Барселона - тема 8

• 131 016
  • 886
  •   1
Отговори
# 720
Аууу, не подозирах това за климата. В петък пристигаме,  и дебели якета ли да взимаме - макс. 15 градуса по прогноза?

# 721
По прогноза в петък го дават почти цял ден дъжд, а в събота превалявания. Ако няма силен вятър, няма да е студено. Бих си взела по - топла, дебела блуза. Днес например - половината хора, които срещнах си бяха със зимни якета, а младежта го "даваше" по - пролетно.

# 722
Благодаря, Блу. Зиморничава съм аз, ще си взема и по-дебело яке, освен лекото.

# 723
  • Перник
Здравейте!
Съвсем скоро ми предстой пътуване до Барселона. Интересувам се какъв е най-лесния начин да стигна до хълма Тибидабо. Най-вече искам да посетя църквата Sagrat cor. Увеселителният парк не ми е в плана, само църквата. Възможно ли е да се придвижим до там с TIbibus 2A? Благодаря Ви, предварително, за споделената информация.

# 724
  • Варна
Здравейте!
Съвсем скоро ми предстой пътуване до Барселона. Интересувам се какъв е най-лесния начин да стигна до хълма Тибидабо. Най-вече искам да посетя църквата Sagrat cor. Увеселителният парк не ми е в плана, само църквата. Възможно ли е да се придвижим до там с TIbibus 2A? Благодаря Ви, предварително, за споделената информация.
От първа страница на темата: "Как да стигнем до Тибидабо: Първи начин с Tibibus; Втори начин - с FGC(L7) до Avinguda de Tibidabo(последна спирка), от там се прехвърляте на автобус 196 или Tramvia Blau до Plaça del Doctor Andreu(последна спирка), след това вземате Funicular del Tibidabo до увеселителния парк. Билет Tibidabo Classic струва 11€, който включва посочените транспортни средства. ; Трети начин струва само 1€ с карта Т-10, но е по-дълъг - с FGC(S1 или S2) до станция Peu del Funicular, вземате Funicular de Vallvidrera до станция Vallvidrera superior и се прехвърляте на автобус 111. "
Приятно изкарване и хуваво време!

Сега си мисля ако не успеем да вмъкнем Порт Авентура, може малкият да се задоволи с парка на Тибидабо. Няма база за сравнение, но като няма риба и ракът е риба Wink .

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 09:50 от mar4ela5

# 725
Благодаря за последните споделени мнения. Темата ми е страшно полезна.

# 726
  • Перник
Nature High BrightnessNature High Brightness
Здравейте!
От първа страница на темата: "Как да стигнем до Тибидабо: Първи начин с Tibibus; Втори начин - с FGC(L7) до Avinguda de Tibidabo(последна спирка), от там се прехвърляте на автобус 196 или Tramvia Blau до Plaça del Doctor Andreu(последна спирка), след това вземате Funicular del Tibidabo до увеселителния парк. Билет Tibidabo Classic струва 11€, който включва посочените транспортни средства. ; Трети начин струва само 1€ с карта Т-10, но е по-дълъг - с FGC(S1 или S2) до станция Peu del Funicular, вземате Funicular de Vallvidrera до станция Vallvidrera superior и се прехвърляте на автобус 111. "
Приятно изкарване и хуваво време!

Сега си мисля ако не успеем да вмъкнем Порт Авентура, може малкият да се задоволи с парка на Тибидабо. Няма база за сравнение, но като няма риба и ракът е риба Wink .

Благодаря! Приятно изкарване и на вас! Гледам че ще бъдем и по едно и също време, така че дано да ни е хубаво времето! Nature High Brightness

# 727
  • София
mar4ela5, кой мач са променили?

# 728
  • Варна
Барселона - Валенсия

# 729
  • София
Барселона - Валенсия
Мерси.

# 730
Мен ме лишиха от търсенето на билети. Отпаднаха душичките златни. 

# 731
  • Перник
Здравейте! Искам да попитам някой от вас ходил ли е в Sant Pau Recinte Modernista Barcelona? На външен вид страшно ми харесва, мислех си че може безплатно да се влиза на площада между сградите, но се оказа че е затворен комплекс и има входна такса, та затова ме интересува дали си струва да се види. Благодаря Ви предварително за отговорите! Simple Smile

# 732
  • София
Да, много са ходили там.
Това е едно от местата, които на мен ми харесаха най-много в Барселона.
Бяхме там в късния следобяд, групите с туристи се бяха изнесли, изпроводихме последните китайци и се разхождахме само ние тримата (семейството ми) и още две момчета. Беше вълшебно.

# 733
  • Перник
Да, много са ходили там.
Това е едно от местата, които на мен ми харесаха най-много в Барселона.
Бяхме там в късния следобяд, групите с туристи се бяха изнесли, изпроводихме последните китайци и се разхождахме само ние тримата (семейството ми) и още две момчета. Беше вълшебно.
Благодаря за отговора! Nature High Brightness

# 734
рони, благодаря за споделеното! Защо се се разминахте с фонтаните? Да не би нещо да не отговаря работното време, посочено на сайта?

Явно пропускат някои сесии.
Успяхте ли да вземете билети за мача с Валенсия (нали за него искахте да гледате)?

Общи условия

Активация на акаунт