Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 18 апр. 2017, 23:07 ч.

Да си разтълкуваме съня - 10

 • 55 709
 • 496
 •   1
Отговори
# 315
 • Мнения: 173
Здравейте! Много се зарадвах, че намерих тази тема, защото сънувах сън, който много ме притесни.
По принцип нямам планове за сватба, но живея с приятеля ми отскоро. Снощи сънувах, че съм в къщата на майка ми, пред едно голямо огледало и съм с булчинска рокля. В стаята бяха баба ми, която е майка на майка ми и е жива и дядо ми, баща на баща ми, който е починал преди 16 години. Не бях направена като за сватба, косата ми си беше спусната както всеки ден. Казах на баба ми, че искам да облека булчинската рокля на майка ми, но тя ми каза, че няма да ми стане, защото майка ми е била много слаба тогава. (те с баща ми са разведени)
Тази рокля, с която бях не ми харесваше особено. В съня си си казах, че не е хубаво да пробвам булчинска рокля, защото не е хубаво без да имам намерение да се женя, защото означавало, че никога няма да се видя булка, но на мен не ми е проблем, защото аз и без това не искам сватба. Оглеждах се в тази рокля доста време и след това починалия ми дядо щеше да ми завърже корсета, но аз се събудих много изплашена и не се стигна до там.
Нямах намерение да се омъжвам, просто така я пробвах тази рокля. Беше като сатенена, но не ми харесваше как ми стои.
Какво може да означава това? Много лоши неща прочетох и се страхувам много.

# 316
 • Мнения: 244
Здравейте,
Имам нужда от добър тълкувател на сънища. Познавате ли такъв и ако да, как мога да се свържа с него?
От няколко години често сънувам, че съм на пътуване и се губя, забравям къде съм и накъде съм тръгнала. Често сънувам също, че губя багаж, ръчна чанта, пари и документи. Веднъж даже бях боса в някакъв софийски автобус и не знаех как и къде да отида. Поредния такъв сън снощи - сънувах, че съм в Истанбул и трябва да си платя дневна карта за обществен транспорт, но не си намирам кредитната карта. Бъркам из всички възможни чанти и джобове, но не я намирам. Това продължи доста време, много се притесних. По миналата нощ пък сънувах, че съм си загубила два куфара във влака - голям и малък, бежови с червен кант по ципа. Слязох от влака на Пловдив и се чудех как ще продължа пътуването. Чудя се дали са предупредителни сънища или паралелни животи. Такива сънища ми идват редовно от няколко години насам. Вярно е, че се чувствам вътрешно изгубила посоката в живота, в застой, и сънищата могат да са отражение на това мое състояние. Така бих искала да ми донесат и просветление.

# 317
 • Мнения: 571
Dandree, не съм добър тълкувател, но колкото съм чела за значението на сънищата сънят ти е резултат от натоварено ежедневие и стрес, изчакване или свършване на работа в краен срок. Също така може да показва посоката на живота ти в момента, както и сама си написала.

# 318
 • Мнения: 244
Благодаря за отговора и отделеното внимание, но не работя, пенсионерка съм и нямам финансови грижи. Тъй като имам доста натоварено минало, мисля че сънищата идват да ми кажат да хвърля тоя товар, а също така и неоснователните притеснения за бъдещето.

# 319
 • Мнения: 559
Момичета, какво според вас означава натрапчиво да сънуваш даден човек. С този мъж съм имала отношения преди няколко години, знам, че той все още има чувства към мен, но и той не ми е съвсем безразличен, така да се каже. Не, че съм влюбена, но има тръпка.
Сънищата ми са страшно емоционално натоварени, сънувам романтични неща с  него. И някак си нещата се развиват помежду ни във всеки следващ сън. Това е вече месеци..
 И всичко си помня. И двама си имаме нови връзки, не сме се виждали поне 4  години.

