С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 508
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Ох, и аз така
1:1
Аз го жаля, а родната му майчица мила- не
Напротив
И той тръчка след нея, като паленце, и "мамо мила това, мамо мила онова"
А жена му- герой! Медал ще й дадат, че се справя с всичко сама. И работа, и дом, и ипотека, и деца, и всичко  Tired Ама тиквен...и друг път.. Tired

# 511
Жълто Цвете, за стискането си много права. Най-лошо става като стискаш, стискаш и после гръмваш от нищото и наоколо се разхвърчават трупове. А междувременно, стискането хубавичко те трови отвътре.

# 512
Здравейте. Седмица преди 8 март седим аз , мъжът ми и свекървата на една маса. Свекъра отиде да пуши и тя ТАЙНО извади 30 лв и ги даде на сина си и му казва да ми ги даде за празника да си купя нещо. А аз стоя насреща.
На Великден същата работа. Събирахме се. На др. ден тя го вика и пак тайно дава пари за мен за рождения ми ден.
Никога не съм и вземала парите които уж са за мен - дали да взема да и кажа като ми честити рождения ми ден.  Аз ще умра от кеф ако го научи , пък за нея незнам.

# 513
С какво точно те дразни не мога да разбера? Rolling Eyes
Че дала на сина си пари, да ти ги подари на празника?
Ужасна жена... да се засрами! Rolling Eyes

# 514
 Joy
Някои оплаквания са...нелепи.

# 515
Значи, ако някой се дразни на дадени от свекървата пари, веднага си давам сметката и му решавам проблема. Mr. Green 

# 516
  • София
Чета и се чудя- да рева ли, да се смея ли!? #Crazy
Изтреще тоз народ млад, ами като ги пипне критическата, в усмирителни ризи ли ще ги слагат, акъла не ми го побира!? newsm78

wild poppy, аз предложих да си дам сметката на всички, за които не си заслужавало да се размърдаш, че да вземаш 100 лв. издръжка, ама никой не откликна. Mr. Green

# 517
Абе тя се дразни, че дава парите на сина си, а тя стои насреща. А що не й ги дава на нея, не се казва.

# 518
  • Бургас
Здравейте. Седмица преди 8 март седим аз , мъжът ми и свекървата на една маса. Свекъра отиде да пуши и тя ТАЙНО извади 30 лв и ги даде на сина си и му казва да ми ги даде за празника да си купя нещо. А аз стоя насреща.
Не ми казвай, че мъжа ти е взел парите. Ако е така, аз бих се сърдила на него, а не на свекървата, чието поведение е било с цел ти да бъдеш уважена на празника.

# 519
Ама ние почти не си говорим. Като чужди сме си.
Никога не е искала да гледа внуците си . Всъщност 3 вечери за 10 години.
Не се харесваме - взаимно е.
Празниците са ужас. За Великден ходихме у тях - хапваме набързо за 30-40 мин и тя каквото остане от масата ни го събира като багаж и който от където е. Всичко е фалш. Свекъра все се напива и крещи, тя вдига кръвно от децата защото не могат да седят на масата а искат да играят. И общо взето това е.

# 520
Не влизам в конфликт с нея щото да не би да получи инфаркт от притеснения.
Оправяме се сами и винаги се карам с моя като взема пари най вече уж за мене. Ония ден такъв скандал му спретнах за това, че нямаше накъде.
Моите свекър и свекърва се интересуват само от техните си неща, нищо др. не ги интересува - ни деца ни внуци.

# 521
Дразни ме дори самото и присъствие около мен. Добре че се виждаме 1 - 2 пъти месечно по принуда.

# 522
Извинете, някой дали може да ме осветли по въпроса, дали ако си сложиш ник "бебе", това означава, че опитите ти за мисловен процес са като на бебе?

# 523
  • Сопот, Пловдив
Ако и нея я дразни твоето присъствие, може би съвсем демонстративно дава парите на съпруга ти, за да покаже, че дори не иска да ти ги даде лично.

# 524
  • Оптимист по принуда
Ако и нея я дразни твоето присъствие, може би съвсем демонстративно дава парите на съпруга ти, за да покаже, че дори не иска да ти ги даде лично.
И ей сега някой да ми обясни логиката защо изобщо дава нещо при тези глупави взаимоотношения.

Общи условия

Активация на акаунт