Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 4

• 104 104
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
И аз не съм го сменяла. Още съм си с Фильо.

# 481
  • Varna
Кекса във Фильото, го пече синковеца.
сЯ като е на диета, няма кекс, няма мекс. Иначе става чудесен!!!.
Хляб бях пекла, още като ги купихме. Става страхотен, обаче много е опасно бе.
То мухаме само ЛяП и спрях, че чак забравих как ставаше Embarassed

# 482
В нета го има, пиши хляб а мултикукър и излиза! Simple Smile

# 483
Здравейте.Aз съм с черния Филипс и купата ми е керамична . Искам да си купя още една, но не знам коя да си избера. Пак керамична или такава като на белия Филипс тефлон.Иначе и аз си пека кексовете в него като го нагласявам ръчно на 160 гр. за 45 мин. и нямам никакъв пропуск.

# 484
Здравейте.Aз съм с черния Филипс и купата ми е керамична . Искам да си купя още една, но не знам коя да си избера. Пак керамична или такава като на белия Филипс тефлон.Иначе и аз си пека кексовете в него като го нагласявам ръчно на 160 гр. за 45 мин. и нямам никакъв пропуск.
Купите на белия не пасват на новия модел! Една приятелка ги пробва! Sad

# 485

Това ли имате предвид:

http://www.technopolis.bg/bg/Multicookers/MULTICOOKER-PHILIPS-HD … b395-c9a647d5d946

Купата керамична ли е?

# 486

Това ли имате предвид:

http://www.technopolis.bg/bg/Multicookers/MULTICOOKER-PHILIPS-HD … b395-c9a647d5d946
Това е последния най нов модел, с най лошите купи! Wink

Купата керамична ли е?

# 487
Не моя е по - стария вариант . Беше нещо като HD 37........

# 488
Не моя е по - стария вариант . Беше нещо като HD 37........

https://www.philips.bg/c-p/HD3167_70/multicooker

Този ли е?

Само тези двата намирам в черен цвят.

# 489

Да и купата е с нано керамично покритие. Поне така пише. И нагряването трябва да е 3D

# 490
  • Varna

Мимеее, Мименцееее,
не ми бутай фитили какиЧ, чИ сЯ отивам да мятам лЯба Hug bouquet

# 491

Мимеее, Мименцееее,
не ми бутай фитили какиЧ, чИ сЯ отивам да мятам лЯба Hug bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 492

Да и купата е с нано керамично покритие. Поне така пише. И нагряването трябва да е 3D
И стария е с нагряване 3 D! Ние говорим за този!

https://www.philips.bg/c-p/HD3037_70/viva-collection-multicooker

# 493
  • София
Ctefani, не се сготви изобщо. Сложих червено вино, подправки, масло...
Мими, благодаря! Изгубила съм го това упътване някъде, явно трябва да се нагласят ръчно пустите градуси. Ще пробвам с пиле!:)
Пиле с вино е за мен поне несъвместимо ,ама аз нещо не разбрах пиле ли готви или не ,защото моята рецепта беше за пиле.Ако ти е белия модел ,на бейк ,ако трябва да нагласиш t° най високата,ако не си му отваряла постоянно капака то си се готви.Чак се учудвам ,как ще се се готви ,та дори и на 130° за 1 час и 30 мин трябва да е готово.Не знам каква е причината?!Излиза ,че съм ви подвела!Обаче ,аз го готвя с Бира и не го пържа преди това и си имам перфектно пиле ,дори му падат кокалите ако е за 1ч 45 мин!
Сега проверих при мен на черния Филипс си тръгва бейк автоматично на 130°  ,мога обаче ако искам да задам до 160° макс.
Ctefani, вратни пържоли с червено вино тествах на Bake аз и не се получи, явно защото е трябвало да задам температурата, ама тези дни ще действам по твоята рецепта пиле с бира и указанията на Мими, пък каквото стане!
Синът веднага протестира защото, според него, кожата на пилето нямало да стане хрупкава и препечена:)
Благодаря ви за всички съвети! Може да не е последен модел Фичо, но наистина върши страхотна работа!

# 494
Само ,че пусни градусите на 160 и вдигни минутите на 1час и 45мин.За всеки случай да няма фал отново.

Общи условия

Активация на акаунт