванеска и леката й ръка...точно обратното  Simple Smile

Правила съм поне 10-тина манипулации при д-р Ванеска. Винаги към 11-12ч, след което си се връщах на работа и освен този единствен случай с устните, в никой от другите дни не ми е личало каквото и да е.

Всъщност, поради дискусията затъмни кръгове под очите, може би е добре да споделя. Аз тръгнах при нея точно заради това, досега ми е сложила 2 пъти филър с канюла (за няколко години)  и сега изобщо не се сещам, че това някога ме е притеснявало. А бях пробвала какви ли не кремове.

# 202
Цвети, хубаво, че не си тръгнала да разграждаш филъра.
И при мен първия път се получи точно така. Ванеска ми го слага. Правила ми е много манипулации и и имам голямо доверие. И все се дърпах за устните, накрая ме нави. И като се появиха едни сини. червени петна....няма замазване  Embarassed. Около седмица бях така, после постепенно се възстановиха, но и за мен беше много травмиращо и некомфортно  Embarassed. Не стига, че ме боляха, ами и пред другите се чудех какво да казвам...  Embarassed
 Hug

Това не е добра реклама на Ванеска и леката й ръка...точно обратното  Simple Smile

Правила съм поне 10-тина манипулации при д-р Ванеска. Винаги към 11-12ч, след което си се връщах на работа и освен този единствен случай с устните, в никой от другите дни не ми е личало каквото и да е.

И при мен е същото, абсолютно всичко - филър в устните, под очите, челото, плазмотерапия - всичко правя в обедната почивка. Никога не съм имала синки, зачервяване или нещо, което да ме притесни. Връщам си се на работа спокойно, дори не се налага коректор да слагам. Все пак моята кожа е по-плътна. Но дори под очите не ми е ставало синьо или да е имало следи.

# 203
Ех жалко за тази Ендосфера в Дуписима... много се надявах да има добри отзиви, но явно нито процедурата нито салона са читави, а ми е на съседната пресечка...  Crazy

Значи засега единствено Хил Клиник и Есте Клиник май се открояват като надеждни.. И Скин системс евентуално?
 А други процедури освен филър, които могат да се правят по-близо до окото и наистина да заличават тъмните кръгове и да помагат с хлътването има ли? Тази избелваща терапия има ли ефект при сенките?
Честно казано не разбирам как ги слагат тези филъри под очите. Като гледам онлйан с Реденсити се запълват почти идеално (и на снимки и на видеа), т.е. явно филъра стига и по-високо където е реалното хлътване.. А тук всички ми обясняват, че филъра се слага върху костта, което при мен по никакъв начин не се отразява на хлътването или тъмният нюанс на кожата..  ooooh!

# 204
Опъват се и без филър Peace

# 205
Ех жалко за тази Ендосфера в Дуписима... много се надявах да има добри отзиви, но явно нито процедурата нито салона са читави, а ми е на съседната пресечка...  Crazy

Значи засега единствено Хил Клиник и Есте Клиник май се открояват като надеждни.. И Скин системс евентуално?
 А други процедури освен филър, които могат да се правят по-близо до окото и наистина да заличават тъмните кръгове и да помагат с хлътването има ли? Тази избелваща терапия има ли ефект при сенките?
Честно казано не разбирам как ги слагат тези филъри под очите. Като гледам онлйан с Реденсити се запълват почти идеално (и на снимки и на видеа), т.е. явно филъра стига и по-високо където е реалното хлътване.. А тук всички ми обясняват, че филъра се слага върху костта, което при мен по никакъв начин не се отразява на хлътването или тъмният нюанс на кожата..  ooooh!
При мен имаше хлътване над назолабиалните и под околоочния след поставянето на Реденсити II и там ми сложи два МД кода и се изглади .Тъмните кръгове изчезнаха след поставянето на филъра при мен .

# 206
  • София
Аз след като приключа пакета Легаси, се чудя дали да не попълня назолабиалните и под очите..Sad Нещо напоследък си забелязвам хлътване и потъмняване в зоната и много ме дразни.Sad Грима не оправя нещата..Уж се наспивам, не ям солено, пия вода...вечер си позволявам по чашка вино, понякога с компания повечко, но не прекалявам, а и е рядко. Не знам от какво се появиха така изведнъж... Четох за този биофилър в Хил Клиник и ми е интересно дали е добър и каква му е цената. Имате ли представа, някоя от вас дали го е поставяла вече? Мислех и за ботокс във гневната и то станаа... ooooh! Ще трябва едно по едно. Tired

# 207
И поредният ми въпрос: всяка отворена ампула филър се заплаща изцяло нали? Независимо дали се използва цялата или наполовина например. Поне аз с такова впечатление съм останала досега , но ми е любопитно все пак.  Thinking
Определено, не! Peace
Аз поне не съм плащала за отворена и не изхабена ампула от филър.
Ако пожелая за нещо друго по мен - Ок, ако не, - не плащам. Peace

И какво я правят отворената и не изхабена? Хвърлят я или я оставят за някой друг? Защото, ако е така е нелогично да не си я платиш цялата  - кой ще изхвърли цяла ампула за 700 лв напр, а ще платиш 300 да речем?

Тук в Норвегия това е Абсолютно забранено! и много се радвам за това. В никакъв случай не бих искала да платя и да ми вкарат нещо с игла в тялото, което е било отворено незнайно кога.
От елементарна безопасност до хигиена. Тук поне се спазват много стриктно правилата за хигиена и безопасност - не пипат без ръкавици, отварят пред теб, дезинфекции...всичко е под контрол.

Валянова в Хил клиник го практикува това, поне 2014 г. Не знам дали все още е така. Живкова не, категорична беше и не дели и не пази ампули.
В Норге също са така - дори да поискам да ми я запазят за мен! И да отида след два дни например да поставят останала част, не го правят, отказват категорично.

Това за тях е стерилен продукт и веднъж отворен или се слага на момента или се изхвърля.

Нямам идея как се процедира в повечето клиники в БГ?

P.S. Лятото, като си дойда в БГ ще се консултирам с Ванеска, шом има толкова доволни от нея Simple Smile Аз съм избягвала Хил Клиник основно заради Валянова  Stop

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 12:41 от Самсара

# 208
Здравейте , мами Simple Smile В форума има много изписано относно липосукциите , но ми се ще малко по-актуална информация . Насочила съм се за липосукция на вътрешната част на бедрата. Тренирам активно , спазвам известни ограничения в храненето и съм нормална на тегло , а бедрата си стоят все толкова мазни :/ . Та има ли някой , който скоро си е правил липосукция и би ли споделил опита си и насоки към определен доктор?

# 209
Здравейте,въпросът ми е към дамите със силиконов бюст,24 дни след  операцията ,кожата на гърдите ме боли при докосване/натискане ,това нормално ли е,от разстягане или ...,кога ще мине,чак на 2 май съм на преглед лично при др Динев,вече спя настрани,но все още има лека болка и дикомфорт от определени движения или носене на нещо по тежко ,но пък още от 16 ден съм на кроса,въртя та се пукам без да движа ръцете newsm53  ииии въпрос към Алена мазала ли си белезите с нещо,на мен ми казват ,че няма за какво да го правя щяло да е като косъм и да не се вижда,но  искам да ги няма ,та след колко време се започва с мазането

Общи условия

Активация на акаунт