# 320
 • Мнения: 173
Според мен означава, че още го мислиш този човек. Може би подсъзнателно, но го мислиш.

# 321
 • Мнения: 3
Сънувам доста и опита ме научи как да тълкувам своите сънища. Не съм съгласна с това, че търсите отговорите в съновници. В един сън едно нещо има добра символика, в друг сън е лошо предзнаменование.
dandree, защо ти е добър тълковател, като и сама се справяш? За мен сънищата ти показват дълбоко съжаление за пропуснати възможности, планове докарани до никъде по независещи от теб обстоятелства. За просветление не зная, но определено са от пречистващите сънища. Мозъкът ти разбира, че това ти тежи и се опитва да го премисли и предъвче, а докато гледаш назад няма да има смисъл и напред.
water_nymph, мисля, че го сънуваш за да ти подскаже, че нещо в сегашната ти връзка не е така, както ти би желала. Залагам на комуникация и различни възприятия за света, нищо, че сънуваш романтични ситуации.

# 322
 • Мнения: 376
Сънувах починалата ми баба. Каза ми, че няма пари нито за храна, нито за лекарства. Какво се прави, какво се подава?

# 323
 • Мнения: 10 464
Раздай храна и плати лекарствата на някоя възрастна жена , в аптеката.

# 324
 • Мнения: 244
dandree, защо ти е добър тълковател, като и сама се справяш? За мен сънищата ти показват дълбоко съжаление за пропуснати възможности, планове докарани до никъде по независещи от теб обстоятелства. За просветление не зная, но определено са от пречистващите сънища. Мозъкът ти разбира, че това ти тежи и се опитва да го премисли и предъвче, а докато гледаш назад няма да има смисъл и напред.
Много благодаря!

# 325
 • Далече, далече
 • Мнения: 2 226
Сънувах Джон Стамос с дълга коса и колан с инструменти на кръста. Какво може да означава това?

# 326
 • Мнения: 3
Сънувах Джон Стамос с дълга коса и колан с инструменти на кръста. Какво може да означава това?

Не можеш да се оплачеш от скучни сънища Simple Smile Не познавам живота ти, но това е образ, които е коригиран, Искам да кажа, че вероятно имаш конфликт между мъжете които познаваш и твоето мнение какви трябва да са те (било като визия, личност и качества). Коланът с инструменти говори, че акцента е върху уменията им и мъжката сила като цяло.

# 327
 • Далече, далече
 • Мнения: 2 226
Благодаря ти за анализа. Вече ще знам какво означава, когато сънувам известни личности.

Наскоро сънувах, че имам нов комшия, който беше нещо средно между Хю Джакман и Патрик Дъфи на млади години. Беше женен и имаше деца, които вече бяха големи. Живееха в къща на два етажа близо до моята улица. В реалността няма такава къща. В съня ми мъжът ме развеждаше из къщата и ми говореше нещо за обзавеждането. Къщата беше много уютна и те двамата с жена му бяха много мили.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 14:57 от Zemfir@

# 328
 • Мнения: 145
Сънувах бившата на мъжът ми ..какво ли може да означава ? Тоест сънувах я ,че му звъни да го пита как е ? Дали може да е на подсъзнателно ниво ,тъй като доста я мисля ? Или е нещо друго ? По-интересното е ,че на другия ден тя наистина звънна .

# 329
 • Далече, далече
 • Мнения: 2 226
Тази нощ сънувах цели три известни личности, мисля, че досега не ми се е случвало.
Първо сънувах, че Никълъс Кейдж си търси помощник. Първоначално избра чешкият фигурист Томаш Вернер измежду няколко кандидата. После се отказа от него и избра мен. Отведе ме на някакъв кораб и правихме някакви странни неща, които не помня ясно.
После сънувах, че Ралф Файнс си търси майстор сладкар. Аз спечелих конкурса и му правих шоколадови десерти.

Общи условия

Активация на акаунт