Барселона - тема 8

• 131 021
  • 886
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, Може ли по-подробно да опишете вашите впечатления от испанското селище. Ще бъде ли интересно на 12 годишно момиче? За нея е много интересно ако има работилнички за стъкло, магазинчета за стъкло и т.н. С какво пътувахте до там? Последен въпрос-използвали ли сте обществен трезор за куфари? Някъде из форума четох, че задават този въпрос, но сега не мога да намеря къде. Помощ.

За багаж ще използваме http://lockerbarcelona.com/
Дори вчера го платихме, но са ми изпратили само номер на поръчката и какво сме платили, а няма дата за кога сме го запазили. Надявам се, че няма да имаме проблем.

# 136
  • Пловдив
Трябва ли онлайн да се запазва, на място като отидем не става ли?

# 137
Трябва ли онлайн да се запазва, на място като отидем не става ли?

Трябва да става на място.
Ние решихме да запазим, за да сме сигурни, че няма да разхождаме багажа.

# 138
И ние решихме да използваме това място. Ние ще бъдем трима души с три куфара. Видях, че има различни сейфове. Предполагам, че в най-големия XXL биха се побрали 3 средни куфара. Вие кога ще бъдете там, колко време предварително направихте поръчката?

# 139
  • София
Ние ползвахме мястото за оставяне на багаж на Сантс. Оттам към летището е лесно.

Последния ден хапнахме късен обяд в заведението на Меси, много ми хареса.

# 140
  • Пловдив
Ние ползвахме мястото за оставяне на багаж на Сантс. Оттам към летището е лесно.

Може ли информация за цена, колко багаж влиза в една клетка (или както се казва Simple Smile ) и линк, ако може?

Mimica , благодаря!

# 141
  • София

Може ли информация за цена, колко багаж влиза в една клетка (или както се казва Simple Smile ) и линк, ако може?

Mimica , благодаря!

Цената беше скромна, но не помня колко. Имаше различни размери клетки, ние бяхме с 1 малък ръчен, 2 големи ръчни багажа и един голям куфар. Ако правилно си спомням, взехме 2 малки клетки.

# 142
  • Benelux / Varna
За коя от двете кули препоръчвате да се купят билети на Саграда фамилия - за тази на Passion фасадата или на Nativity фасадата?

# 143
  • София
Ние взехме за Nativity. Не очаквай много, ако избереш нея.

# 144
  • Пловдив
Цената беше скромна, но не помня колко. Имаше различни размери клетки, ние бяхме с 1 малък ръчен, 2 големи ръчни багажа и един голям куфар. Ако правилно си спомням, взехме 2 малки клетки.

bouquet

# 145
От къде купувате онлайн билетите за Саграда Фамилия?
Имам проблеми с официалния им сайт,( вече няколко пъти не може да се осъществи покупката :/) търся алтернатива.

# 146
  • София
Зори, смени браузъра. И аз много време се борих - май от Хром не ми се получаваше, не помня точно, а от Мозила нямах проблем.

# 147
Виви, благодаря ти Hug Успях и след малко тръгваме към Sagrada Familia.
Барселона е прекрасен град! Никак не чувствам умора от целодневните разходки, времето е чудно!
Boqueria-та и на нас ни стана любимо място 😀

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 10:03 от Zorie

# 148
някой ходил ли е до Порт Авентура и аквапарка, по 1 ден за двете достатъчно ли е

Здравейте,вчера се завърнахме от градчето Салоу,в което тотално се влюбих.Ходихме и за един ден и до Барселона.Разгледахме Парк Гюел,къщите,Саграда Фамилия и накрая се разходихме по Ла Рамбла и Готическия квартал.Много благодаря за информацията от първа страничка и за коментарите тук.Бяхме и за два дена в Порт Авентура,който се намира точно в това градче.Много ни хареса и там.За Аквапарка не мога да дам мнение,понеже не го посетихме,но за Порт Авентура,категорично един ден е недостатъчно,ако искате да видите и опитате от всичко.Тук се намира най-високото влакче в Европа.76 метра високо.За него съм чакала един час за да се кача!Има още две подобни.Едното се движи с 110 км. в час и за 69 секунди прави 8 лупинга.За него също съм чакала един час!И третото е най-бързото в Европа.То вдига 135 км. в час за 3 секунди.За него чакахме около 40 минути.Това са трите им най-големи атракции,за другите става много бързо и не се чака много.Отделно има и различни представления,за които също трябва да отделите време,ако искате да ги видите.Според мен две дена минимум си трябват!Ние не сме пробвали всички атракции именно поради липса на време,а бяхме два дена там.Има и комбинирани билети за Аквапарка,Порт Авентура и Ферари ланд.По-изгодно излизат.Между другото за два дена излиза много по-изгодно,отколкото за един.И задължително купуване на билети през интернет.По-евтино е.

# 149
  • Benelux / Varna
За двете къщи Каза Мила и Каза Бальо какъв билет би следвало да се купи онлайн? Нали билетите се продават за определен час, за какво е тогава билет FastPass, ясно е да не чакаш на опашка, но в крайна сметка нали имаш час за влизане, би следвало да влезеш в този час. Не мога да разбера защо искат да ти вземат още пари, какво мислите следва ли да се лъжем да плащаме повече? Нали не се чака на обща опашка с тези, които нямат билети. И на двете къщи има такива билети. Това не са отворените билети с които сам си избираш кога да отидеш, а просто по-бърз вход, странно ми е.

Искам да комбинирам Саградата с кула и двете къщи в един ден. Колко време е необходимо за разглеждането на отделните обекти горе долу, за да си направя по- добър разчет за времето?

Общи условия

Активация на акаунт